- PRO
Сергій
Кухар, су-шеф, 45 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 31 год
- Город проживания:
- Черкассы
- Готов работать:
- Буковель, Яремче
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3778075/
Опыт работы
Повар
с 11.2019 по 08.2020
(9 месяцев)
Fairmont, Grand Hotel Kyiv, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар банкетного підрозділу
-робота згідно з ТТК (банкети, фуршети, кавобрейки, дні народження, весілля)
Су-шеф
с 06.2019 по 10.2019
(4 месяца)
Optima Hotels & Resorts, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)
*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації;
*Робота із документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);
Су-шеф
с 06.2018 по 06.2019
(1 год)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації;
*Робота з меню (запровадження сезонного меню, корекція та створення нового меню, розрахунок собівартості та косту);
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота з документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);
*Аналіз фінансової частини, складання бюджету, оптимізація витрат
Повар г/ц (Работа на гриле)
с 01.2018 по 04.2018
(3 месяца)
Паб "London grill", Вільнюс, Литва (Готельно-ресторанний бізнес)
*Робота на процесі згідно з ТТК;
*Дотримання чистоти на робочому місці (відкрита кухня);
*Приготування напівфабрикатів;
Су-шеф
с 12.2016 по 08.2017
(8 месяцев)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації
*Робота з меню (запровадження сезонного меню, корекція та створення нового меню, розрахунок собівартості та кістки);
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота із документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);
*Аналіз фінансової частини, складання бюджету, оптимізація витрат.
Сушист/Повар универсал
с 04.2015 по 01.2018
(2 года 9 месяцев)
НК Reflection, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання ТТК, приготування страв згідно з ТТК, проведення та підрахунок інвентаризації, робота з постачальниками
Старший смены поваров
с 05.2013 по 09.2016
(3 года 4 месяца)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота з документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії)
Сушист
с 10.2011 по 04.2013
(1 год 6 месяцев)
Ресторан Yoshi, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв згідно з технологічними картами, прийом товару, інвентаризація, догляд за живими морепродуктами.
Повар холодного цеха
с 10.2010 по 08.2011
(10 месяцев)
Ресторан La Cosa Nostra, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв згідно з технологічними картами, підготовка напівфабрикатів.
Образование
Черкаське Вище Професійне училище №6
Кухар/офіціант, Черкаси
Среднее специальное, с 2010 по 2012 (2 года)
Похожие кандидаты
-
Шеф-повар, су-шеф
Яремче, Днепр , еще 4 города -
Повар, су-шеф
Яремче, Днепр, Харьков -
Бренд шеф-повар (замена меню)
Яремче, Винница , еще 8 городов -
Помічник на кухню, кухар холодного процесу, сушист
Буковель -
Су-шеф
25000 грн, Буковель