Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 октября 2016

Ксения

Организатор культурных мероприятий

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Киевский институт музыки им.Р.М.Глиера

Менеджер(управитель) у сферi культури та вiдпочинку(музичне мистецтво), Киев
Высшее, с 2012 по 2016 (3 года 9 месяцев)

Участь в організаціі одного з концертів XXI Фестивалю мистецтв «Шевченківський березень» у Будинку Вчителя . Слідкувала за розміщенням перед виступом та своєчасним виходом на сцену студентів Київського коледжу легкої промисловості (показ колекціі)
6 листопада 2015р.Участь в організації концерту-зустрічі з японським піаністом та композитором Накамура Темпей у Червоному залі. Була відповідальна за відвідування концерту студентами
20 грудня 2015р. Звітний концерт школи-студії Київського інституту музики ім.Глієра в Червоній залі. Брала участь в організаціі та проведенні, слідкувала за своєчасним виходом на сцену учнів
10 березня 2016 р. XXII Фестиваль мистецтв «Шевченківський березень». Була відповідальна за сповіщення педагогічного складу про участь їхніх студентів у концерті з циклу «Українська музична шевченкіана» в Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця»
20 квітня - 4 травня 2016р.Участь в організації та проведенні XI Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам'яті Володимира Горовиця:
Приймала участь у нагородженні групи «Горовиць-дебют» в Національній філармонії України
Була відповідальна за сповіщення педагогічного складу про репетиції до Звітного концерту Київського інституту музики ім.Глієра в Національній філармонії України в березні 2015 р.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: