Валентин
Технолог
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 27 лет
- Город:
- Ровно
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3789730
Опыт работы
Брокер (financ markets), помічник фінансового аналітика
с 07.2019 по 09.2021
(2 года 2 месяца)
Фінансові ринки, Київ (Приватні особи)
* Якісне спілкування з клієнтами.
* Здійснення продажів фанасових продуктів, задоволення особистих бажань клієнтів (вложення-дохід-виведння) на фанасових біржах.
* Сформована та навчена команда підлеглих, котрі успішно працюють на фірму.
* Розвиток та якісний дистанційний супровід(індивідуальний підхід) для персонального клієнтського портфеля на фінансовому ринку.
* Залучення через доступні канали (реклама) нових клієнтів з високим потенціалом.
* Здійснення продажів фанасових продуктів, задоволення особистих бажань клієнтів (вложення-дохід-виведння) на фанасових біржах.
* Підвищення рівня задоволеності обслуговування клієнтів. Сегменту - (середній, високий, преміум).
* Складання прогнозів, аналіз виконання бюджету, поточний аналіз бізнес та фінансових показників компанії.
* Аналіз прибутковості продуктів продажу (акції, стратегія) та підвищення ефективності роботи компанії (за системою "Паре́то").
* Аналіз прибутковості доходу від вложення.(Система накопичення та рестроктуризація вкладення без відсодкового мінусу по прибутку компанії)
* Аналіз прибутковості та оцінка впливу на S&P (see and
speak), пропозиції щодо змін в продажі продукту (фінансова стратегія)
Завідувач виробництва, Технік-технолог
с 03.2019 по 07.2019
(4 месяца)
Reikartz Hotel Group, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
- наведення порядку робочого місця (документація, кухня,склад, закупка)
- ведення документації
- робота з постачальниками
- контроль за приготування продукцї
- створення та редагування технологічних карт
- розробка меню
- контроль видачі страв та обслуговуванням клієнтів (сервіс)
- дотримання стандартів HACCP (ХАССП)
- складання графіку роботи
- якісне і своєчасне приготування страв із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, кухонним обладнанням, техніки безпеки і протипожежного захисту та норм охорони праці, з неухильним дотриманням технології їх приготування.
Су-шеф
с 06.2018 по 02.2019
(8 месяцев)
Berlin bar, Prague, Чехия (Готельно-ресторанний бізнес)
• ведення переговорів, укладання договорів, контроль за роботою персоналу, робота з гостями закладу, облік та інвентаризація.
складання графіку роботи
• якісне і своєчасне приготування страв із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, кухонним обладнанням, техніки безпеки і протипожежного захисту та норм охорони праці, з неухильним дотриманням технології їх приготування.
• збільшення обсягів продаж.
• зменшення витратної частини при веденні бізнесу .
• наведення порядку робочого місця (документація, кухня,склад, закупка)
• ведення документації
• робота з постачальниками
• контроль за приготування продукцї
• контроль видачі страв та обслуговуванням клієнтів (сервіс)
• дотримання стандартів HACCP (ХАССП)
Talk and sell
с 08.2017 по 10.2018
(1 год 2 месяца)
FitKitchen CZ, Прага, Чехия (Маркетинг, реклама, PR)
- ведення акаунтів у соц-мережах
- робота з клієнтами (спілкування,продаж)
- фото-відео зйомка та розробка реклами
- просування компанї серед конкурентів
- диджетал маркетинг
- розробка "товару як бренд"
Кухар універсал
с 04.2017 по 11.2017
(7 месяцев)
chaplin_cafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
- приготування страв
- складання графіку роботи
- робота з постачальниками
- розробка калькуляційних карт
- контроль видачі страв
- дотримання стандартів HACCP (ХАССП)
- якісне і своєчасне приготування страв із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, кухонним обладнанням, техніки безпеки і протипожежного захисту та норм охорони праці, з неухильним дотриманням технології їх приготування.
Су-шеф
с 02.2016 по 06.2016
(4 месяца)
Мармелад, Melin cafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль видачі страв
- приготування страв
- дотримання стандартів HACCP (ХАССП)
- складання графіку роботи
- робота з постачальниками
- розробка калькуляційних карт
- якісне і своєчасне приготування страв із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, кухонним обладнанням, техніки безпеки і протипожежного захисту та норм охорони праці, з неухильним дотриманням технології їх приготування.
- приготування страв
Помічник кухаря,кухар гарячого цеху, сушист, універсал
с 11.2014 по 01.2016
(1 год 2 месяца)
Парк-готель «Швейцарія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
* Приготування страв згідно технологічних карт.
* Складання закупівлі продуктів і витратних матеріалів, з урахуванням продажів попереднього дня і залишків.
* Професійний підхід до роботи і прагнення до самовдосконалення.
* Відповідальність і порядність.
Образование
Рівненській коледж економіки та бізнесу (РКЕБ)
Виробництво харчової продукції. Технік-технолог харчової промисловості., Рівне
Среднее специальное, с 2012 по 2016 (4 года)
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Русский — свободно
Дополнительная информация
"nothing is impossible" так way not.
Похожие кандидаты
Інженер-технолог, начальник виробництва
Ровно, Ивано-Франковск
,
еще 2 города
Технолог, інженер, оператор, начальник зміни, хімік, майстер цеху
Ровно, Гоща
Інженер-технолог (переробка поліуретанів та пінополіуретанів), керівник дільниці
Ровно, Ивано-Франковск
,
еще 6 городов
Технолог харчової промисловості
Ровно, Житомир
,
еще 2 города
Технолог харчової промисловості
25000 грн, Ровно
Інженер-технолог (спирт ректифікований, біоетанол, лікерно-горілчані вироби)
Ровно, Винница
,
еще 6 городов