Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 декабря 2023 PRO

Валентин

Технолог

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Брокер (financ markets), помічник фінансового аналітика

с 07.2019 по 09.2021 (2 года 2 месяца)
Фінансові ринки, Київ (Приватні особи)

* Якісне спілкування з клієнтами.
* Здійснення продажів фанасових продуктів, задоволення особистих бажань клієнтів (вложення-дохід-виведння) на фанасових біржах.
* Сформована та навчена команда підлеглих, котрі успішно працюють на фірму.
* Розвиток та якісний дистанційний супровід(індивідуальний підхід) для персонального клієнтського портфеля на фінансовому ринку.
* Залучення через доступні канали (реклама) нових клієнтів з високим потенціалом.
* Здійснення продажів фанасових продуктів, задоволення особистих бажань клієнтів (вложення-дохід-виведння) на фанасових біржах.
* Підвищення рівня задоволеності обслуговування клієнтів. Сегменту - (середній, високий, преміум).
* Складання прогнозів, аналіз виконання бюджету, поточний аналіз бізнес та фінансових показників компанії.
* Аналіз прибутковості продуктів продажу (акції, стратегія) та підвищення ефективності роботи компанії (за системою "Паре́то").
* Аналіз прибутковості доходу від вложення.(Система накопичення та рестроктуризація вкладення без відсодкового мінусу по прибутку компанії)
* Аналіз прибутковості та оцінка впливу на S&P (see and
speak), пропозиції щодо змін в продажі продукту (фінансова стратегія)

Завідувач виробництва, Технік-технолог

с 03.2019 по 07.2019 (4 месяца)
Reikartz Hotel Group, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

- наведення порядку робочого місця (документація, кухня,склад, закупка)
- ведення документації
- робота з постачальниками
- контроль за приготування продукцї
- створення та редагування технологічних карт
- розробка меню
- контроль видачі страв та обслуговуванням клієнтів (сервіс)
- дотримання стандартів HACCP (ХАССП)
- складання графіку роботи
- якісне і своєчасне приготування страв із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, кухонним обладнанням, техніки безпеки і протипожежного захисту та норм охорони праці, з неухильним дотриманням технології їх приготування.

Су-шеф

с 06.2018 по 02.2019 (8 месяцев)
Berlin bar, Prague, Чехия (Готельно-ресторанний бізнес)

• ведення переговорів, укладання договорів, контроль за роботою персоналу, робота з гостями закладу, облік та інвентаризація.
складання графіку роботи
• якісне і своєчасне приготування страв із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, кухонним обладнанням, техніки безпеки і протипожежного захисту та норм охорони праці, з неухильним дотриманням технології їх приготування.
• збільшення обсягів продаж.
• зменшення витратної частини при веденні бізнесу .
• наведення порядку робочого місця (документація, кухня,склад, закупка)
• ведення документації
• робота з постачальниками
• контроль за приготування продукцї
• контроль видачі страв та обслуговуванням клієнтів (сервіс)
• дотримання стандартів HACCP (ХАССП)

Talk and sell

с 08.2017 по 10.2018 (1 год 2 месяца)
FitKitchen CZ, Прага, Чехия (Маркетинг, реклама, PR)

- ведення акаунтів у соц-мережах
- робота з клієнтами (спілкування,продаж)
- фото-відео зйомка та розробка реклами
- просування компанї серед конкурентів
- диджетал маркетинг
- розробка "товару як бренд"

Кухар універсал

с 04.2017 по 11.2017 (7 месяцев)
chaplin_cafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування страв
- складання графіку роботи
- робота з постачальниками
- розробка калькуляційних карт
- контроль видачі страв
- дотримання стандартів HACCP (ХАССП)
- якісне і своєчасне приготування страв із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, кухонним обладнанням, техніки безпеки і протипожежного захисту та норм охорони праці, з неухильним дотриманням технології їх приготування.

Су-шеф

с 02.2016 по 06.2016 (4 месяца)
Мармелад, Melin cafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль видачі страв
- приготування страв
- дотримання стандартів HACCP (ХАССП)
- складання графіку роботи
- робота з постачальниками
- розробка калькуляційних карт
- якісне і своєчасне приготування страв із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, кухонним обладнанням, техніки безпеки і протипожежного захисту та норм охорони праці, з неухильним дотриманням технології їх приготування.
- приготування страв

Помічник кухаря,кухар гарячого цеху, сушист, універсал

с 11.2014 по 01.2016 (1 год 2 месяца)
Парк-готель «Швейцарія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

* Приготування страв згідно технологічних карт.
* Складання закупівлі продуктів і витратних матеріалів, з урахуванням продажів попереднього дня і залишків.
* Професійний підхід до роботи і прагнення до самовдосконалення.
* Відповідальність і порядність.

Образование

Рівненській коледж економіки та бізнесу (РКЕБ)

Виробництво харчової продукції. Технік-технолог харчової промисловості., Рівне
Среднее специальное, с 2012 по 2016 (4 года)

Знания и навыки

Користувач ПК CRM Калькулятор

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

"nothing is impossible" так way not.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: