Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 марта 2017

Олег

Сотрудник службы безопасности

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
64 года
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Руководитель административного направления

с 01.2011 по наст. время (13 лет 4 месяца)
ПАТ "КБ"Надра" Кировоградское РУ, Кропивницкий (Кировоград) (Фінанси, банки, страхування)

виконую роботу з маркетингу та роботу безпосередньо пов'язану з обліком, зберіганням, прийманням, видачею і перевезенням матеріальних цінностей (основних засобів), а при необхідності їх списанням. Проведення інвентаризації наявності основних засобів на площадках ПАТ КБ "Надра" Кіровоградське РУ у Кіровоградській обл..
Надаю звіти за використану воду та електроенергію.

Образование

Кіровоградський кооперативний технікум економіки і права ім. М.П. Сая, за спеціальністю "Правознавство", юрист. Кіровоградський інститут комерції, напрямок «Економіка і підприємство» кваліфікація бакалавр з маркетингу.

"Правознавство", кваліфікація юрист. «Економіка і підприємство» кваліфікація бакалавр з маркетингу., Кропивницкий (Кировоград)
Высшее, с 2006 по 2009 (2 года 5 месяцев)

Знания и навыки

MS Word MS Excel

Дополнительная информация

Досвід роботи:
З 01.2011 р. по даний час - ПАТ КБ "Надра" Кіровоградське РУ –
01.2011 р. - 05.2012 р.: - по ДОГОВОРУ у секторі досудового супроводження проблемних активів (робота по поверненню проблемних активів: розшук боржників і їх залогового майна та подальша робота з ними по погашенню заборгованості, підготовка документів божників до реструктуризації кредитів та подальший їх моніторинг до повного погашення; ведення претензійної роботи.
05.2012 р. – 12.2012 р.: - головний спеціаліст сектору досудового супроводження проблемних активів.
12.2012 р.: - Після скорочення штату перейшов до Адміністративного відділу на посаду головного спеціаліста по операційній діяльності та інформаційним технологіям де виконую роботу з маркетингу та роботу безпосередньо пов'язану з обліком, зберіганням, прийманням, видачею і перевезенням матеріальних цінностей (основних засобів), а при необхідності їх списанням. Проведення інвентаризації наявності основних засобів на площадках ПАТ КБ "Надра" Кіровоградське РУ у Кіровоградській обл..
Надаю звіти за використану воду та електроенергію.
Для виконання робочих питань надане службове авто.
з 11.2016 р. – Керівник адміністративного напрямку.
У даний час ПАТ КБ "Надра" знаходиться на стадії ліквідації.

02.2010-11.2010 рр. – ТОВ «Архангел Михаїл»: - начальник СБ об’єкту мережі магазинів «Фуршет»(охорона підприємства, виявлення порушень та зловживань). Звільнився за власним бажанням.
02.2008-02.2010 - ТОВ «ЩИТ» (юридичне агентство): - зам. директора (надання юридичних послуг). Звільнився у зв’язку з переходом на нове місце роботи.
07.2007-02.2008 рр. - ЗАТ «Кіровоградгаз»: - провідний спеціаліст відділу безпеки (виявлення порушень та зловживань, виконання контрольних перевірок та ревізій в управліннях районів). Звільнився у зв’язку з переходом на нове місце роботи.
07.2004-06.2005 рр. - ДП «Гарантія-Маркет», магазин «Фуршет»: начальник режиму та контролю (проведення ревізій, виявлення порушень та зловживань). Звільнився за власним бажанням.
04.2003-09.2003 рр. - ТОВ «Сах. завод Новоукраїнський»: - зам. директора по сировині головний агроном (планування закупки сировини, посівного матеріалу, гербіцидів та добрив, укладання договорів з сільськими господарствами та фермерами на вирощування та закупку у них сировини, проведення їм передоплати за сировину). Звільнився у зв’язку зі зміною власника заводу.
11.2002-04.2003 рр. - ПП «Креатив»: керівник відділу охорони (охорона підприємства, виявлення порушень та зловживань). Звільнився у зв’язку з переходом на нове місце роботи.
09.2000-05.2002 рр. - ТОВ «Черкаський сокоекстракційний завод»: - начальник СБ (охорона підприємства, виявлення порушень та зловживань, економічна безпека), з 04.2001 р. – зам директора, з 05.2001- директор. Звільнився у зв’язку зі зміною власника заводу.
10.1997-02.2000 рр. - ПО «Артемида»: - зам. начальника СБ (охорона заводів, торгових баз, та сільських хазяйств, виявлення порушень та зловживань, економічна безпека). Звільнився за власним бажанням.
09.1996-09.1997 рр. - ПП «ФОР»: начальник СБ (охорона підприємств, виявлення порушень та зловживань, економічна безпека). Зам. генерального директора (планування виробничої та торгової діяльності, планування та розподіл фінансових ресурсів). Звільнився у зв’язку з переходом на нове місце роботи.
06.1987-08.1994 рр. - КДБ УРСР, УСБУ в Кіровоградській обл.: звільнився на пенсію за вислугою років.
11.1981-06.1987 рр. – Війська спеціального призначення Головного Розвідувального Управління Генерального Штабу з 08.1984 по 09.1986рр. – Афганістан.
05.1978-05.1980 рр. - Служба в РА – Повітряно Десантні Війська з 12.1979 по 06.1980 рр. – Афганістан.

Додаткові відомості:
-Маю досвід в підборі та розстановці кадрів та роботи в керівництві трудовими колективами, в моєму підпорядкуванні знаходилось до 300 робітників.
-Урівноважений, стриманий, вимогливий до себе та підлеглих.
-Умію за короткий проміжок часу ознайомитись з основною специфікою роботи, виявити недоліки та внести свої пропозиції для їх усунення.
-На ряді підприємств де мені довелося працювати, мною виявлялися порушення та крадіжки як у дрібних так і у великих розмірах, після їх розслідування мною проводився аналіз та вносилися пропозиції, якщо це потребувало, про зміни в способах контролю, а також розроблялися та вводилися в дію посадові інструкції та схеми контролю, які дозволяли не допустити або мінімізувати факти втрат, порушень та крадіжок.
-Володію російською та українською мовами.
-Маю навички роботи на комп’ютері в програмах Word та Excel.
-Маю права водія та машину.
-Комунікабельний, мобільний, маю спортивне здоров’я, веду здоровий образ життя, шкідливих звичок не маю.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: