Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 февраля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4163232

Юрист, помічник нотаріуса, державний реєстратор

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Умань
Готов работать:
Удаленно, Умань

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Помічник нотаріуса, консультант

с 05.2016 по наст. время (8 лет)
Надання нотаріальних послуг, державна реєстрація речових прав на нерухоме майно

Складання документів (договори купівлі-продажу (в т.ч. землі сільськогосподарського призначення) дарування, іпотеки, позички, оренди, суборенди, додаткові угоди, про зміну та розірвання, про виділ частки в натурі, довіреності, різного роду заяви, свідоцтва і т.д.); ведення організаційної роботи; листування, складання протоколів, актів, наказів, планів, запитів, звітів, ведення необхідних журналів та книг обліку, консультування та прийом клієнтів, що забезпечують їх зберігання; реєстрація (в т.ч. перевірки перед правочинами) в Державних та Єдиних реєстрами (ДРРП на НМ, ДРОРМ, ЄРД, РНБ, Спадковий, ДРАЦС, ДЗК та ін.) тощо.

Головний спеціаліст

с 09.2013 по 06.2016 (2 года 9 месяцев)
відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Уманського міськрайонного управління юстиції Черкаської області, Умань (Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно, надання юридичних консультацій з питань державної реєстрації нерухомості)

Робота в реєстрах, надання консультацій фізичним та юридичним особам з різних питань, внесення відомостей до Державного реєстру прав; робота з РНБ, ДРОРМ, ЄРД, Спадковий реєстр, реєстр ДРАЦС, ДЗК, формування, оформлення свідоцтв, витягів, інформаційних довідок; підготовка нот. документів, чітке виконання посадових обов'язків та неухильне дотримання законодавства.

Образование

Національний авіаційний університет

Правознавство, Киев
Высшее, с 2007 по 2012 (4 года 11 месяцев)

Під час навчання було здобуто багато навичок та вмінь в сфері юриспруденції; утверджено розуміння правничої професії як професійно незалежної, спрямованої на захист і прав людини, і підтримання правосуддя, оцінка можливості сформувати компетентність, необхідну на посадах, що вимагають вищої юридичної освіти.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Email Державні реєстри

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Додаткова інформація: активна життєва позиція; увага до деталей; вміння реально оцінити ситуацію і прийняти самостійно необхідне рішення для позитивного вирішення питання; знання цивільного та господарського законодавства, звичка моніторити зміни в законодавстві; уважність; ініціативність; старанність; комунікабельність; логічне мислення; спостережливість; обов'язковість; відповідальність; постійний розвиток, стресостійкість;впевненість; емоційна стійкість. Хоббі - подорожі, фотографія, велоспорт.
Рекомендації можуть бути надані на вимогу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: