Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 февраля 2021 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4100652

Супервайзер авіакомпанії, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Львов, Мукачево, Удаленно, Ужгород, Харьков

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Операційний Супервайзер

с 02.2019 по наст. время (5 лет 3 месяца)
Транспорт, логістика

В даний час я несу відповідальність за вхідні та виїзні процеси літаків авіакомпаній, які ми представляємо, оглядаючи агенти наземного обслуговування, збираю необхідні файли у кабіни та пілотів, повідомляю про проблеми авіакомпанії та знаходжу швидкі рішення, щоб переконатися, що літак зліт за графіком. Крім того, я відповідаю за пасажирів авіакомпанії, яку ми представляємо, перевіряючи агенти наземного обслуговування, які обслуговують нашу авіакомпанію, переконайтесь, що кожен процес ведеться згідно з правилами авіакомпанії та міжнародними угодами.

Журналист, Репортер, Переводчик

с 07.2017 по 12.2017 (5 месяцев)
Колес ТВ, Харьков (ЗМІ, медіа)

Репортер/журналист новостей экономики, переводчик

Консультант Міжнародного Освіти

с 10.2016 по 06.2017 (8 месяцев)
Imperial Education Consultancy, Ізмір (Міжнародна Освіти та Візові Послугі)

Я консультувався зі студентами, які хотіли б вивчати англійську та іншу мову за кордоном, розміщення, знаходження житла, консультування після-прибуття, а також візові процедури.

Консультант Міжнародного Освіти

с 02.2012 по 06.2012 (4 месяца)
Deren&Koray International Education and Travel, Ізмір (Міжнародна Освіти та Турізм)

Я працював консультантом із зарубіжної освіти, а також мав місце на проекті "Dilokulumatik" що полегшило знайти найкращих шкіл та чисті ціни для студентів.

Образование

Anadolu University

Міжнародні Відносини, Ескішехір (Туреччина)
Высшее, с 2018 по 2022 (3 года 9 месяцев)

В даний час я вивчаю міжнародні відносини турецькою мовою. Крім того, вивчаю німецької мови як іноземної. Тип навчання - дистанційне навчання за програмою «другий випускний програми для тих, хто вже отримав чотирирічний диплом про вищу освіту».

Харківський Національний Університет Радіоелектроніки

Автоматізація та Комп'ютерно Інтегровані Технології, Харків
Высшее, с 2012 по 2016 (3 года 9 месяцев)

Я навчався комп'ютерами, програмуванням, проектуванням, системами комп'ютерів та машин автоматизації.

Харківський Національний Аерокосмічний Університет, ім. Жуковского Авіаційний Інститут

Проектування літаків та вертольотів, Харків
Неоконченное высшее, с 2011 по 2012 (9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

IELTS Preparation Course

2008, 6 місяців

Personal Communication Seminars

2017

Thinking in Right Way Seminars

2017

Positive Thinking Seminars

2017

UNFICYP Миротворческие силы Организации Объединенных Наций на Кипре

2018, 6 місяців

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS PowerPoint Знання офісних програм Міжнародна Освіта Сержант зв'язку у Турецькій Армії

Знание языков

  • Турецкий — свободно
  • Русский — продвинутый
  • Украинский — средний
  • Английский — продвинутый
  • Польский — начинающий
  • Немецкий — начинающий

Рекомендации

  • Корай Алтан

    Корай Алтан

    Власник Компанії, Deren&Koray International Education and Travel

    Контактные данные скрыты
  • Гозде Гюлер

    Гозде Гюлер

    Власник Компанії, Imperial Education Consultancy

    Контактные данные скрыты
  • Четін Гюверджін

    Четін Гюверджін

    Почесний консул України в Туреччині, Ізмір., Почесне консульство України

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Я закончил свое начальное и среднее образование в Турции. Из-за моего интереса к авиации и иностранного языка я не стал продолжать высшее образование в Турции. В городе Харькове, я закончил свое обучение в подготовительном факультете в университете “ Харьковский Национальний Университет Радиоэлектроники». Я начал учится в Национальным Аэрокосмическом Университете – им. Жуковского - Харьковского Авиационного Института, но из-за отсутствия аккредитации в Турецких Авторитетах Высших Образованиях, я присутствовал в Харьковском Национальном Университете Радиоэлектроники. Я окончил этот университет в августе 2016 года. Из-за того что я учился на русском и украинском языке, я хорошо говорю на этих языках. В 2016 году в августе я вернулся в Турцию, и в период с 2016 года Октябрь до 2017 года Июне я работал в консалтинговой компании Imperial Education Consultancy, Измир, Турция, в позиции «Зарубежного образования и консультанта по визам». С 2017 Июля до 2018 января, работал на интернет-телевидении как репортер-телевидущей и переводчиком. Из-за военного долга в моей родной стране, приехал в Турцию и служил в Северном Кипре, в качестве сержанта связи и переводчиком, чтобы установить связь между Турецкой Армией и армией Организации Объединенных Наций. В 03.01.2019, моя должность закончилась.

Для получения дополнительных вопросов относительно моего резюме, пожалуйста, свяжитесь со мной, я буду рад ответить на ваши вопросы. Если Вы хотите со мной связаться напишите пожалуйста на ватсап на этот номер [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

---

Я закінчив своє початкову і середню освіту в Туреччині. Через мого інтересу до авіації та іноземної мови я не став продовжувати вищу освіту в Туреччині. У місті Харкові, я закінчив своє навчання в підготовчому факультеті в університеті "Харківський Національний Університет Радіоелектроніки». Я почав вчиться в Національним Аерокосмічному Університеті - ім. Жуковського - Харківського Авіаційного Інституту, але через відсутність акредитації в Турецьких Авторитет Вищої Освіти, я був присутній в Харківському національному університеті радіоелектроніки. Я закінчив цей університет в серпні 2016 року. Через те що я вчився на російській і українській мові, я добре розмовляю цих мовах. У 2016 році в серпні я повернувся до Туреччини, і в період з 2016 року жовтня до 2017 року червні я працював у консалтинговій компанії Imperial Education Consultancy, Ізмір, Туреччина, в позиції «Консультант по міжнародного освіти і по Візах». З 2017 липень до 2018 січня, працював на інтернет-телебаченні як репортер-телевідущей і перекладачем. Через військового обов'язку в моїй рідній країні, приїхав до Туреччини і служив в Північному Кіпрі, в якості сержанта зв'язку і перекладачем, щоб встановити зв'язок між Турецької Армією і армією Організації Об'єднаних Націй. В 03.01.2019, моя посада закінчилась.

Для отримання додаткових питань щодо мого резюме, будь ласка, зв'яжіться зі мною, я буду радий відповісти на ваші запитання. Якщо Ви хочете зі мною зв'язатися напишіть будь ласка на ватсап на цей номер [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

---

I have completed my primary, secondary and high school education in Bursa, Turkey. I haven't completed my undergraduate education in Turkey because of my interest in Aviation and Languages. I have completed my foundation programme in Ukraine, Kharkiv National University of Radioelectronics. After the foundation programme, I have attended National Aerospace University – After Named Zhukovskiy – Kharkiv Aviation Institute but due to be lacking of accreditation with Turkish Higher Education Institutions, I have attended Kharkiv National University of Radioelectronics, I have graduated in 2016. I have mastered these languages because I had been studying in Russian and Ukrainian languages. In 2016 August I returned Turkey and between 2016 October and 2017 June I have worked for Imperial Education Consultancy, Izmir, Turkey, as ''Overseas Education and Visa Consultant''. I have experience regarding language schools, summer schools, pathway and foundation programmes placement solutions, touristic and educational visa applications. From 2017 July to 2018 January, I have worked on Internet-television as a tv reporter and translator. Due to military duty in my home country, I came to Turkey and served in Northern Cyprus as a liaison sergeant and translator to establish the connection between the Turkish Army and the United Nations army. My duty ended on 03/01/2019.

For further questions regarding my CV, please feel free to contact me, I will be happy to answer your questions. If you want to contact me please write to this number on whatsapp [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: