Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024 PRO

Оксана

Адміністратор

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Судовая Вишня

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор

с 11.2015 по 12.2022 (7 лет 1 месяц)
ТзОВ "Медичний центр "Євроклінік", Львов (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

направлення пацієнтів на проведення обстежень з регулюванням потоку пацієнтів шляхом забезпечення позачергового прийому, та ведення необхідної медичної документації; здійснення операції по прийому, обліку, видачі та зберігання грошових коштів і цінних паперів з обов'язковим дотриманням правил, що забезпечують їх збереження, ведення на основі прибуткових і витратних документів касової книги, звірка фактичної наявності грошових сум і цінних паперів з книжковим залишком.

Помічник санітарного лікаря та лікаря-епідеміолога

с 03.2007 по 05.2016 (9 лет 2 месяца)
Державна санітарноепідеміологічна служба м.Львів, Львов (дотримання вимог санітарного законодавства на обєктах, що надають послуги у сфері громадського харчування та торгівлі; лікувально-профілактичних закладах, навчальних закладах тощо)

Займаючи посаду помічника санітарного лікаря керуюся чинним законодавством України про охорону здоров’я та нормативно-правовими актами, що визначають діяльність закладів охорони здоров’я, санітарним законодавством, положеннями про державний санітарний нагляд. Виконуючи обов’язки помічника лікаря-гігієніста, здійснюю поточний санітарний нагляд за установами для дітей і підлітків (садочки, школи, ВУЗи, та ін.), комунальними (аптеки, перукарні), харчовими об’єктами (кафе, ресторани, магазини продуктової торгівлі), лікувально-профілактичними закладами(лікарні, поліклініки, стоматологічні клініки). Організовую і провожу роботу з питань пропаганди здорового способу життя, в тому числі серед декретованих груп населення. Веду медичну та обліково-звітну документацію, беру участь у підготовці та здачі місячних, квартальних та річних звітів, а також у складанні плану роботи на наступний рік. Дотримуюсь принципів етичних норм і принципів поведінки медичного працівника при виконанні своїх професійних обов’язків. Постійно удосконалюю свій професійний рівень.

Образование

ЛНУ ім І.Франка

Біологічний, Львов
Высшее, с 2007 по 2013 (5 лет 9 месяцев)

Львівський державний медичний коледж ім.А.Крупинського

Медико-профілактична справа, Львов
Среднее специальное, с 2004 по 2007 (2 года 6 месяцев)

денна форма навчання, за спеціальністю "медико-профілактична справа", здобула кваліфікацію помічника санітарного лікаря та лікаря-епідеміолога, отримала диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.

Дополнительное образование и сертификаты

Міжнародна школа медичної косметології

2016, 4 міс

Smart&Advanced, Professional sugaring school

2018р

Дополнительная информация

Особисті якості: комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність, без шкідливих звичок.
Навички роботи з компютером: досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel,PowerPoint, ), навички роботи з Internet (MS Explorer, MozillaFirefox, Opera, Safari) і E-mail.
Знання мов: Українська – рідна; російська – вільно; англійська – базово .
Інтереси та захоплення: домашні тварини, спорт, мистецтво, дизайн.


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: