Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 PRO

Світлана

Головний бухгалтер, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
62 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 11.2021 по 10.2023 (1 год 11 месяцев)
ТОВ ЄВРОМАСТИЛА, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Повний обсяг роботи Головного бухгалтера, в підпорядкуванні двоє підлеглих

Головний бухгалтер

с 09.2018 по 10.2021 (3 года 1 месяц)
ТОВ НД, Київ (Видавництво, поліграфія)

Головний бухгалтер ТОВ «Новий друк»- поліграфія -виробництво
друкованої продукції, цифровий друк , друк на тканинах, ЗЕД (експорт, імпорт) , валютні операції ,купівля валюти декілька разів на тиждень. В підпорядкуванні три бухгалтера. В обов'язки входит контроль та перевірки всіх участків бухгалтерії, підготовка та здача всіх форм податкової і бухгалтерської звітності. Работа в програмах 1 С 8.3 Бухгалтерія, доопрацювання під виробництво, МЕДок, Клиєнт-банк (декілька банків) , Word, Excel,  Outlook . Прошла комплексну перевірку. Щорічні обов'язкові аудити.

Головний бухгалтер

с 09.2017 по 07.2018 (10 месяцев)
ООО «Д-І-М», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Головний
бухгалтер, єдиний,
ТОВ «Фронтон Інжиниринг» , входить в групу компаній « Д-І-М» .Основний вид діяльності - виробництво фасадних конструкцій . В обов'язки входило: повне ведення всіх участків бух.обліку самостійно (первинні документи, платежі через систему клієнт-банк, нарахування та виплата зарплати, формування та реєстрація ПН та РК в Медок та ін.) Підготовка та и здача всіх форм звітності. Робота в програмі 1С 8.3, Word, Excel,  Outlook, М.Е.док , клієнт-банк.

Головний бухгалтер

с 08.2015 по 05.2017 (1 год 9 месяцев)
ТОВ «Автогарант Маркет», Київ ( локація офіса м. Бровари) (Автобізнес та автосервіс)

Головний
бухгалтер ТОВ «Автогарант Маркет» -офіційний дилер «Віннер Імпортс», автомобильний бізнес, автосервіс, гарантійний та постгарантійний ремонт, страхування. Головний бухгалтер групи компаній. Обов'язки : контроль та перевірка всіх участків бухгалтерії групи компаній,(оптовая и роздрібна торгівля , клієнт-банк, зарплата, каса, відрядження, послуги, ПН, РК т.д.), підготовка та здача всіх форм податкової та бухгалтерської звітності. В підпорядкуванні три бухгалтера. Робота в програмах 1С 7.7, 8.3, Word, Excel,  Outlook, М.Е.док , Клиєнт-банк. Оптимізація податків . Електронне адміністрування ПДВ. Пройшла планову та багато зустрічних перевірок.

Головний бухгалтер

с 02.2012 по 04.2015 (3 года 2 месяца)
Латвійське представництво Kraftool, Київ ( локація офіса м .Бровари) (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Головний бухгалтер Латвійського представництва Kraftool , група компаній в яку входили компанія-імпортер, торгова компанія та складська компанія. Діяльніть групи, це реалізація ручного електроінструмента, електроприборів (більше ніж 10000 назв товарів) . В підпорядкуванні три бухгалтера. Обов'язки : контроль за всіма ділянками бухгалтерії ( ЗЕД, оптовая торговлі, валютні операції, зарплата, каса, банк та ін.), підготовка та здача всіх форм звітності, в тому числі управлінських звітів для «материнської » компанії в спеціальній програмі для ведення управленінського та складського обліку «Гепард». Работа с програмами 1С 7.7, 8.2, Word, Excel,  Outlook, Гапард, М.Е.док , Клиєнт-банк. Оптимізація податків. Досвід планових та зустрічних перевірок .

Головний бухгалтер

с 08.1997 по 01.2012 (14 лет 5 месяцев)
досвід роботи головним бухгалтером з 1997 року в компаніях з різними видами діяльності, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Образование

КНТЭУ

Бух.облік та аудит, Київ
Высшее, с 1984 по 1989 (5 лет)

Київський торгово - економічний інститут (заочно ) - бух.облік та аудит.

Київський торговий технікум   (денна форма навчання) - бух. Облік в торговлі – диплом.

КНТЭУ Інститут вищої кваліфікації – курси підвищення кваліфікації за програмою «Аудит фін.госп. діяльності підприємства по Міжнародним
Стандартам» - сертифікат.

Знания и навыки

Цілеспрямованість Відповідальність Працювати в режимі багатозадачності Постановка обліку з нуля Неконфліктність Оптимізація обліку Впровадження управлінського обліку Вміння ставити пріоритети Доброзичливість

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Відповідальна, обов'язкова, комунікабельна, люблю свою работу, добросовісно до неї відношусь. Маю водійські права . Проживаю на Лівому березі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: