Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 мая 2023 PRO

Богдан

Технолог, майстер виробництва

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог харчового виробництва

с 07.2022 по 12.2022 (5 месяцев)
ФОП Міненко, Київ (Харчова промисловість)

Виробництво м'ясних снеків.
Запуск проекту "з нуля", відпрацювання рецептур та технологій м'ясних снеків. Оптимізація процесів.

Майстер виробництва

с 07.2020 по 04.2022 (1 год 9 месяцев)
«ТОВ «Сільпо Фуд», Київ (Виробництво охолоджена риба)

•Контроль технологічних процесів випуску продукції;
•Контроль за якістю продукції, що випускається;
•Оптимізація робочих процесів;
•Звітність по закінченню зміни(12роб. години);
•Розробка та введення робочої документації(регламентів, чек-листів та ін.);
•Проведення виробничих експериментів;
•Ведення партійного обліку виробничої документації;
•Аналіз ймовірних ризиків та забезпечення їх недопустимості;
•Проведення інвентаризацій;

Майстер-технолог

с 02.2017 по 07.2020 (3 года 5 месяцев)
"ТОВ "Провінція плюс", Київ (виробництво заморожених напівфабрикатів)

•Контроль технологічних процесів випуску продукції;
•Контроль за якістю продукції, що випускається;
•Оптимізація робочих процесів;
•Прийом та замовлення харчової сировини та контроль сировини/продукції на внутрішньому складі цеху;
•Визначення першочергових цілей, формування планів і їх виконання;
•Перевірка якості продукції та виконаних робіт робочої бригади;
•Табельний та виробничий облік;
•Стажування нових робітників;
•Звітність по закінченню зміни(22роб. години);
•Розробка та введення робочої документації(регламентів, чек-листів та ін.);
•Проведення виробничих експериментів;
•Ведення партійного обліку виробничої документації;
•Аналіз ймовірних ризиків та забезпечення їх недопустимості;
•Проведення інвентаризацій;
•Робота по принципам HACCP.

Оператор матеріального відділу

с 02.2015 по 02.2017 (2 года)
«СП Оптима-Фарм, ЛТД», Київ (Фармацевтика)

Робота в команді, взаємодія зі складом, бухгалтерією та логістичним відділом компанії;
Контроль надходження товару в базі WMS;
Формування документаців по доставці товару;
Досвід роботи в програмі «logistic 7»;
Визначення першочергових цілей, формування планів і їх виконання.

Образование

НУБіП

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Київ
Высшее, с 2011 по 2016 (5 лет)

Магістр (диплом з відзнакою)
Харчовий технолог-інженер (переробка, зберігання та
консервування м’яса)

Знания и навыки

MS Word MS Excel MS Outlook Водійські права кат. B Робота з оргтехнікою САПР КОМПАС-3D WMS ФМС QlikView SAP Logon Рубікон Навыки управления персоналом (коллективы до 20 человек)

Дополнительная информация

Про себе :
-Комунікабельний;
­- Чесний, порядний, справедливий;
- Трудолюбивий, висока самоорганізованість;
­- Вмію працювати в команді;
- Проявляю лідерські якості;
­- Прагну до успіху та досягнення цілей;
-­ Відсутність шкідливих звичок;
Не одружений.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: