Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 февраля 2018

Тетяна

Няня (з проживанням, вахта), 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
56 лет
Город проживания:
Тараща
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь дітей дошкільного віку

с 08.1986 по 03.2015 (28 лет 7 месяцев)
Дошкільний заклад "Дзвіночок", м.Тараща Киівська область (Дитячий садок. Виховання та розвиток дітей різного віку)

Навчання,виховання,розвиток дітей дошкільного віку,концептуальні підходи,сучасні методи і прийоми,зміст і засоби,форми організаціі роботи з дітьми за розділами програми"Дитина".Самообслуговування дитини,виховання порядності та взаємоповаги до дорослих та однолітків.

Образование

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Вихователь дітей дошкільного віку,організатор дошкільного виховання,викладач психолого-педагогічних і методичних дисциплін у ВНЗ 1-2 рівнів акредитацій, Переяслав-Хмельницький
Высшее, с 2002 по 2004 (2 года)

У 2003 році закінчила Богуславський педагогічний коледж ім.І.Н.-Левицького і отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки"Педагогічна освіта" та здобула кваліфікацію бакалавра,вихователя дітей дошкільного віку. Закінчила в 2004 році Богуславський навч.-консультаційний центр Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім.Григорія Сковороди і отримала повну вищу освіту за спец."Дошкільне виховання" та здобула кваліфікацію вихователя дітей дошкільного віку,організатора дошкільного виховання, викладача психолого-педагогічних і методичних дисциплін у ВНЗ 1-2 рівнів акредитаціі.

Дополнительная информация

Украіінка,заміжня,50 років,маю двох дорослих заміжних доньок (28 і 24 років),за плечима 29 років педагогічного стажу на одному робочому місці.Спокійна, урівноважена,добра, порядна,без шкідливих звичок.Люблю скрізь порядок,щоб речі мали своіі місця.А ЩЕ Я МАЮ ВЕЛИКЕ ДОБРЕ СЕРЦЕ ДО ДІТЕЙ-ЦЕ ЗМІСТ МОГО ВСЬОГО ЖИТТЯ! Працювала в сім"ях,є рекомендацііі.Розгляну пропозицііі роботи няні вахтою з проживанням в Києві. Є Свіжопройдений медогляд.Шукаю сім"ю яка б стала мені ще однією родиною.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: