Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 февраля 2019

Василий

Логист

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Вараш
Готов работать:
Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

MS Word MS Office Пользователь Internet

Дополнительная информация


Резюме
Менеджер по логістиці
Прізвище: Зібров
Ім’я: Василь
По батькові: Леонідович
Дата народження:10 листопада 1988 р.(28 років)
Місце проживання:Рівненська обл.,Володимирецький р-н., смт. Рафалівка,вул.Лесі Українки,21
Контактна інформація: Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: повна вища - в червні 2013р. закінчив Національний транспортний університет за спеціальністю ”Організація перевезень і управління на транспорті(автомобільний транспорт)” та здобув кваліфікацію інженера з транспорту, диплом спеціаліста;
неповна вища - вересень 2009р.- червень 2012р. закінчив Національний транспортний університет за спеціальністю “Транспортні технології (автомобільний транспорт)” і здобув кваліфікацію інженера з транспорту, диплом бакалавра;
повна загальна середня - вересень2006р.- червень 2009р. закінчив Автотранспортний технікум Національного університету водного господарства та природокористування за спеціальністю “Організація перевезень і управління на автотранспорті” і здобув кваліфікацію техніка-організатора міжнародних перевезень,диплом молодшого спеціаліста .
Досвід роботи: початковий рівень - в 2014 році працював в транспортно-експедиційній компанії на посаді менеджера-логіста, оформляв заявки на перевезення вантажів для замовників і перевізників, в 1С бухгалтерії оформляв рахунок-фактуру, акт виконаних робіт і податкову накладну на перевезення вантажів, розміщував вантажі і займався пошуками перевізників на порталі Lardi.
Володіння мовами: українська – рідна, російська – вільно, англійська-читаю,можу порозумітися
Додаткова інформація: не одружений,дітей не маю, захоплююсь футболом,хокеєм і іншими видами спорту. Володію загальною базою знань щодо управління транспортом та організацією перевезень. Користуюсь програмами Microsoft Office,Word,ознайомлений з AutoRoute і користуюсь мережею Інтернет. У 2007р. отримав водійські права категорій A,B,C,C1.
Особисті якості: маю бажання навчатись та розвиватись,відповідальний, не маю шкідливих звичок.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: