Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 сентября 2022

Владимир

Операционный директор, руководитель

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

MMU Business School, Scotland

MBA general management, Київ
Высшее, с 2014 по 2016 (2 года)

MBA general management

Черкаський державний технологічний університет

Финансово - экономического факультета, Черкаси
Высшее, с 2002 по 2008 (5 лет 8 месяцев)

Перша міська гімназія

Черкаси
Среднее, с 1987 по 1997 (9 лет 8 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

недельный семинар-тренинг по проблемам местного экономического развития (Фонд развития местной демократии (FRDL)

2002 рік

Знания и навыки

MS Office Windows Робота з оргтехнікою Google Docs Adobe Google ABBYY

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Рекомендации

  • Леся Мироновна Ильина

    Леся Мироновна Ильина

    Зам. управляющего, Киевского филиала ПАО «Укринбанк»

    Контактные данные скрыты
  • Оксана Николаевна Тихолаз

    Оксана Николаевна Тихолаз

    Региональный директор Бизнеса персонального обслуживания индивидуальных клиентов, ПриватБанка

    Контактные данные скрыты
  • Дмитрий Валентинович Жорник

    Дмитрий Валентинович Жорник

    Заместитель председателя правления, страховой компании "Финист"

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Досвід роботи:
грудень 2015 - травень 2018 року - комерційний директор «Біоферм» (продаж товарів для тваринництва і птахівництва, а також ЗЗР, обов'язки: проведення переговорів з ключовими клієнтами, контроль роботи і постановка планів відділу продажів, контроль і постановка задач відділу маркетингу)
Травень 2009 – жовтень 2015 – начальник відділення ПАТ «АКБ «Капітал-банк» (залучення депозитів фізичних та юридичних осіб, кредити фізичним особам, відкриття та обслуговування пенсійних рахунків, залучення та обслуговування рахунків фізичних та юридичних осіб) за перші півроку роботи в банку досягнуто беззбитковість відділення згідно фінансовому результату, залучено великий депозитний та кредитний портфелі, впроваджений принцип роботи індивідуального підходу та персонального менеджера кожного клієнта.

Серпень 2007 – березень 2009 - керівник центру персонального обслуговування індивідуальних клієнтів (VIP) ПриватБанку (відкриття та обслуговування рахунків фізичних та юридичних осіб, залучення депозитів, роботи з картковими продуктами, кредити фізичним особам, активний продаж банківських продуктів). Відкриття та розвиток відділення з «0».
2005 – 2007– територіальний менеджер приватного підприємства “ЧП Фролов”
2004 – 2005 – торгівельний представник приватного підприємства “ЧП Фролов” ( оптова торгівля )
2003 – 2004 – керівник відділу страхування фізичних осіб страхової компанії “Фініст”
2001 – 2003 – приватний підприємець
Жовтень 2000 – лютий 2001 р. — заступник керівника відділу маркетингу “Філії Черкаське Центральне відділення Промінвестбанку” .
2000 – теперішній час - голова Черкаської обласної молодіжної організації “Молодь за національно-економічний розвиток України”
Лютий 2000 – серпень 2002 р. — Перший заступник голови Черкаського міського комітету молодіжних організацій. Мета діяльності: Консолідація та координація діяльності молодіжних організацій міста, залучення широкої молодіжної аудиторії до вирішення міських проблем.
Жовтень 1999 – січень 2000 р. — Співголова молодіжної гілки міського громадського об’єднання “Мій дім — Черкаси”. Діяльність, спрямована на об’єднання зусиль молоді міста по утвердженню і розвитку демократичних засад місцевого самоврядування.
В період з марта по серпень 1999р. нами створені та вийшли в ефір 107,5 РМ "Вот Так Радіо" шістнадцять 90-хвилинних радіопередач. За цей період програма стала найпопулярнішою радіопередачею у місті. Міжнародний фестиваль сучасної молодіжної культури:
5 червня 1999р. до Міжнародного дня захисту дітей ми провели Міжнародний фестиваль сучасної молодіжної культури.

Отриманні знання :•економічні дисципліни: економіка підприємства, міжнародна економіка, менеджмент, стратегічне управління підприємством, планування діяльності підприємств (основні);
•фінансові дисципліни: бухгалтерський облік, бухгалтерський облік зовнішньоекономічної діяльності, фінансовий менеджмент, аудит, основи банківської справи (основні);
•правові дисципліни: основи права, основи конституційного права, фінансове право, господарське право.

Інші навички: вміння швидко і ефективно вирішувати поставлені задачі, досягати якісних результатів в роботі, проводити переговори та презентації; досвід організації та ведення діловодства, знання ділового етикету.

Цілеспрямований, відповідальний, ініціативний, комунікабельний, маю аналітичні, організаторські та управлінські здібності, готовий працювати у активному режимі, ефективно працюю як самостійно, так і в команді, здібний до швидкого опанування нових сфер діяльності та нових технологій.

Додаткова інформація:Права водія: категорія “В”. Наявність власного автомобіля (Hyundai). Добрі взаємовідносини з контролюючими органами та органами влади, знання ринку реклами та нерухомості

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: