Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 октября 2022 PRO

Елена

Менеджер по роботі з клієнтами, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з продажу

с 08.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
ТОВ «КLEVER-WORK» Агенство з працевлаштування закордоном, Кременчук (Рекрутингове агенство з працевлаштування закордоном)

Обробка вхідних дзвінків, консультація клієнтів з питань працевлаштування закородоном, підбір вакансій. Інформаційний супровід клієнтів. Оформлення договорів, заповнення візових анкет.

Співвласник бізнесу

с 04.2017 по 11.2020 (3 года 7 месяцев)
Фізична особа-підприємець. Сімейний бізнес - компанія з продажу та монтажу натяжних стель., Кременчук (Продаж та монтаж натяжних стель)

Розвиток бізнесу практично з нуля. Розробка власного логотипу, брендування. Розробка і впровадження різних маркетингових заходів. Пошук та ведення клієнтів від моменту покупки до монтажу. Попередження виникнення та вирішення конфліктних ситуацій.Створення і активне розширення власної клієнтської бази. Ціноутворення, розробка власних калькуляцій. Адміністративна робота. Бухгалтерська робота (вела два ФОПи ІІ групи). Облік доходів і витрат.

Заступник керівника регіонального структурного підрозділу

с 08.2005 по 04.2017 (11 лет 8 месяцев)
ТОВ "Транспортна компанія "САТ", Кременчук (Транспорт, логістика)

Організація роботи регіонального структурного підрозділу в межах своїх функціональних обовязків.Пошук та залучення нових клієнтів, консультаційна робота з клієнтами, попередження виникнення і вирішення конфліктних ситуацій у разі їх виникнення. Робота з договорами, контроль над розмірами і строками дебіторської заборгованості, робота з проблемною дебіторською заборгованостю, звірка взаєморозрахунків з клієнтами. Участь в складанні бюджету, контроль використання бюджетних коштів. Участь в інвентаризації основних засобів. Забезпечення і контроль виконання плану продажів. Виконання планових і оперативних задач. Навчання і аудит знань персоналу.

Образование

Институт економіки і нових технологій

Економічний, спеціальність "Бухгалтерський облік і аудит", Кременчук
Высшее, с 1998 по 2003 (4 года 9 месяцев)

Диплом з відзнакою.

Знания и навыки

MS Office CRM Водійські права кат. B Водіння авто Бухгалтерський облік Adobe Acrobat Reader Adobe Підбір персоналу DC Внутрішній тренер (навчання всіх категорій персоналу) Ведення перемовин з клієнтами Робота з проблемною дебіторською заборгованістю

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: