Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2017

Світлана

Администратор салона красоты, 5 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

головний спеціаліст

с 12.2002 по наст. время (21 год 5 месяцев)
головний спеціаліст управління соціального захисту населення, Кропивницкий (Кировоград) (служба в органах місцевого самоврядування)

Образование

КИСМ

Автоматизированные системы управления, Кропивницкий (Кировоград)
Высшее, с 1985 по 1990 (4 года 11 месяцев)

Знания и навыки

Маю відповіднй досвід роботи в сфері туризму, дерслужби. соц.сфе

Дополнительная информация

Вважаю себе пунктуальною, відповідальною, досвідченою, толерантною людиною. Маю багаторічний досвід у роботі з населеням, представниками державних органів та органів місцевого самоврядування, громадськими організаціями тощо. Швидко пристосовуюсь до робочого колективу та виконанню певних обов"язків. Швидко навчаюсь. Вільно орієнтуюсь у нормативно правовій базі та маю великий досвід з діловою документацією. Окрім володіння на належному рівні української та російською мовами. Впевнений користувач ПК, програмного пакету Microsoft Office та низки інших програм, необхідних для роботи на відповідних посадах. Займала керівні посади в органах місцевого самоврядування, управлінні торгівлі, управлінні соціального захисту населення. Маю водійські права, з досвідом водіння автомобіля більше 10 років

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: