Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 Файл

Андрій

Технолог харчової промисловості, директор виробництва, керівник

Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Губко Андрій Григорович
КОНТАКТНИЙ ТЕЛЕФОН: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Рік і місце народження: 1988р., М. Київ

ЦІЛЬ
Отримати роботу в стабільній компанії європейського рівня яка динамічно
розвивається, яка надає можливість розвитку в професійному плані, перспективи
кар'єрного росту, роботу в дружному колективі, можливість реалізувати себе, досягти
успіху в компанії, мати можливість вводити в виробництво свої інноваційні ідеї.

ОСВІТА
2009 –2013 рр.
Київський національний торговельно-економічний університет

 Факультет: Ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.
 Напрям підготовки: Харчові технології та інженерія.
 Спеціалізація: Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс.

Магістр. Харчові технології та інженерія.

2005-2009 рр.
Вище комерційне училище Київського національного торгово-економічного університету
(ВКУ КНТЕУ)

 Факультет: Технологія харчування. (Денна форма навчання)
 Спеціальність: Харчова технологія та інженерія.

Молодший спеціаліст з технології харчування, технік-технолог, кухар 5 розряду.

ДОСВІД РОБОТИ

червень 2023 р. по листопад 2023 р. ТОВ "Елітфуд" Посада: Головний технолог
 Специфіка роботи: Розробка нових видів продукції батончиків з сухофруктів та горіхів під
запатентованою назвою « FitBar ». Розробка нових видів продукції (цукерок), ті інших SCU які
раніше не виготовлялись, затвердження нових рецептур, внесення змін в діючу технологічну
документацію: ТУ (технічні умови), та ТИ (технологічних інструкцій до них), створення міні
лабораторії для мікробіологічного та вологісного контролю сировини та готової продукції.
Контроль при отриманні імпортованої сировини (всі види горіхів та сухофруктів та інш ої
сировини), контроль виготовлення готової продукції всієї асортиментної матриці виробництва
на всіх етапах виробництва, контроль якості смаження горіхів та зміни в технологічних
режимах обробки смаження горіхів та зміни в технології виготовлення батончик ів. Проведення
та аналіз інвентаризацій.

З 04.05.2020 р. по червень 2023 р.
Зовнішній консультант виробничих підприємств в формі консалтингових послуг в залежності від
поставленої задачі (систематизація виробництв, контроль якості сировини та готового прод укту,
внесення змін до виробничих потужностей їх модернізація, надання рекомендації що до
модернізації різних виробництв.) Тимчасова робота по проектам замовників.

01 листопад 2017 р. по 30 квітень 2020 р. ТОВ "Кастом снек продакшен" Посада: Головний
технолог (основна) Головний метролог (за сумісництвом).
 Специфіка роботи: Відкриття підприємства з нуля (відкриття виробництва попкорну для
мережі кінотеатрів «планета кіно») підготовка бази, та пошук постачальників сировини для
1
виробництва готового продукту, інвентарю, формування довгострокових відносин з
постачальниками, формування з нуля всієї нормативної бази для запуску в роботу
підприємства (написання ТУ, ТИ (технологічних інструкцій), розробка системи НАССР для
підприємства) та введення в експлуатацію устаткування (виробнича лінія країна виробник
США, фасувальна лінія країна виробник Туреччина, отримання всіх нормативних документів
на відповідність устаткування стандартам та нормативним актам на території України).
Розробка з виробником смако-ароматичних композицій смаків для готового продукту та їх
затвердження. Розробка макетів упаковки та затвердження технічних текстів з регуляторними
органами (склад продукту, опис виробника). Налаштування устаткування на виробництво
якісного продукту, та зберігання рецептур з правками кожен виробничий день. Контроль
виробництва від отримання сировини та пакувальних матеріалів до упаковки готового
продукту.

08 вересня 2016 р. по грудень 2017 р. ТОВ "Зелені Автомобілі України" Посада: Директор.
 Специфіка роботи: Відкриття підприємства з нуля, підготовка всіх документів для реєстрації
ТОВ. формування асортименту електрокарів для продажу на підприємстві та зарядних станцій
до них, пошук постачальників, підписання договорів на поставку партій товарів, контроль
якості доставленого товару, пошук каналів збуту, забезпечення прибутковості підприємства в
цілому, відповідальність за показники діяльності підприємства, організація робочих процесів
та розробка планів розвитку підприємства, підбір та адаптація персоналу, загальне керівн ицтво
персоналом на підприємстві.

Лютий 2016 р. по 31 липень.2016 р. ТОВ „Лісна бар інвест”. Мережа ресторанів в яку входять такі
ресторани: Wine City Grill, Vodka Grill, Tiesto Grill. Посада: Технолог.
 Специфіка роботи: В мережі ресторанів відповідав за створення Технологічних карток,
підрахування собівартості, самостійне ведення бази 1С 8.2. Відкриття ресторану Tiesto Grill з
нуля, формування в 1С сировинної бази та бази ТК. Аналіз рентабельності меню мережі
ресторанів, пошук методів зниження собівартості, прийом сировини та аналіз її якості, пошук
нових постачальників сировини, управління шеф-кухарями ресторанів. Проведення
інвентаризацій, їх аналіз, формування звітності власникам ресторанів.

02 березня 2015 р.- по 29.01.2016 р. Робота в ресторанах за індивідуальною домовленістю:

1) Ресторан «Вершки суспільства» місто Київ вулиця Звіринецька, 47 (Розробка
повного пакету технологічної документації для підрозділу кухня і бар).

2) Мережа розважальних центрів «Турбіна» в містах: Полтава, Рівне, Чернівці.
(ведення та корегування бази технологічних карт в 1С 8.2 та створення нових рецептур та
формування нового меню мережі ресторанів з урахуванням місцевих особливостей регіонів).

3) Ресторан «Пастернак» місто Київ, вулиця Драгомирова 20А (Розробка повного
пакету технологічної документації для бару та кухні, ведення бази1С 8.2, розробка сезонних
меню, святкових пропозицій та основного меню з шеф-кухарем закладу).

26 серпня 2013 р.- по 27 лютого 2015 р. ТОВ „Марон ІНК”. Всеукраїнська мережа ресторанів «Авто-
Гриль Мисливець» Посада: Технолог з технології харчування.
 Специфіка роботи: В мережі ресторанів 21 ресторан по території України. Безпосередньо
під управлінням 17 ресторанів. Відповідав за створення Технологічних карток (далі ТК),
проведення відпрацювань по створеним ТК розробка нових меню (разом з бренд -шефом
мережі ресторанів), підрахування собівартості страв спільно з відділо м закупівель мережі
ресторанів. Ведення бази технологічних карток, сприяння переходу підприємства з бази
даних 1С7.7 на базу 1С 8.2. Розробка рекомендацій для оптимізації роботи в новій базі
даних 1С 8.2 (для програмістів підприємства). Організація проведення обміну в базі даних
з локальними ресторанами. Розробка внутрішніх стандартів роботи виробничого підрозділу
мережі ресторанів. Розробка МЕМО та інших внутрішніх документів підрозділу.
Проведення інвентаризацій, встановлення меж допустимих відходів сировини при
виробництві страв на основі технологічних норм та законів регулюючих діяльність
підприємств ПГХ. Контроль за якістю сировини та готових страв мережі ресторанів.
Проведення навчання шеф-кухарів разом з бренд-шефом мережі ресторанів.

06 липня 2012 р.-14 лютого 2013 р. ТОВ „МПС Україна”. Мережа ресторанів «Мамамія» м. Київ
Посада: Технолог
 Специфіка роботи: Відкриття цехів власної лінії виробництва морозива, картоплі фрі та
Італійської пасти, ведення, оформлення документації по переробці сировини та готової
продукції, розробку і затвердження нових рецептур і технологію приготування страв;
норми відходів і витрат у процесі обробки сировини; розробка нового меню. Контроль за
2
якістю сировини та готової продукції. Контроль діяльності ресторанів та проведення
щомісячних перевірок та оцінювання роботи керуючих ресторанами мережі. Розробка, та
затвердження нормативно-технологічної документації (ТУ та технологічних інструкцій до
них). Проведення атестацій та підвищення професійного рівня співробітників.

21 лютого 2011 р. - квітень 2012 р. ТОВ „Київський центр харчових технологій”, м. Київ
Посада: Технолог
 Специфіка роботи: Відкриття кондитерського цеху, підготовка, розробка, оформлення
технологічної документації, пошук та взаємодія з постачальниками обладнання, продуктів.
Організація безперервного виробництва. Облік товарно-матеріальних цінностей. Списання
ТМЦ. Підбір персоналу та його адаптація.

06 серпень 2010 р. - січень 2011 р. Готель "Славутич" (ТОВ "Оствесттур"), м. Київ
Посада: Технолог
 Спеціалізація готелю: Європейська кухня, кухні народів світу.
 Специфіка роботи: Підготовка, розробка, оформлення технологічної документації,
закупівля обладнання, товарно-матеріальних цінностей, інвентарю. Розробка меню.
Списання ТМЦ. Керівництво колективом.

03 вересень 2009 р. - квітень 2010 р. Ресторан "Східна казка" (ПП "Агора Плюс"), м. Київ
Посада: Технолог
 Спеціалізація ресторану: Європейська, східна, японська кухні.
 Специфіка роботи: Відкриття ресторану з нуля, підготовка, оформлення технологічної
документації, розробка проекту кухні, закупівля обладнання, інвентарю. Розробка меню.
 Робота з контролюючими органами.
червень - серпень 2009 р. Готель "Inter Continental Kyiv" (ТОВ "Готель менеджмент"), м. Київ
Посада: Кухар
 Спеціалізація готелю: Європейська кухня, кухні народів світу.
 Місце роботи: Головна кухня.
 Специфіка роботи: Підготовка до відкриття готелю, робота з документацією, розробка
стартового меню, його корегування.
лютий 2007 р. - травень 2009 р. Ресторан «Стіна» (ТОВ «Рант»), м. Київ. Посада: Кухар
 Спеціалізація ресторану: Європейська, Японська кухня.
 В меню використовувалися страви країн Японії, Норвегії, Німеччини, Італії.
 Працював на всіх процесах виробництва.
вересень 2005 р. - лютий 2007 р. Центр відпочинку «Вертикаль» (ТОВ «Гральний Дім»), м. Київ
Посада: Кухар
 Спеціалізація ресторану: Європейська кухня.
 В меню використовувалися страви країн Німеччини, Італії, Іспанії, Франції.
 Працював на виробництві в усіх цехах.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
 Досвід відкриття автосалону з нуля.
 Досвід відкриття ресторанів з нуля, розробка проектів кухонь;
 Робота з контролюючими органами, отримання дозвільної документації, реєстрація
підприємства в державному реєстрі;
 Підготовка та оформлення технологічної документації, закупівля обладнання, товарно-
матеріальних цінностей, інвентарю, списання товарно-матеріальних цінностей;
 Керівництво колективом;
 Розробка меню;
 Контроль взаєморозрахунків з постачальниками, калькуляція собівартості готової продукції;
 Ведення документації з переробки сировини, робота з первинною документацією.
Працюю з програмами:
1С: Бухгалтерія 7.7. 1С: Бухгалтерія 8.2. MS Office Excel, Word, PowerPoint. Система автоматизації
обліку Б-52, R-Keeper, SAP.
Наявність сертифікату компетентності аудитора за ДСТУ ISO 22000:2007 від 12.06.2019 року.

ДОДАТКОВА ОСВІТА

3
 Грудень 2014- 14.02.15 року. Інтенсив «Гроші. 8 навичок заможних людей» (1
частина навчання). Інтенсив «Бізнес від а до я» (2 частина навчання).
 З 16.02.15 року по 8 квітня 2015р. продовження навчання. Інтенсив:
«Гроші+Формування грошового потоку»
 З 16.04.15 р по жовтень 2015 року. Продовження навчання в сформованій
майстер групі (тривалість навчання 6 місяців).
 Програму навчання проводять:
 Сергій Розвадовський - професійний бізнес-тренер.
Системний підприємець, співвласник і розробник різних бізнес проектів які
перетворилися на успішні компанії на ринках України, Росії, Білорусії і Казахстану.
Двічі керував підприємствами союзного значення і виводив їх з боргів. Досвідчений
консультант і викладач з двадцятирічним стажем. На сьогоднішній день - доларовий
мільйонер.
 Костянтин Шпак - системний підприємець і стратегічний менеджер. 10 років
керував напрямками стратегічних інвестицій в найбільших фінансово-промислових
групах Україні (перша десятка). Реалізував понад 300 проектів у сфері нерухомості,
фінансів, промисловості та інвестицій. Найбільший проект під управлінням
коштував більше 1 мільярда доларів.
 10.05.2017 Лекція президента найбільшого національного оператора мобільного
зв'язку Kyivstar Петра Чернишова «Секрети управління компанією»
 23.05.2017 Лекція Вікторії Тігіпко - «Інвестування як мистецтво створення
майбутнього. Стартапи і нові можливості».
 19.06.2017 Лекція засновника K.Fund Василя Хмельницького "Як ми створювали
Unit City. Правильне лідерство в компаніях та корпораціях ".

РІВЕНЬ ВОЛОДІННЯ МОВ АМИ

Українська та Російська мови – рідні.
Англійська мова – середній рівень.

ОСОБИСТІ ТА ДІЛОВІ Я КОСТІ
 Уважність, відповідальність, старанність, комунікабельність, бажання постійно
навчатись, постійна робота над вдосконаленням своїх власних здібностей, вміння
плідно працювати в команді, вміння чітко планувати свою роботу, орієнтація в
роботі на якісний результат.
 Стресостійкість (залишився в Києві на період війни) 

4

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: