Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 марта 2017

Екатерина

Юрист, керівник, заступник керівника, особистий помічник, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Р Е З Ю М Е
Обрізків Катерина Володимирівна
Народилась 18 липня 1986 року, заміжня, дітей не маю.
Адреса: м. Черкаси, вул. Дахнівська, буд. 41/1, кв. 36.
Електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Особисті якості: саморганізація, комунікабельність, цілеспрямованість, здатність легко адаптуватися до ситуації та приймати швидкі та вірні рішення, не боюсь труднощів, є емоційно стабільною та стресостійкою людиною.
Професійні навички: вільно користуюсь ПК, Word, Excel, Gasolina, відвідую курси з вивчення англійської мови, маю закордонний паспорт та довід відряджень в межах України.

Освіта:
30 липня 2007 року закінчила Луганський державний університет внутрішніх справ і отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки «Право» та здобула кваліфікацію бакалавра юриста (диплом з відзнакою).
28 червня 2008 року закінчила Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію спеціаліста юриста (диплом з відзнакою).

Досвід роботи:
З 02.08.2008 р. до 02.06.2009 р. виконувала обов’язки помічника судді Постійно діючого третейського суду при Асоціації «Українські виробники обладнання для станції технічного обслуговування автомобілів» (Свідоцтво про реєстрацію № 6 від 12.04.2007 р.).

З 06.07.2009 р. до 26.12.2010 р. займала посаду начальника юридичного відділу Світловодського управління по експлуатації газового господарства ВАТ по газопостачанню та газифікації «Кіровоградгаз».

З 27.12.2010 р. до 07.11.2011 р. отримала підвищення та займала посаду заступника начальника Світловодського управління по експлуатації газового господарства ВАТ по газопостачанню та газифікації «Кіровоградгаз» з правових питань.

З 16.02.2012 р. і до теперішнього часу – фізична особа-підприємець (діяльність у сфері права).

З 10.02.2016 р. по 30.03.2017 р. – ГО «Вінницька правозахисна група», юрист, надання послуг у сфері права, а саме юридичної підтримки внутрішньо переміщених осіб в проекті Датської ради у справах біженців у Черкаській області.

До основного обсягу свого досвіду роботи відношу:
- розробка та підготовка наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру;
- підготовка всіх видів процесуальних документів від претензії та позовної заяви і до проекту судового рішення;
- представництво інтересів підприємства та фізичних осіб в судах всіх інстанцій та інших державних і громадських організаціях, в тому числі АМК України, НКРЕ України;
- контроль на стадії виконавчого провадження, участь у спільних нарадах з ДВС та спільних виїздах за місцем здійснення виконавчих дій;
- ініціювання відкриття дисциплінарного провадження відносно суддів;
підготовка матеріалів про розкрадання, розтрати, нестачі і т.п. для передачі їх слідчим і судовим органам, вжиття заходів щодо відшкодування збитків, заподіяних підприємству;
участь в проведенні технічної експертизи;
розроблення та укладання договорів і контроль за їх виконанням;
робота зі зверненнями громадян в т.ч. з книгою скарг та пропозицій;
налагодження зв’язків з представниками органів влади та неурядових організацій.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: