Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 октября 2020

Андрей

Управляющий, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Черепінський Андрій Васильович
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата та місце народження - 12.06.1981р. м.Київ

Освіта: 1998р. Середня школа №75, м.Київ
2006р. Київський Національний Університет технологій та дизайну;
спеціальність «економіка підприємства»; кваліфікація «спеціаліст з економіки підприємства».

Досвід роботи: 2018 – 2019рр. e-parts автозапчастини
працівник складу
Основні функції: замовлення товару у постачальників, прийом та сортування товару, розрахунок з постачальниками та ведення каси підприємства, контроль заборгованості з постачальниками, оформлення та підготовка товару до відправлення перевізником тощо.
2016 – 2018рр. "MiMAX"
керуючий магазином (автотовари, мобільна техніка)
Основні функції: відкриття магазину "з нуля"; формування та реалізація стратегії розвитку магазину/інтернет магазину; моніторинг та ціноутворення, розширення товарної групи, перемови з постачальниками; розробка стандартів та введення правил обслуговування, розробка нормативів та алгоритмів по взаємодії між структурними підрозділами; аналіз роботи та проведення заходів по усуненню недоліків; подача поточної звітності, аналіз та планування тощо.
2015 – 2016рр. ПТ «Ломбард ТОВ «Гарант капітал» і компанія
від експерта-оцінювача до керівника з розвитку мережі
Основні функції: розробка ефективної стратегії розвитку як власної так і франчайзингової мережі, організація презентацій, ведення переговорів з існуючими та потенційними партнерами компанії, всебічна консультативна підтримка партнерів, аналіз ринку фінансових послуг та моніторинг конкурентів. Контроль касової дисципліни, проведення ревізій. Навчання управлінню майбутніх керівників відділення, тощо.
2015р. – ПТ «Ломбард«Комод» експерт-оцінювач
Основні функції:
складання договорів фінансового кредитування під заcтаву ювелірних виробів та побутової техніки.
2011р;2012 — 2014рр.ТОВ «Компаньйон Фінанс»
від старшого фахівця з обслуговування клієнтів до заступника керівника центрального регіону
Основні функції:
повна організація роботоспроможності відокремлених підрозділів компанії, вирішення усіх робочих питань, контроль дотримання правил та стандартів компанії, проведення ревізій. Ведення графіку роботи підрозділу, табелювання та преміювання штату близько 50-ти працівників (20 відділень), підготовка та подача звітів, пошук комерційно вигідних місць під відділення, розробка системи мотивації персоналу.
Додаткові функції: відкриття регіону - відділень компанії в не представлених містах України “з нуля”. Робота в проблемних регіонах антикризовим менеджером.

2012р.— ПТ «Ломбард «Алдан» контролер-касир ломбарду

2009 — 2010рр. «Будснаб» менеджер з продажу

2008 — 2009рр. ТОВ «Авіакомпанія «Хорс» начальник відділу авіаційних перевезень (регулярних та чартерних)

2005 — 2008рр. ТОВ «Українсько-середземноморські авіалінії» від фахівця з розвидку та координації регулярних авіперевезень до начальник відділу регулярних авіаперевезень

Додатково: робота з ПК, пакетом MS Office, 1С, Google docs, водійське посвідчення "В"
Особисті якості:
відповідальність, терплячість та наполегливість, здатність до швидкого опанування новими знаннями та навиками, легкість у встановлені професійного контакту з колегами, підлеглими та керівництвом, прагнення до досягнення високих результатів в роботі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам