Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 апреля 2024 PRO

Борис

Завхоз-кладовщик, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кладовщик, завхоз

с 11.2018 по 04.2022 (3 года 5 месяцев)
техкарт, Київ (Видавництво, поліграфія)

Робота Завскладом, прийом, розкладка матеріалів на складі, відбраковка матеріалів, розробка оптимізації складскої продукції, стікеровка матеріалів, виготовлення стелажних ярликів, видача на виробництво, дрібний ремонт по офісу, проведення інвентарізації і доведення її результатів до керівництва, внесення готової продукції до 1С склад, пакування та відправка готової продукції до кліентів, праця с Новою Поштою.
Також оказання допомоги на виробництві по виробництву продукції, контроль якості та расход матеріалів, виправлення браку.
Взаемодії с менеджерами по оберту продукції та матеріалів
Прийом гарантійних продуктів для ремонту та обслуговування, наведення та підтримка порядку в офісі та складі. Взаемодія с керівництвом по своечасному поповненню матеріалів для виробництва, та функціновання офісу.

Завхоз

с 12.2014 по 07.2017 (2 года 7 месяцев)
ТРЦ "Десна", Киев (Охорона, безпека, оборона)

Работал в Торговом комплексе «Десна» где помимо должности НСБ - занимался подбором персонала, мелкий ремонт бытовой техники, электрики, сантехники. Отвечал за пожарную безопасность. Обслуживание оборудования для паркингов, пожарной сигнализации. Отвечал за порядок на территории вблизи объекта от уборки до поливки цветов и уборки снега. В зимний период следил за температурными режимами в зданиях и экономии тепла и электроэнергии. Снятие показаний счетчиков воды, электроэнергии, тепла.
Составлял смету на закупки необходимого оборудования, ремонта и обслуживания комплектующих и запасных частей, списание мат. средств. Инвентаризации и отчетность. Кадровая работа и финансовая отчетность за использование средств на обслуживание и ремонт помещений и зданий.
Имею допуски: 4-я группа по электрике, пожарной безопасности, проведение инструктажей по ТБ для арендаторов и администрации (требуют продления).
Могу осуществлять ремонт сантехники, электрики (выгоревшие силовые щитки или что то в этом роде - не ремонтирую, если вам нужно провести воду в офис с "0" - это тоже не ко мне), мелкий ремонт - заменить смеситель, установить сантехнику. заменить сливной бачёк или внутренности, изолировать провод, поменять лампочки и т.п. - соответственно при наличии инструмента.

Начальник виробництва

с 09.2009 по 09.2012 (3 года)
пеллети брекети, Овруч (Будівельна промисловість, деревообробка)

Як Начальник виробництва — починав з «0»! Підбір комплектуючих та приборів для створення двох лінії, організація робіт по живленню лінії. Розрахунок потужностей для максимального виробництва.
Організував та проводив підбір персонала проводив тільки сам, співбеседи, розстановка по місцям роботи, установка лінії для виробництва, оптімізація процессу, упаковочні лінії, відгрузка готової продукції, складування та сберігання, благодіїна робота з місцевим населенням, фінансові витрати, переміщення товару, удосконалення виробництва та автоматизація для зменшення ручної праці, тестування готової продукції для відправки за кордон, робота з місцевими представниками влади та других структур, забезбечення формою, видача фінансового забезпечення робітникам. Ремонт, обслуговування лінії виробництва, закупівля расходних матеріалів, складування продукції, отгрузка покупцю, звітність по налогам та сборам, розробка та вдосконалення логістикі по доставці готової продукції та особового складу робітників.
Розробка графіков змін робітників, місць відпочику та приїому їжи.
Організація співпраці з близклежащими лісхозами та адміністрацією.
Организація ремонта та обслуговування техніки працюючей на виробництві (2 зіла, трактор).
Постіїний контроль виробництва та робітників, расстановка по робочим місцям, організація стажування та вивчання особового складу який тільки прийшов на виробництво

Образование

КВЗРИУ им. С.М. Кирова

3 факультет, Киев
Высшее, с 1983 по 1988 (5 лет)

Инженер по радиоэлектронике.

Знания и навыки

Пользователь ПК 1С:Торговля и склад Запуск виробничого процесу Управління проєктами (виробництво) Підбір персоналу Облік розрахунків із постачальниками Фінансове планування Благодіїність Благодійність Ведення звітності Вдосконалення процессу Організація логістики Управління транспортною логістикою Пошук постачальників Керування ланцюгом постачання Користувач ПК Apple IOS SDK MacOS setup Watch os Ipad os Здатність до навчання Продаж побутової техніки та електроніки Продаж мобільних телефонів та аксесуарів Комунікабельність

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Подполковник запаса, боїовий опыт, жилплощадью обеспечен, женат, есть сын 12 років, не судим и не привлекался. Личного автотранспорта и прав нет.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: