Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 PRO

Юлія

Технолог харчової, кондитерської промисловості, директор з якості

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог, керівник відділу якості

с 01.2023 по 01.2024 (1 год)
Мережа магазинів гастрономіі, Дніпро (Харчова промисловість)

Створення відділу якості та запуск вхідного контролю на РЦ, навчання персоналу, контроль показникв якості та безпечності проукції у державних лабораторіях. Запуск хлібобулочних виробів власного виробництва.

Директор відділу якості

с 07.2022 по 11.2022 (4 месяца)
ТОВ "Томатіна", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та впровадження системи НАССР; контроль дотримання безпеки та якості на всіх етапах виробництва; проведення внутрішніх аудитів; навчання персоналу; контроль технологічних процесів, узгодження технологічної документації; робота з держ.службами та лабораторіями.

Інженер систем управління/менеджер з якості

с 03.2019 по 01.2022 (2 года 10 месяцев)
ТОВ "Омега", Дніпро (Роздрібна торгівля)

розробка та впровадження системи НАССР, бізнес-процесів, стандартів; проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів; навчання персоналу; контроль технологічних процесів та узгодження технологічної документації; погодження маркування; підготовка та проведення презентацій для керівництва; участь у тендерах (перевірка документів та проведення експериментів зразків); участь у виробничих експериментах та впровадженнях; підвищення кваліфікації (навчання з наступним отриманням сертифікатів) на семінарах.

Технолог-розробник

с 01.2018 по 03.2019 (1 год 2 месяца)
Різні компанії, Дніпро, Київ, Львів, Харків (Харчова промисловість)

Розробка нових, а також крафтових видів кондитерських виробів та спортивного харчування; узгодження пакування та маркування; запуск виробничих ліній; підбір сировини та обладнання; розробка рецептур, технологічних карт, розрахунок собівартості та складу готового продукту.

Технолог

с 08.2017 по 12.2017 (4 месяца)
АВК, Дніпро (Харчова промисловість)

Контроль технологічних процесів на всіх етапах виробництва (цукерковий, вафельний, шоколадний цеха); розробка, супровід та впровадження нових видів продукції; складання рецептур, технологічних карт.

Головний технолог

с 09.2016 по 09.2017 (1 год)
ТОВ "РИФ", Дніпро (Харчова промисловість)

Запуск виробництва "з нуля"; підбір сировини; узгодження пакування та маркування; підбір обладнання (у тому числі виїзд до підприємств-виробників); розробка нових видів кондитерських виробів, спортивного харчування; запуск ліній смаження горіхів та різки сухофруктів; оформлення та підготовка зразків продукції, презентацій для клієнтів; складання рецептур, технологічних карт; впровадження процесу вхідного контролю.

Технолог-розробник/начальник відділу якості

с 11.2015 по 09.2016 (10 месяцев)
Віта Пак/Power Pro, Дніпро (Харчова промисловість)

впровадження процесу вхідного контролю; контроль технологічних процесів на всіх етапах виробництва; розробка нових та нестандартних видів продукції; проведення виробничих експериментів; розробка та підготовка зразків продукції для інших країн; співпраця з держслужбами та держлабораторіями; робота з митницею (розмитнення сировини, укладання договорів, відбір зразків; робота з торгівельнопромисловою палатою); участь у презентаціях; супровід виставок та змагань.

Інженер-лаборант

с 06.2013 по 10.2015 (2 года 4 месяца)
КФ "Стимул", Дніпро (Харчова промисловість)

розробка та впровадження системи НАССР; організація та проведення зборів з керівництвом та групою НАССР; ведення робочих груп; розробка та узгодження документації НАССР; підвищення кваліфікації на семінарах; проведення фізико-хімічних аналізів (сировини, н/ф, кондитерських виробів, пива, квасу); акредитація лабораторій; виконання вхідного контролю на виробництвах; контроль технологічних процесів на всіх етапах виробництва; супровід та участь у виробничих експериментах; запуск нових виробничих ліній.

Образование

Український державний хіміко-технологічний університет

Технології високомолекулярних сполук, харчові технології та інженерія, технологія жирів та жирозамінників, Дніпро
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)

Отримана спеціальність інженера-технолога харчової та косметологічної галузей. Магістр.

Знание языков

Английский — продвинутый

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: