Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 октября 2022 PRO

Софія

Адміністратор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Вараш

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор

с 09.2019 по 02.2022 (2 года 5 месяцев)
City Intertainment, Киев (Послуги для населення та бізнесу)

Здійснювалась робота з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів. Консультація відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надає заклад. Здійснювалась робота з обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов, приймання та організація масштабних корпоративів. Забезпечення контролю за збереженням матеріальних цінностей. Консультація відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надаються. Вживання заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій.
Розгляд претензій, пов'язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів, проведення необхідних організаційно-технічних заходів. Здійснення контролю за відповідним оформленням приміщень, стеження за розміщенням, оновленням і станом реклами всередині приміщення і зовні будівлі. Контроль за наявністю продукції, замовлення продуктів та хозтоварів. Підбір необхідного персоналу, проведення співбесід, проведення стажування. Забезпечення чистоти і порядку в приміщенні і на прилеглій до нього території. Контроль дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, вимог виробничої санітарії та гігієни. Табелювання персоналу. Інформування керівництва про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів та заходи для їх ліквідації. Забезпечення виконання працівниками вказівок керівництва закладу.

Продавець-консультант

с 10.2018 по 07.2019 (9 месяцев)
Інтертоп, Киев (Роздрібна торгівля взуттям та шкіряними виробами в спеціалізованих магазинах)

Образование

НУХТ

ННІЕіУ, Фінанси, банківська справа та страхування, Киев
Высшее, с 2019 по 2021 (1 год 6 месяцев)

НУХТ

Фінанси і кредит, Київ
Высшее, с 2015 по 2019 (3 года 9 месяцев)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: