Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 января 2018

Юлія

Адміністратор, консультант, 5 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Кіровоградський національний технічний університет

Економіки та менеджменту; спеціальність: документознавство та інформаційна діяльність,, Кропивницкий (Кировоград)
Высшее, с 2009 по 2014 (4 года 9 месяцев)

Фахівець-документознавець може працювати на підприємствах і організаціях будь-яких форм власності. Професійна діяльність документознавців і фахівців з інформаційної діяльності полягає у: виконанні спеціальних функцій, пов'язаних з розробкою процесів документування, організацією інформаційної аналітичної роботи, створенням інформаційних продуктів, плануванні та організації служб документаційного забезпечення управління, контроль за станом діловодства в організації, розробці уніфікованих форм документів, участь в експертизі цінності документів, участь в роботі з підбору кадрів для служб ДОУ та ін. Основними напрямками професійної діяльності документознавців є методична, інформаційно-консультаційна, організаційно-управлінська, діловодна, архівна, референтська, науково-педагогічна.

Дополнительная информация

Комунікабельна, з умінням уникати конфліктів, відповідальна, акуратна, культурна, без шкідливих звичок. Прагну до розвитку і професійного росту.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: