Резюме від 24 лютого 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4163232

Юрист, помічник нотаріуса, державний реєстратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Умань
Готовий працювати:
Дистанційно, Умань

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник нотаріуса, консультант

з 05.2016 по нині (8 років)
Надання нотаріальних послуг, державна реєстрація речових прав на нерухоме майно

Складання документів (договори купівлі-продажу (в т.ч. землі сільськогосподарського призначення) дарування, іпотеки, позички, оренди, суборенди, додаткові угоди, про зміну та розірвання, про виділ частки в натурі, довіреності, різного роду заяви, свідоцтва і т.д.); ведення організаційної роботи; листування, складання протоколів, актів, наказів, планів, запитів, звітів, ведення необхідних журналів та книг обліку, консультування та прийом клієнтів, що забезпечують їх зберігання; реєстрація (в т.ч. перевірки перед правочинами) в Державних та Єдиних реєстрами (ДРРП на НМ, ДРОРМ, ЄРД, РНБ, Спадковий, ДРАЦС, ДЗК та ін.) тощо.

Головний спеціаліст

з 09.2013 по 06.2016 (2 роки 9 місяців)
відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Уманського міськрайонного управління юстиції Черкаської області, Умань (Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно, надання юридичних консультацій з питань державної реєстрації нерухомості)

Робота в реєстрах, надання консультацій фізичним та юридичним особам з різних питань, внесення відомостей до Державного реєстру прав; робота з РНБ, ДРОРМ, ЄРД, Спадковий реєстр, реєстр ДРАЦС, ДЗК, формування, оформлення свідоцтв, витягів, інформаційних довідок; підготовка нот. документів, чітке виконання посадових обов'язків та неухильне дотримання законодавства.

Освіта

Національний авіаційний університет

Правознавство, Киев
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 11 місяців)

Під час навчання було здобуто багато навичок та вмінь в сфері юриспруденції; утверджено розуміння правничої професії як професійно незалежної, спрямованої на захист і прав людини, і підтримання правосуддя, оцінка можливості сформувати компетентність, необхідну на посадах, що вимагають вищої юридичної освіти.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Email Державні реєстри

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Додаткова інформація: активна життєва позиція; увага до деталей; вміння реально оцінити ситуацію і прийняти самостійно необхідне рішення для позитивного вирішення питання; знання цивільного та господарського законодавства, звичка моніторити зміни в законодавстві; уважність; ініціативність; старанність; комунікабельність; логічне мислення; спостережливість; обов'язковість; відповідальність; постійний розвиток, стресостійкість;впевненість; емоційна стійкість. Хоббі - подорожі, фотографія, велоспорт.
Рекомендації можуть бути надані на вимогу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: