Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 октября 2018

Олександра

Перекладач болгарської, офіс-менеджер, помічник керівника

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Владимир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

CV
Хомицька Олександра Миколаївна
Дата народження: 16/03/92
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:

2009-2013 Київський славістичний університет, факультет філологічних наук, спеціальність «Болгарська мова та література» та «Грецька мова та література». Додатковий спецкурс з англійської мови.

2014 ЛНУ ім. Івана Франка, факультет філологічних наук, спеціальність «Болгарська мова і література» та «Українська мова і література». Додатковий спецкурс з польської мови.

Додаткова освіта:

2009 Болгарія, м. Варна, ЦПК (центр підвищенняя кваліфікації) при Шуменському університеті. Проходила двотижневі мовні курси. Ознайомлювалася з культурою, історією та звичаями болгарського народу. Подорожувала Болгарією.

2013 Болгарія, м. Варна, ЦПК при Шуменському університеті. Проходила двотижневі мовні курси. Ознайомлювалася з культурою, історією та звичаями болгарського народу. Подорожувала Болгарією.

2009-2013 Посольство Болгарії у м. Києві. Протягом навчальних років проходи практику при Посольстві Болгарії у м.Києві. Брала участь в культурних та історичних подіях пов'язаних з традиціями та історією Болгарії. Нагороджена почесною грамотою за ведення активного студенського життя та розповсюдження культури Болгарії в Україні.

Досвід роботи:

2009-2013 Хостес на міждународних виставках туризму. Спілкування з іншомовними учасниками виставки, що допомогло розвинути особисті якості, а також набуття нової мовної лексики ( англ.мова, болг.мова).

2013 Бюро перекладів «Консул» м. Володимир-Волинський. Займалася перекладами з англійської мови, а також оформленням заяв подання на візу. Спілкування з людьми різного віку. Ознайомлення з інформацією щодо роботи бюро. Вирішення конфліктних ситуацій.

2013 Продавець-консультант непродовольчих товарів у м.Володимир-Волинський.

2015 Асистент-перекладач з англійської мови.

2015 Помічник-перекладач болгарськомовного трейдера, який займався купівлею та експортом товарів за кордон. Займалася пошуком нових клієнтів, підтримка клієнтів від переговорної стадії до підписання контракту.

2016 Позаштатний перекладач болгарської мови у бюро «Профпереклад» .

2017 Офіс менеджер в аграрній компанії. Займалася спілкуванням з клієнтами, пошуком нових покупців, оформленням документів замовлення і купівлі-продажу на двух мовах (українська-англійська), заключення контрактів.

Знання мов: українська мова – рідна, болгарська – вільно, грецька – середній рівень, англійська – середній рівень, польська-початковий (знання основ граматики, орфрграфії та вимови).

Навички:

Користувач: MS Office (Word, Exсel, Access), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail.

Права водія категорії В.

Особисті якості:

Комунікабельність, цілеспрямованість, відповідальність, пунктуальність, швидке засвоєння нової інформаці. Головне – бажання працювати, навчатися новому та розвивати уже надбані якості.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: