Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 февраля 2022

Ярослав

Менеджер по продажам керамической плитки, сантехники, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Борисполь
Готов работать:
Борисполь, Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме
Заєць Ярослав Олександрович

Мета: заміщення вакантної посади менеджера з продажу керамічної плитки і сантехніки
Дата народження: 17 липня 1982 року
Освіта:
1999-2004рр. –навчання в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова на факультеті української філології, який закінчив з дипломом спеціаліста.
Спеціальність: вчитель української мови, літератури та історії, зарубіжної літератури.
Жовтень 2004 - липень 2005 – проходив службу у Військово-Морських Силах Збройних Сил України.
Досвід роботи:
Січень 2018 — листопад 2019 рр — менеджер з продажу сантехніки та керамічної плитки в компанії “Мірад”
Травень 2017 року — листопад 2017 року — менеджер із закупівель компанії “Mastersky”, серед обов'язків було проведення закупок для комплектації новобудов та квартир ЖК “Новопечерські липки”, закупка сантехніки, меблів, паркету, керамічної плитки та багато іншого.
Листопад 2014 року- травень 2016року- менеджер з продажу інтернет-магазину “Воєнка-торг”. Безпосередні обов'язки — роздрібкові та оптові продажі військової амуніції, одягу та взуття, написання рекламних матеріалів, заповнення сайту контентом, робота з платформою Пром юа.
Квітень 2013- листопад 2014 – мерчендайзер ТОВ Агрофірма «Золота Балка» – алкогольні вироби, та контент-менеджер компанії «PRESTIGE BEER».До моїх обов'язків входило написання контенту для сайту компанії, статей та рекламних матеріалів.
Січень 2010р. – квітень 2013 – працював у компанії «Антей-торг» представником-промоутером у будівельному гіпермаркеті “Нова лінія”, займався продажем сантехніки (кераміка, душові кабіни, гідробокси та ванни, змішувачі та ін.), консультацією клієнтів, прийманні та відвантаженні товару, установці експозиторів. Компанія “Антей” є імпортером провідних виробників сантехніки Німеччини, Іспанії, Чехії, Польщі.
Листопад 2007 - листопад 2009р - працював в салоні елітної сантехніки та плитки „Ростекс” на посаді менеджера, серед моїх безпосередніх обов′язків – ведення роздрібної та оптової торгівлі та консультація клієнтів салону, робота з будівельними організаціями та дизайнерами. Компанія «Ростекс» є постачальником продукції відомих світових брендів, провідних фабрик-виробників Німеччини, Італії, Польщі та Фінляндії. Відвідував психологічні тренінги стосовно ефективного ведення продажу та семінари по продукції, які проводили представники фабрик.
У роботі проявляв наполегливість і працьовитість.
Травень – жовтень 2007р. - працював менеджером з продажу в салоні плитки „Геологіка Ортодокс” – представника італійської фабрики керамограніту «Graniti Fiandre» на Україні. Також салон пропонував продукцію фірми «Kerama Marazzi». Серед обов'язків були пошук клієнтів, робота з дизайнерами, консультація в салоні, виписка рахунків-фактур, супроводження та відгрузка товару. Маю доволі успішний досвід роботи з архітекторами та дизайнерами.
2005 - травень 2007 року - працював в Державному підприємстві „Міжнародний аеропорт „Бориспіль” у службі авіаційної безпеки. Серед безпосередніх обов'язків був контроль пасажирів, багажу та членів екіпажу авіарейсів. Брав участь у спілкування з громадянами англомовних та інших держав.
Маю досвід редагування текстів та у сфері діловодства.
Комп’ютер та іноземні мови:
Впевнений користувач ПК( Microsoft office, Internet, 1С ), обізнаний з офісною технікою. Є досвід спілкування з носіями англійської мови, працював з технічними каталогами на англійській та італійській мові.
Особисті якості:
Люблю працювати, активний і комунікабельний, проявляю ініціативу і креативність.
Неодружений.
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: