Резюме від 16 жовтня 2018

Олександра

Перекладач болгарської, офіс-менеджер, помічник керівника

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Володимир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

CV
Хомицька Олександра Миколаївна
Дата народження: 16/03/92
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:

2009-2013 Київський славістичний університет, факультет філологічних наук, спеціальність «Болгарська мова та література» та «Грецька мова та література». Додатковий спецкурс з англійської мови.

2014 ЛНУ ім. Івана Франка, факультет філологічних наук, спеціальність «Болгарська мова і література» та «Українська мова і література». Додатковий спецкурс з польської мови.

Додаткова освіта:

2009 Болгарія, м. Варна, ЦПК (центр підвищенняя кваліфікації) при Шуменському університеті. Проходила двотижневі мовні курси. Ознайомлювалася з культурою, історією та звичаями болгарського народу. Подорожувала Болгарією.

2013 Болгарія, м. Варна, ЦПК при Шуменському університеті. Проходила двотижневі мовні курси. Ознайомлювалася з культурою, історією та звичаями болгарського народу. Подорожувала Болгарією.

2009-2013 Посольство Болгарії у м. Києві. Протягом навчальних років проходи практику при Посольстві Болгарії у м.Києві. Брала участь в культурних та історичних подіях пов'язаних з традиціями та історією Болгарії. Нагороджена почесною грамотою за ведення активного студенського життя та розповсюдження культури Болгарії в Україні.

Досвід роботи:

2009-2013 Хостес на міждународних виставках туризму. Спілкування з іншомовними учасниками виставки, що допомогло розвинути особисті якості, а також набуття нової мовної лексики ( англ.мова, болг.мова).

2013 Бюро перекладів «Консул» м. Володимир-Волинський. Займалася перекладами з англійської мови, а також оформленням заяв подання на візу. Спілкування з людьми різного віку. Ознайомлення з інформацією щодо роботи бюро. Вирішення конфліктних ситуацій.

2013 Продавець-консультант непродовольчих товарів у м.Володимир-Волинський.

2015 Асистент-перекладач з англійської мови.

2015 Помічник-перекладач болгарськомовного трейдера, який займався купівлею та експортом товарів за кордон. Займалася пошуком нових клієнтів, підтримка клієнтів від переговорної стадії до підписання контракту.

2016 Позаштатний перекладач болгарської мови у бюро «Профпереклад» .

2017 Офіс менеджер в аграрній компанії. Займалася спілкуванням з клієнтами, пошуком нових покупців, оформленням документів замовлення і купівлі-продажу на двух мовах (українська-англійська), заключення контрактів.

Знання мов: українська мова – рідна, болгарська – вільно, грецька – середній рівень, англійська – середній рівень, польська-початковий (знання основ граматики, орфрграфії та вимови).

Навички:

Користувач: MS Office (Word, Exсel, Access), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail.

Права водія категорії В.

Особисті якості:

Комунікабельність, цілеспрямованість, відповідальність, пунктуальність, швидке засвоєння нової інформаці. Головне – бажання працювати, навчатися новому та розвивати уже надбані якості.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: