Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024

Валерій

Регіональний менеджер, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний менеджер

с 08.2023 по наст. время (9 месяцев)
ТОВ Ліберті Україна, Дистанційно (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов'язки: розвиток дистрибуції та вендінгу кави та кавомашин на території Житомирської, Ревненськоі та Вінницької області.

Здобутки: введення дистрибьюторів в Рівненській та Вінницькій областях та договір з мережею Мікс маркети в Вінниці.

Менеджер з питань регіонального розвитку

с 01.2023 по 08.2023 (7 месяцев)
ТОВ ДіПі Ейргаз, Житомир (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Збільшення клієнтської бази з 30 до 65 клієнтів по Житомирській та Вінницькій області.

Регіональний менеджер

с 04.2021 по 12.2022 (1 год 8 месяцев)
Епік Фудс, Житомир (Харчова промисловість)

Розвиток дистрибуції снекової продукції ТМ Золота Нива в Рівненській, Волинській та Львівській областях. Розробка та впровадження маркетингових активностей. Інформаційне та польове навчання ТП, постановка задач і цілей та щотижневий контроль їх виконання.

Досягнення: співпраця з більшістю маркетів та локальних мереж в Рівненській області. Підписання договору про співпрацю з Львівським дистрибьютором за один день.

Регіональний менеджер

с 06.2019 по 12.2020 (1 год 6 месяцев)
ТОВ ТД Зерновита, Житомир (Виробництво та продаж круп, макаронних виробів та хлібців)

Розвиток дистрибуції ТМ Зерновита та ТМ Сонцядар в Житомирській, Рівненській, Вінницькій, Черкаській, Донецькій та Дніпровській областях. Контроль та розвиток представленості продукції на ввіреній території. Організація та проведення маркетингових заходів та виставок.
Досягнення: введення дистриб’ютора в Дніпрі, субдистрибьюторів в Вінниці та Рівному. Збільшив клієнтську базу по регіонам з 15 до 26 та відповідно об’єм продажу з 102000 пачок/міс до 206000 пачок.

Керівник Житомирського представництва

с 07.2018 по 06.2019 (11 месяцев)
ТОВ ТД Зерновита, Житомир (Виробництво та продаж круп, макаронних виробів та хлібців)

Розвиток оптових продаж продукції ТМ Сонцядар на ринках м.Житомира та області. Контроль та розвиток представленості продукції ТМ Зерновита на ввіреній території. Організація та проведення маркетингових заходів та виставок.
Досягнення: збільшення об’ємів продаж з 59000 пачок/міс до 85000пачок/міс. Задіяв новий канал збуту хлібців, а саме фітнес-клуби, що разом з маркетинговими заходами призвело до збільшення продажів з 300шт/міс до 1000шт. Збільшив клієнтську базу по ТМ Зерновита ( преміум сигмент) на 63 ТТ.

Директор

с 03.2008 по 06.2018 (10 лет 3 месяца)
ФОП Мовчан В.В., Житомир (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Розвиток дистрибуції напівфабрикатів ТМ Мельник по 14 районам Житомирської та 2 районам Київської області; підбір, навчання,постановка задач, контроль та мотивація персоналу;оптимізація бізнес процесів.
Досягнення: збільшення об’єму продаж з 0 до 20т. на місяць по н\ф ТМ Абетка Смаку; залучення до співпраці великих партнерів: ТМ Чеботурочка , ТМ Наша Ряба, ТМ Фаворит; збільшення загальних продаж до 1100000 грн.\міс.

Директор з продажу

с 08.2007 по 03.2008 (7 месяцев)
ТОВ Ласка-Вінниця, Вінниця (виробництво, продаж морозива та напівфабрикатів)

Заміна 80% торгової команди бувшого дистрибутора( підбір, навчання, постановка задач і цілей, розробка системи мотивації, контроль виконання задач); організація пошуку всього фірмового обладнання в рамках торгової активності; переговори з VIP-клієнтами в рамках підготовки супервайзерів; впровадження комп’ютерної системи прийому, передачі та формування замовлень клієнтів; розробка, погодження з керівництвом заводу та впровадження цінової стратегії по продукції.
Досягнення: За 3 місяці був сформований торговий відділ з 12 ТП, 2 СВ і 1 НТВ; проведені інформаційні та польові навчання. За 6 місяців було знайдено все фірмове обладнання та перезаключенні договори по співпраці та оренді. Через 6 місяців підприємство виконало план по прибутку.

Керівник Житомирського філіалу

с 03.2006 по 08.2007 (1 год 5 месяцев)
ПП Елмакс, Житомир (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підбір, інформаційне та польове навчання ТП, постановка щоденних задач і цілей та щоденний контроль їх виконання; розробка та впровадження рекламної кампанії по морозиву ТМ Ласка та напівфабрикатам ТМ Щедров; розробка маркетингових програм по збільшенню об’ємів продаж продукції( стимулюючі акції для продавців магазину).
Досягнення: Збільшення клієнтської бази по м. Житомир на 50 клієнтів та об’єму продажів з 70000 грн. до 270000грн. Та збільшення лояльності і популярності продукції по м. Житомир.

Образование

ЖДПУ

Економічний, менеджмент організацій, Житомир
Высшее, с 1999 по 2003 (3 года 4 месяца)

Вивчив менеджмент, маркетинг, экономіку.

Бердичевський машинобудівний коледж

Факультет маркетингу, Товарознавство та комерційна діяльність, середньо-спеціальна, Бердичів
Среднее специальное, с 1996 по 1999 (3 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Бізнес-Гармонія м.Одеса, Управління персоналом, Активні продажі

2005

Результативні переговори, LABA

2021, 1місяць

Знания и навыки

MS Office Користувач ПК 1С:Підприємство Ведення переговорів Проведення презентацій

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Професінал з двадцятиоднорічним практичним досвідом в продажах, підбору та підготовці персоналу та взаємовідносинах з VIP клієнтами. За час свого трудовго стажу, пройшов шлях від рядового торгового представника до директора компанії. Досягаю результатів, насамперед, завдяки своїй працьовитості, наполегливості та просто отримую задоволення.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: