Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 мая 2024

Вікторія

Регіональний менеджер, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме
Колесник Вікторія Миколаївна


Дата народження: 14 червня 1987

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
2004 – 2006 Черкаський комерційний технікум, спеціальність – бухгалтерський облік

Досвід роботи:
З червня 2007 по липень 2008 – Комерційний Банк «Дельта»; посада – кредитний інспектор; обов’язки - консультація по споживчому кредитуванню та депозитним вкладам, робота з кредитними картками, робота з банківською та офісними програмами, робота з документами.

З вересня 2008 по травень 2009 – ТРЦ «Екватор», відділ «Fashion Time»; посада – продавець консультант; обовязки - консультація та продаж товару, оформлення вітрини, ведення касової книги.

З липня 2009 по жовтень 2009 – ТРЦ «Дніпро плаза» відділ магазину «Лєтуаль»; посада – старший продавець магазину; обов’язки – ведення касової документації (інкасація каси) та товарно-матеріальних накладних, управління персоналом в кількості 5ти осіб, складання графіка роботи, підвищення мотивації співробітників, проведення зборів, підбір персоналу на посаду продавця - консультанта, проведення співбесід.

З листопада 2009 по квітень 2011 – АН «М - плюс»; посада – агент з продажу нерухомості (ріелтор); обов’язки – ведення переговорів з клієнтами (продаж, купівля, оренда нерухомості)

З липня 2011 по листопад 2011 – Український Прогресивний Альянс, програма «VIP фінанс»; посада – менеджер по кредитуванню; обов’язки – надання консультаційних послуг для отримання позики, робота з документами по довіреності, робота з клієнтською базою.

З березня 2012 по червень 2012 – Черкаський РЕМ (Черкаський район електромереж); посада – оператор; обов’язки – робота з абонентами в програмі, ведення платіжної документації.

З червня 2012 по січень 2013 – ТОВ «Центр споживного кредитування та фінансових операцій»; посада – менеджер з кредитування; обов’язки – консультації клієнтів, аналіз та підбір найбільш вигідних умов для кредитування, надання послуг по підготовці необхідного пакету документів, робота з банківськими програмами в режимі – online.

З червня 2013 по жовтень 2013 – ЧП «Маркет Інфо»; посада – оператор – консультант; обов’язки – надання консультаційних послуг в телефонному режимі, ведення первинної документації, прийом замовлень. Пройшла навчання з основ техніки продажу.

З грудня 2014 по квітень 2015 - ТРЦ «Любава Сіті»; магазин «Steel Story»; посада продавець – консультант; обовязки – ведення касової книги (інкасація каси), ведення товарно-матеріальних накладних, переміщення товару між магазинами на території України, консультація та продаж товару, оформлення вітрин.

З березня 2016 по березень 2017 – ТОВ Фінансова Компанія «Гроші Всім»; посада – менеджер з надання кредиту, касир; обовязки – робота з клієнтам, ведення касової книги, робота з готівкою, робота з програмами для оформлення кредиту, надання консультаційних послуг, прийом телефонних дзвінків, робота з клієнтською базою (телемаркетинг), подача фінансової звітності, робота з офісними програмами, прийом платежів.

З лютого 2018 по серпень 2019 - ТОВ Експрес Финанс - посада - керiвник регiонального ценру в м. Черкаси
Обов'язки : органiзацiя та управлiння всих процесiв вiддiлення, контроль якостi обслуговування клiєнтiв, пряме залучення клiєнтiв на кредитування (споживче, online) , заведення кредитных заявок та оформлення кредитiв, виконання поставлених задач, управлiння персоналом.

З вересеня 2019 - вересень 2022 -
"ТОВ ІЗІ Кредит" - посада: Керівник відділення
Обов'язки: Координація діяльності, розвиток, навчання та мотивація співробітників. Робота з проблемною заборгованістю. Опрацювання та аналіз великого обсягу інформації (цифри, документи, каса).

Додаткова інформація: впевнений користувач ПК, MS Office, internet.

Особисті якості: Відповідальність, уміння швидко навчатись.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: