Михайло
Су-шеф, кухар-універсал
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 29 лет
- Город проживания:
- Бровары
- Готов работать:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4153252
Опыт работы
Кухар- універсал
с 12.2017 по наст. время
(6 лет 5 месяцев)
Чарівна Тайстра, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;
Shef De Partie
с 09.2017 по 11.2017
(2 месяца)
Hilton Kyiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв
Demi-Shef
с 02.2016 по 08.2017
(1 год 6 месяцев)
Fairmont Grand Hotel Kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв
Старший Кухар
с 05.2015 по 02.2016
(9 месяцев)
La Terrasa Cafe, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;
Кухар- універсал
с 11.2013 по 05.2015
(1 год 6 месяцев)
Party Par 911, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв
Кухар- універсал
с 08.2011 по 11.2013
(2 года 3 месяца)
La Terrasa Cafe, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв
Образование
КВПУШПМ
Кухар,кондитер, Киев
Среднее специальное, с 2009 по 2011 (1 год 9 месяцев)
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Русский — свободно
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;
Про себе:
Неодружений
Служив в армії
Наявність водійських прав категорії "В"
Без шкідливих звичок
Відповідальний, пунктуальний, спрямований на результат, командний гравець, смачно готую, додержуюсь субординації, душа компанії)).
Похожие кандидаты
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно
Шеф-кухар, су-шеф
Киев, Житомир
Шеф-повар, су-шеф
Киев
Повар-универсал, су-шеф
2000 грн, Киев