Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 августа 2017

Андрій

Начальник отдела продаж

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу продажів

с 09.2015 по 06.2017 (1 год 9 месяцев)
АБ "Укргазбанк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

- Організація роботи Відділення для виконання завдань, передбачених бізнес-планом, відповідальність за результати діяльності Відділення
- Організація проведення заходів щодо підвищення ефективності продажів банківських продуктів клієнтам роздрібного бізнесу.
- Організація роботи із партнерами – автосалонами, страховими компаніями, ріелторськими компаніями, забудовниками, нотаріусами: пошук, зустрічі, налагодження взаємодії з метою отримання потоку клієнтів, контроль за розвитком такої взаємодії
- Організація презентацій банківських продуктів на підприємствах/організаціях ( у т.ч. зарплатних), залучення на обслуговування у рамках зарплатних проектів.
- Аналіз ринку банківських продуктів для роздрібних клієнтів, вивчення попиту та потреб кінцевих споживачів банківських продуктів і конкурентного середовища в сегменті роздрібного банкінгу
- Здійснення оперативного керівництва поточною діяльністю Відділу
- Організація операційної діяльність та здійснення внутрішнього контролю за законністю, правильністю та своєчасністю відображення в бухгалтерському обліку проведених операцій у відповідності до діючого законодавства України, нормативних документів НБУ, а також внутрішніх нормативних документів Банку.
- супроводження операцій по РКО;
- відкриття депозитів;
- випуск корпоративних платіжних карток;
- аналіз та супроводження кредитних операцій;
- залучення та підключення Клієнтів до системи Інтернет Клієт Банк (Онлайн Банкінг, PC Банкінг);
- моніторинг Клієнтів по діючим кредитам (погашення кредиту, перестрахування);
- перегляд кредитної операції та перевірка стану об’єкту застави;
- щоквартальне затвердження рейтингу та класу Клієнтів по діючим кредитам (внесення фінансової звітності до програмного забезпечення, та аналіз розшифровок окремих статей балансу);
- щомісячна класифікація Клієнтів по діючим кредитам (аналіз фінансової звітності по збиткам, витратам, план заходів);
- надання консультації з фізичних осіб, підготовка документів на Кредитний комітет Банку, здійснення видачі/зарахування траншу та контроль строків погашення тіла кредиту, відсотків, страхових платежів; формування справи згідно номенклатури, здійснення щоквартального контролю заставного майна.
- З метою забезпечення реалізації норм Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом", Постанови Правління Національного банку України від 14 травня 2003 року N 189 (у редакції постанови Правління НБУ від 31.01.2011 №22), та внутрішньобанківських програм та правил, здійснення ідентифікацію клієнтів, оцінку фінансового стану, вивчення суті діяльності, функції щодо оцінки та управління ризиками легалізації кримінальних доходів/фінансування тероризму, уточнення інформації щодо ідентифікації клієнтів, а також своєчасно то в повному обсязі вносить всю наявну інформацію, яка отримана Банком.

Економіст 1 категорії

с 08.2012 по 09.2015 (3 года 1 месяц)
ПАТ "Укрсоцбанк", Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Образование

Європейський університет

Фінанси і Кредит, Винница
Высшее, с 2007 по 2012 (4 года 8 месяцев)

Знания и навыки

Знання офісних програм Банківські програми

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

•досвід ведення переговорів (добре розвинуті комунікативні навички);
•навички активних продажів;
•підготовка і проведення презентацій;
•формування звітної документації;
•супровід продажів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: