Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 августа 2016

Маргарита

Юрисконсульт, 2 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Малин
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Голембіовська Маргарита Вацлавівна
Рік народження: 09.09.1989
Місце проживання: м. Малин Житомирської області
Конт. Телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Родинний стан: неодружена діток немає
Мета: Працевлаштування на посаду юрист
Освіта:
1997-2004 – Загальноосвітня школа №3. Загально освітня
2004-2009 – Київський професійно педагогічний коледжі м. А. Макаренка за спеціальністю правознавство здобула степень молочого спеціаліста, та організатора культурно-масової діяльності.
2009-2012 – Київська Національньно Авіаційний Університет здобула степень спеціаліста, фахівець Правознавець, юрист
Досвід роботи та професійні навички:
Трудова практика:
Менеджер по роботі з суспільством в благодійному фонді «Україна для дітей» місто Київ.
Робота з благодійниками та меценатами, спільна робота і підтримка Державної служби головного управління по справах дітей міста Києва, організація творчих та соціальних проектів, соціальна робота з дітками сиротами та залишених без опіки та піклування, проекти для збирання фінансів у підтримку діток, і науково обізнавальні екскурсій та творчих курсів, волонтерський рух, старт благодійних вечорів та ярмарок, робота з пресою, спільна робота з відповідальним по справах дитини при президенті України.
Спеціаліст Реєстраційної служби речових прав на нерухоме майно.
Робота в реєстри нерухомості, прийом громадян, виконання контрольних завдань, робота з документами з нерухомості, юридичні консультації.
Спеціаліст з питань кадрової служби( та державної служби) Коростенської виправної колонії № 71.
Прийом на роботу та звільнення, реєстрація лікарняних листів, візування відпусток, і внесення до наказу, встановлення посадових та спеціальних звань, регулювання підвищення кваліфікації персоналу.
Кредитний експерт ТОВ Смарт Фінанс.
Робота з клієнтами, заведення кредитних заявок на готівку і товар, її супроводження аж до видачі коштів або отримання відмови по кредиту, оформлення та продаж страховок, оформлення кредитних справ, видача кредитних коштів, робота в кредитних програмах, робота по заборгованості, стажування нових співробітників, розповсюдження кредитної реклами, телефонні продзвони з пропозиціями, виконання звітності, перевірка документів.ді та інших органах.
Наукові здобутки: наукові статті в Київських та Одеських друкованих виданнях на теми: «Актуальні питання щодо правопорушень у сфері безпеки роботи авіаційного транспорту»,
« Сучасні проблеми правового регулювання реалізації права на свободу совісті та віросповідання»,
« Нормативно-правова регламентація в системі механізмів регулювання повітряного транспорту» т. ін.
Знання та навички:
Знання мов – Українська – вільно, російська – вільно, Вільне володіння ПК та основними офісними програмами, Microsoft Office , Liga, Photoshop, електронною поштою. Вільне володіння законодавчої бази. Вміння грамотно вести перемови. Здатність чітко формулювати свою точку зору.
Особисті навички:
Цілеспрямованість, старання, бажання досягнути успіхів, порядність. Професійні знання структури української правової системи, теорії держави і права, гарні знання міжнародного права.Оперування знаннями світової та національної історії та культури.Організаторські здібності та творчі проекти. Швидко находжу спільну мову. аналітичніздібності; уважність, доброзичливість, ініціативність, інтелектуальний, розвиток, комунікабельність, логічне мислення, спостережливість, обов'язковість, відповідальність, принциповість, прагнення до особистісного зростання та розвитку, стресостійкість, впевненість, посидючість,чесність, емоційна стійкість.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Юрист
60000 грн, Киев, Удаленно

Юрист (IT)
Киев, Днепр , еще 4 города

Юрисконсульт
80000 грн, Киев

Юрист-международник
Киев

Секретар, помічник юриста
20000 грн, Киев

Юрист
Киев, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: