Олег
Менеджер доставки, кухар
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 43 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/415819
Опыт работы
Менеджер доставки, кухар
с 12.2023 по наст. время
(5 месяцев)
The burger, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Прийом та оформлення замовлень через 1С. Приготування страв згідно калькуляційних карт. Видача та пакування замовлень. Контроль закупок.
Керуючий
с 07.2022 по 10.2023
(1 год 3 месяца)
ФОП Іванов ОВ, Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)
Кафе домашніх страв "Листок"
- встановлення трудових правил для колективу.
- розробка та впровадження меню по технологічним картам.
- контроль, навчання і організація роботи персоналу.
- контроль та ведення фінансової звітності.
- робота з постачальниками.
Старший адміністратор
с 05.2021 по 05.2022
(1 год)
Укртранснафта, АТ, Яремче (Транспорт, логістика)
- Організація банкетів та виїзного обслуговування.
- Робота з клієнтами, врегулювання спорів.
- Ведення обліку робочого часу, графіків і змінності.
- Контроль над виконанням стандартів обслуговування в закладі.
Керуючий закладом
с 11.2020 по 05.2021
(6 месяцев)
ТОВ "Демкомторг" Портер Паб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Робота з персоналом закладу, підбір персоналу, оцінка персоналу та визначення необхідності в додатковому навчанні співробітників.
- Робота з постачальниками продукції та планування закупівель товарів, необхідних для роботи закладу.
- Контроль над роботою кухні та бару.
- Розробка коцепції розважальних програм, акційних пропозицій, знижок, подарункових карт.
- Робота з контролюючими інстанціями.
- Контроль за дотриманням касової дисципліни.
- Ведення господарської діяльності закладу, облік наявності продуктів і необхідних товарів.
- Контроль і нарахування фонду зп, впровадження системи штрафів та заохочень.
Старший менеджер з продажу
с 02.2020 по 09.2020
(7 месяцев)
Компанiя "Софт медiа", Київ (Фінанси, банки, страхування)
- Старший менеджер по роботi з онлайн клієнтами.
- Team-leader.
- Навчання та стажування нового персоналу.
Старший сервіс-менеджер
с 05.2019 по 02.2020
(9 месяцев)
Кейтерингова компанiя "Jumbo grill", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Спілкувався та приймав замовлення.
- Консультував по меню та додаткових послугах.
- Підбирав потрібний персонал, обладнання, текстиль, меблі, посуд.
- Контролював таймінг заходу.
- Контролював естетичний вигляд фуршетної та банкетної зон, зовнішній вигляд, презентацію і смак їжі.
- Проводив фінансові розрахунки, складав звіти.
Метрдотель
с 07.2010 по 10.2020
(10 лет 3 месяца)
Ресторан арабськоi кухнi "Сезам", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Забезпечення коректної та результативної взаємодії між працівниками різних ресторанних підрозділів.
- Проводив навчання персоналу.
- Контролював кадрові перестановки, прийом на роботу нових працівників, звільнення.
- Проводив інструктажі з техніки безпеки та охорони праці.
- Візував офіційну документацію та рахунки.
Керуючий рестораном
с 12.2009 по 06.2010
(6 месяцев)
Мережа готелiв "Старий Вiдень", Конча-Заспа, Киiв, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Повне управління всім персоналом ресторану.
- Управління фінансовою сферою діяльності.
- Організація роботи закладу "з нуля", контроль над трудовим процесом.
- Складання і опрацювання меню від технологічних карт і калькуляцій до видачі страв в зал.
Адмiнiстратор - касир
с 04.2009 по 10.2009
(6 месяцев)
Ресторан "ШангрiЛа", Киiв, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Органiзацiя та контроль роботи ресторану всіх ланок.
- Повна фінансова звітність керівнику.
- Навчання та стажування персоналу.
Адміністратор ресторану
с 12.2008 по 04.2009
(4 месяца)
Група компанiй "MASTERGOOD" Ресторан "Блiнофф", Киiв, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Проводив роботу по навчанню персоналу, займався підбором персоналу та розподіляв обов'язки.
- Контролював фінансову діяльність закладу.
- Вирішував питання з держслужбами.
- Підтримував зв'язок з постачальниками.
- Проводив інвентаризацію.
- Вів робочі графіки персоналу.
Адміністратор, старший офiцiант
с 03.2008 по 12.2008
(9 месяцев)
Ресторан "Бакiнський бульвар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Координував обслуговування відвідувачів ресторану.
- Організовував роботу 29 офіціантів.
- Приймав бронювання столів.
- Вирішував конфліктні ситуації.
- Контролював обов'язки обслуговуючого персоналу.
Адмiнiстратор, кухар, старший бармен, офiцiант
с 11.2002 по 03.2008
(5 лет 4 месяца)
Готельний комплекс "Смерекова хата" ***, Славське, Львiвськая обл., Славське (Готельно-ресторанний бізнес)
- Забезбечення роботи з ефективного та культурного обслуговування клієнтів.
- Створення комфортних умов для відпочинку та проживання клієнтів.
- здійснення контролю за своєчасною підготовкою номерів для тих хто прибуває в готель.
- Інформування клієнтів про надання додаткових та платних послуг.
- Приймання та оформлення необхідних документів та коштів.
- Контроль за дотриманням працівниками правил і норм праці, техніки безпеки, а також санітарних та гігієнічних норм.
- Проведення відповідних організаційно-технічних заходів, спрямованих на вирішення конфліктів.
- Організація роботи адміністраторів, контроль виконання ними обов'язків, повна звітність директору.
- На посаді кухара готував та оформляв страви із застосуванням різних способів кулінарної обробки.
- Складав меню, заявки та товарні звіти.
- На посаді старшого барменя контролював роботу барменів, вів звітність, проводив замовлення і закупку з постачальниками.
- На посаді офіціанта відповідав за якісне і вчасне обслуговування гостей згідно норм і правил етикету.
Офіціант
с 02.1998 по 10.2002
(4 года 8 месяцев)
ФОП Бойчук ГІ, Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)
Кафе європейської кухні "Фламінго"
Обов'язки:
Оперативне обслуговування відвідувачів, ознайомлення їх з меню, прийом і виконання замовлень, сервіровка столу, складання меню для банкетів, доставка замовлених страв до столу, розрахунок з відвідувачами.
В травні 2001 року визнаний кращим офіціантом закладу за відгуками відвідувачів.
Дополнительное образование и сертификаты
Академiя Iвент Менеджменту (Киiв). Курс по органiзацii бiзнес-iвентiв та фестивалiв "Б-I-Ф"!
2020, 2 мiсяцi
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — средний
Дополнительная информация
Вiйськова служба (грудень 1999р. - травень 2001р.)
В/ч А-2508 м. Червоноград Львiвськоi обл.
Старший сержант запасу.
Телефон підключений до Viber, Telegram, WhatsApp.
Похожие кандидаты
Фрахтовый менеджер, chartering manager
Киев, Одесса
,
еще 2 города
Сушеф, сушист, повар-универсал
38000 грн, Киев
Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Киев, Другие страны, Удаленно
Шеф, сушеф, кухар
Киев
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев
Помощник повара, повар
10000 грн, Киев