Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 июля 2017

Наталя

Бухгалтер, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
59 лет
Город проживания:
Яремче
Готов работать:
Удаленно, Яремче

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Підприємець

с 10.2015 по 01.2017 (1 год 3 месяца)
ФО-П Коваль Наталя Борисівна, Яремче, с.Микуличин (Роздрібна торгівля продуктами харчування та господарськими товарами)

В мінімаркеті самообслуговування виконувала обов’язки завідувача магазином (замовлення товару, проведення розрахунків з постачальниками, торговими представниками), бухгалтера (оприбуткування товару в програмі 1 С 7.7, кодування товару, складання та здача звітів з РРО, акцизногу податку, декларації з доходів, звіту з ЄСВ та інше), продавця-касира, приймальника товару, мерчендайзера.

Головний бухгалтер (сумісництво)

с 02.2010 по 09.2015 (5 лет 7 месяцев)
ТОВ "Щит-Крим", Ялта (послуги охорони підприємств)

Штат підприємства 70 чол. Безпосередньо вела облік основних засобів, розрахунків з замовниками за договорами надання послуг охорони, формування податкових зобов'язань з ПДВ, виписка податкових накладних, облік розрахунків з постачальниками, підрядниками , звіряння, обробка вхідних податкових накладних, формування податкового кредиту. Здійснювала складання та здачу податкової (декларації з податку на прибуток, ПДВ та інші), фінансової (баланс, форма 2 та інші) ,статистичної (1-підприємство, 1-послуги та інше) звітності, В рамках управлінського обліку вела окремий облік фактичного виконання бюджету підприємства, коригування місячних, квартальних бюджетів, формувала проєкт річного бюджету, подавала звіти до корпоративного контролюючого органу.

Головний бухгалтер (сумісництво)

с 12.2009 по 09.2015 (5 лет 9 месяцев)
ТОВ "РАУ", Ялта (будівництво туристично-готельного комплексу на 48 місць у якості замовника)

Безпосередньо вела облік основних засобів, капітальних інвестицій на будівництво, формування інвестиційної собівартості об'єкта будівництва, облік операцій з іноземною валютою в рамках обслуговування кредитної лінії за договором займу з іноземним інвестором, облік розрахунків з постачальниками, підрядниками та субпідрядниками за договорами будівельного підряду, обробка вхідних податкових накладних, формування податкового кредиту. Здійснювала складання та здачу податкової (декларації з податку на прибуток, ПДВ та інші), фінансової (баланс, форма 2 та інші) ,статистичної (1-підприємство, 1-послуги,1,2 – БУД, 9-ЗЕЗ, 10 ЗЕЗ та інше) звітності, також спеціальної звітності до нацбанку за іноземним кредитом. В рамках управлінського обліку вела окремий облік фактичного виконання бюджету підприємства, коригування місячних, квартальних бюджетів, формувала проєкт річного бюджету, подавала звіти до корпоративного контролюючого органу. Маю досвід проходження комплексних документальних перевірок податкової та інших контролюючих органів, а також участі в судових справах по оскарженню результатів перевірок.

Головний бухгалтер (основне місце роботи)

с 07.2008 по 09.2015 (7 лет 2 месяца)
ПрАТ "Санаторій "Золотий пляж", Ялта (будівництво (на території санаторію відбувалося будівництво сучасного відпочинково-рекреаційного центру))

Організація та координування роботою бухгалтерії та допоміжних підрозділів (2 бухгалтера, технік з обліку транспорту, комірник). Підприємство на загальній ситемі оподаткування. Безпосередньо вела облік основних засобів, капітальних інвестицій на будівництво, облік операцій з іноземною валютою в рамках обслуговування кредитної лінії за договором займу з іноземним інвестором, облік цінних паперів, облік розрахунків з замовниками за договорами оренди власного майна, формування податкових зобов'язань з ПДВ, виписка податкових накладних, облік розрахунків з постачальниками, підрядниками та субпідрядниками за договорами будівельного підряду, обробка вхідних податкових накладних, формування податкового кредиту. Здійснювала складання та здачу податкової (декларації з податку на прибуток, ПДВ та інші), фінансової (баланс, форма 2 та інші) ,статистичної (1-підприємство, 1-послуги,1,2-БУД,9-ЗЕЗ, 10 ЗЕЗ та інше) звітності, також спеціальної звітності до нацбанку за іноземним кредитом. Складала та розміщувала в загальнодоступній базі комісіїї з цінних паперів звітність приватного акціонерного товариства. В рамках управлінського обліку вела окремий облік фактичного виконання бюджету підприємства, коригування місячних, квартальних бюджетів, формувала проєкт річного бюджету, подавала звіти до корпоративного контролюючого органу. Маю досвід проходження комплексних документальних перевірок податкової та інших контролюючих органів, а також участі в судових справах по оскарженню результатів перевірок.
Володіння ПК – досвідчений користувач (Word, Excel, Програми 1С Бухгалтерия 7.7, 8.2, «Банк-Клієнт», МЕДок, Ліга-закон).

Заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер

с 07.2004 по 07.2008 (4 года)
ТОВ "ПМС-буд", Ялта (туризм (пансіонат з проживанням та харчуванням), будівництво (будівництво водно-оздоровчого комплексу, багатоповерхових житлових будинків та інших об'єктів у якості підрядника))

З 2004 по 2006 рік як заступник головного бухгалтера вела облік розрахунків з постачальниками та підрядниками, обробка вхідних податкових накладних, формування податкового кредиту, проведення звірок з контрагентами, вела облік банківських операцій, в тому числі формування платіжних документів в системі Банк-Клієнт, виконувала обов'язки касира ( приймання та здача в банк готівки за проживання та харчування, виплата зарплати). В 2007 році призначена головним бухгалтером, вела облік основних засобів, капітальних інвестицій, формування виробничої собівартості БМР у розрізі окремих об'єктів, складала та здавала податкову, фінансову та статистичну звітність. За час роботи головним бухгалтером в 2007 та 2008 році відбулося дві комплексні документальні перевірки підприємства.

Бухгалтер, заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер

с 09.1996 по 07.2004 (7 лет 10 месяцев)
ОП "Ялтинський учбово-методичний центр екології", Ялта (навчання з охорони праці та електробезпеки, готель на 30 ліжкомісць, харчування -кафе)

за період работи від бухгалтера до головного бухгалтера вела всі ділянки бухобліку підприємства (система оподаткування -юридична особа на єдиному податку) - каса, банк, підзвітні особи, матеріали, паливо, запчастини, продукти (прихід, списання, обробка калькуляційних карток), МШП, основні засоби, капитальні інвестиції, нарахування та виплата заробітної плати, нарахування та сплата податків та зборів, розрахунки з замовниками та постачальниками, звіряння, формування собівартості послуг навчання, проживання та харчування, облік та розподіл загальногосподарських витрат, складання статистичної, податкової та фінансової звітності, корпоративної звітності орендодавцю (Укпрофоздоровниця), проходження перевірок контролюючих органів та інше.

Образование

Європейський університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту та бізнесу

Облік і аудит, Київ
Высшее, с 2003 по 2004 (1 год 6 месяцев)

Одеський технологічний інститут харчової промисловості

Технологія хлібопекарського, кондитерського та макаронного виробництв, Одесса
Высшее, с 1982 по 1987 (5 лет)

Знания и навыки

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК Клієнт-Банк Бухгалтерський облік ЛІГА:ЗАКОН Ведення всіх ділянок бухобліку підприємства. керівництво

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

До жовтня 2015 року мешкала в АР Крим, м. Ялта, смт Кореїз переселенка

Похожие кандидаты

Бухгалтер
Удаленно, Киев

Финансовый директор, главный бухгалтер
100000 грн, Удаленно, Другие страны

Бухгалтер
Удаленно, Коломыя

Головний бухгалтер
Удаленно, Ровно

Головний бухгалтер
27000 грн, Удаленно, Харьков

Главный бухгалтер
Удаленно, Запорожье

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: