Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 мая 2022 PRO

Валерій

Керівник служби безпеки

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
59 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник Служб Безпеки (2 компанії)

с 09.2012 по 05.2017 (4 года 8 месяцев)
ТОВ «Укрзолото», ТОВ «Столична Ювелірна Фабрика», Киев (Роздрібна торгівля)

Забезпечення всіх різновидів безпеки (економічна, технічна, кадрова, фізична та інше.) 2 підприємств з виробництва та роздрібної торгівля ювелірними виробами, драг. металами та коштовним камінням. Участь у підборі персоналу: перевірка на професійну відповідність, проведення та аналіз психологічного тестування, взаємодія з відповідними державними органами з перевірки персоналу, перевірка у разі необхідності на поліграфі. Постійний контроль за персоналом за допомогою встановлених технічних засобів всіх видів (у повній відповідності до законодавства). Забезпечення економічної безпеки та захисту інтересів співвласників шляхом контролю за використанням фінансів та матеріальних цінностей (від вищого керівництва – до виробників на підприємстві та співробітників торгівельної мережі. Участь в тендерах, контроль за виконанням строків та умов договорів

Генеральний Директор

с 01.2010 по 01.2012 (2 года)
ТОВ «Сільвер Стар Україна», Киев (Роздрібна торгівля ювелірними виробами)

Участь у розробці, підготовці та безпосередньому впровадженню проекту «Сільвер Стар», а саме підготовка та запуск «з нуля» мережі з 9 ювелірних крамниць по території України. Співпраця із закордонними підрядниками (США) з питань підбору (за критеріями: ціни, попиту на ринку збуту, якістю, та інше.) товарів для торгівлі в роздрібній мережі ювелірних крамниць. Керівництво напрямками діяльності торгівельної мережі, а саме: підбор та підготовка персоналу, роздрібна торгівля (документальне та технічне забезпечення), ціноутворення та загальна цінова політика з усіх видів товарів та послуг мережі, безпека – забезпечення безпеки усіх об’єктів мережі.

Керівник НДЕКЦ в м. Києві.

с 01.2005 по 01.2010 (5 лет)
Науково-Дослідний Експертно-Криміналістичний Центр м. Київ, Киев (Експертна служба МВС України)

Адміністративне, операційне керівництво всіма структурними підрозділами НДЕКЦ м. Київ. Керівництво та безпосередня участь у проведені 36 різновидів досліджень.Взаємодія між структурними підрозділами НДЕКЦ та іншими підрозділами МВС, організація матеріально-технічного забезпечення підрозділів, приймав участь в колегії з розкриття особливо тяжких злочинів в м. Києві.

Образование

Волгоградська Вища Слідча Школа МВС СРСР.

Экспертно-криминалістичний, Волгоград
Высшее, с 1986 по 1990 (4 года 2 месяца)

Спеціальність: експерт-криміналіст, юрист правознавець (отримав допуски до самостійного виконання дев’яти криміналістичних експертиз)

Дополнительное образование и сертификаты

«Асоціація Рітейлерів України» - «розвиток торгівлі в умовах проведення військових дій»,

2015

«Охоронні структури України – взаємодія між компаніями та прийняття єдиних стандартів діяльності.»,

2015

«Забезпечення безпеки під час проведення виставок та експозицій з ювелірного напрямку».

2012

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Email

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Досвід більше ніж 17 років у напрямку забезпечення всіх різновидів безпеки на виробництві (ювелірні вироби) та роздрібної торгівлі. Великий досвід з підбору персоналу та роботі з існучими кадрами.

Позитивний досвід у початку проекту "з нуля" та виводу його на 100% фнукціонучий рівень з урахуванням всіх вимог та строків.

Великий досвід у забезпеченні та контролю за виконанням всіх вимог щодо підприємств з виробництва та торгівлі ювелірними виробами, зброєю, тощо.

Досвід у забезпеченні всіма видами активної та пассивної безпеки: системи аудіо та відео нагляду, сканування, взаємодії з державними та приватними охороними структурами.

Водійські права категорії "В".
Готовий до відряджень.
- відповідальність, організованість, пунктуальність;
- здібність до самоосвіти; прагнення досконалості у всьому.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: