Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024 PRO

Сергій

Кухар, су-шеф, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Буковель, Яремче

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Повар

с 11.2019 по 08.2020 (9 месяцев)
Fairmont, Grand Hotel Kyiv, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар банкетного підрозділу
-робота згідно з ТТК (банкети, фуршети, кавобрейки, дні народження, весілля)

Су-шеф

с 06.2019 по 10.2019 (4 месяца)
Optima Hotels & Resorts, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації;
*Робота із документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);

Су-шеф

с 06.2018 по 06.2019 (1 год)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації;
*Робота з меню (запровадження сезонного меню, корекція та створення нового меню, розрахунок собівартості та косту);
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота з документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);
*Аналіз фінансової частини, складання бюджету, оптимізація витрат

Повар г/ц (Работа на гриле)

с 01.2018 по 04.2018 (3 месяца)
Паб "London grill", Вільнюс, Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота на процесі згідно з ТТК;
*Дотримання чистоти на робочому місці (відкрита кухня);
*Приготування напівфабрикатів;

Су-шеф

с 12.2016 по 08.2017 (8 месяцев)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації
*Робота з меню (запровадження сезонного меню, корекція та створення нового меню, розрахунок собівартості та кістки);
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота із документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);
*Аналіз фінансової частини, складання бюджету, оптимізація витрат.

Сушист/Повар универсал

с 04.2015 по 01.2018 (2 года 9 месяцев)
НК Reflection, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання ТТК, приготування страв згідно з ТТК, проведення та підрахунок інвентаризації, робота з постачальниками

Старший смены поваров

с 05.2013 по 09.2016 (3 года 4 месяца)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота з документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії)

Сушист

с 10.2011 по 04.2013 (1 год 6 месяцев)
Ресторан Yoshi, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно з технологічними картами, прийом товару, інвентаризація, догляд за живими морепродуктами.

Повар холодного цеха

с 10.2010 по 08.2011 (10 месяцев)
Ресторан La Cosa Nostra, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно з технологічними картами, підготовка напівфабрикатів.

Образование

Черкаське Вище Професійне училище №6

Кухар/офіціант, Черкаси
Среднее специальное, с 2010 по 2012 (2 года)

Похожие кандидаты

Шеф-повар, су-шеф
Яремче, Днепр , еще 4 города

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Винница, Днепр , еще 4 города

Повар, су-шеф
Яремче, Днепр, Харьков

Бренд шеф-повар (замена меню)
Яремче, Винница , еще 8 городов

Су-шеф
Буковель

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: