Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 апреля 2024 PRO

Олена

Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
53 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог кондитерського виробництва департаменту виробництва

с 01.2018 по 08.2023 (5 лет 7 месяцев)
ТОВ «ФУДКОМ», Київ (Роздрібна торгівля)

Розробка та впровадження нових видів кондитерських виробів (тістечок, тортів, здобного печива, пирогів, мафінів, зефіру, желейного мармеладу), розрахунок рецептур та собівартості готової продукції, контроль якості на виробництві, навчання персоналу.

Інженер-технолог

с 09.2014 по 10.2017 (3 года 1 месяц)
ТОВ «КП «СВАТ», Харків (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження нових видів кондитерських та хлібобулочних виробів((здобного печива з желейною та збивною масою, мафінів, тістечок нарізних, заварного пшеничного та житньо-пшеничного хліба на заквасці, здоби, желейного мармеладу), розрахунок рецептур та собівартості, навчання персоналу. Розробка процедур та програм для системи керування безпекою харчової продукції ДСТУ ISO 22000:2007 виробництва здобного печива.

Інженер-технолог

с 06.2012 по 08.2014 (2 года 2 месяца)
ТОВ «Ассоль-Компани», Луганск (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження нових видів здобного печива, бісквітно-кремових виробів, цукерок із праліне та лікером на лінії «ванн-шот».

Головний технолог

с 04.2005 по 10.2011 (6 лет 6 месяцев)
ТОВ «Глория», Луганск (Харчова промисловість)

Організації виробничих ділянок з «нульового рівня". Розробка та постановка на виробництво нових видів продукції (здобне печиво, листкові вироби, вафельні трубочки, желейний мармелад, помадні цукерки, цукерки типу "Асорті", кондитерська глазур, продукція на фруктозі), контроль якості продукції та дотримання санітарних норм на виробництві, розробка заходів щодо запобігання браку, навчання персоналу, розробка нормативної документації (ТІ, рецептури, ТУ) , розрахунок собівартості продукції.

Технолог - консультант

с 09.2003 по 03.2005 (1 год 6 месяцев)
ПП «Свит-Сервис», Луганск (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Просування та супровід продажів інгредієнтів (рослинних жирів та ємульгаторів) для підприємств кондитерської та молочної промисловості. Розробка специфікацій та рекомендацій щодо застосування інгредієнтів, виробництво пробних партій на підприємствах.

Інженер - технолог технологічного відділу, відділу розробки та впровадження

с 11.1997 по 09.2003 (5 лет 10 месяцев)
ЗАТ "Кондитерська фабрика "АВК", Луганськ (Харчова промисловість)

Розробка нових видів продукції та проектів нормативної документації. Тестування та підготовка висновків про можливість використання нових, альтернативних видів сировини.

Образование

Східноукраїнський Національний Університет імені Даля

Центр з перепідготовки управлінських кадрів, менеджер-економіст, Луганськ
Высшее, с 2003 по 2005 (2 года)

Технологічна Академія харчових виробництв

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, інженер-технолог, Москва
Высшее, с 1989 по 1994 (5 лет)

Диплом з відзнакою

Дополнительное образование и сертификаты

Харківстандартметрологія “Принципи НАССР. Розробка та впровадження системи управлиння безпечністю харчових продуктів. Вимоги с

3 дня

Знания и навыки

MS Excel MS Word Пользователь ПК

Дополнительная информация

Націленість на результат, творчий підхід до роботи, уміння працювати у команді.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: