Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 марта 2017

Полина

Рерайтер

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Токмак
Готов работать:
Киев, Токмак, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

Відомості
про себе
Вовк Поліна
07.03.2000 (17 років)
Пів року працювала у компанії «Вакула», де займала посаду адміністратору сайту, відповідали за рекламу продуктів, завдяки рерайтингу та обробці сайту.

Освіта
Токмацька загальноосвітня школа I -III ступенів №5 Токмацької міської ради Запорізької області (2006-2017 р.) Токмацька дитяча музична школа з фаху хореографія (2005-2013), Токмацька дитяча музична школа з фаху сольний спів (2007-2015).

Ділові якості
Цілеспрямованість, працьовитість, самостійність, вміння працювати в команді, наявність прагнення до особистого зростання і самовдосконалення, вміння аналізувати ситуацію, бажання зробити кар’єру, прагнення до успіху, пунктуальність, стійкість до стресу.
Інтереси і захоплення

Веду здоровий спосіб життя. Займаюсь хореографією, вокалом. Пишу вірші. Рівень володіння англійської мови-середній. Закінчую курси англійської, організовані посольство США «Access».

Громадська діяльність
Посада голови центру «Дозвілля» у Токмацькій загальноосвітній школі I -III ступенів №5. Постійна учасниця у молодіжних рухах та заходах,
концертів міста до різноманітних свят. Член Токмацької міської молодіжної ради.

Грамоти, нагороди
Лауреат І ступеню Х Міжнародного фестивалю-конкурсу «Акорди Хортиці» (2010), Лауреат ІІ ступеню ІІІ Міжнародного полікультурного фестивалю «Золоті обереги вічності» (2012),Грамота за І місце в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних (2013), Курси «Саmp dream» з англійської мови у таборі «Лісова пісня» (2013), Диплом ІІ місця обласного фестивалю вокального мистецтва «Зіркове сяйво» (2013), І місце у міській олімпіаді з правознавства (2014), Гран-при V Міжнародного фестивалю-конкурсу “Весняна феєрія» (2015), Грамота ІІ місця в зональному турі ХIV обласного конкурсу творості та патріотичного спрямування «Спадщина – 2015»,Грамота І місця обласного молодіжного фестивалю «Зорепад – 2016».

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: