Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 октября 2018

Олена

Бухгалтер по зарплате

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Репки

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

У 2005 році закінчила Чернігівський кооперативний технікум за спеціальністю «Економіка і підприємництво «Бухгалтерський облік». Маю диплом молодшого спеціаліста.
З червня 2005 р. по серпень 2017 р. працювала у Замглайському АПТУ бухгалтером по заробітній платі. Звільнена в зв»язку з реорганізацією навчального закладу.
Заробітну плату нараховувала у розрахунково-платіжних відомостях. Маю досвід у нарахуванні лікарняних, декретних, відпускних, вихідної допомоги, компенсації при звільненні; веденні особових рахунків працівників, складання наказів, м/о № 5 та ін. Орієнтуюсь у податковому законодавстві та КЗпП.
Впевнено користуюсь комп»ютером. Працюю у Word, Excel, K-Files, Free-Zvit, Клієнт-банк. До певного часу використовувала програми М.Е.Дос, Податкова звітність.
Складала статистичну звітність, звіти до ФСС ТВП, 1-ДФ, форму Д4 (персоніфікований облік працівників),податкову декларацію з плати за землю, податковий розрахунок екологічного податку, звіт про суми податкових пільг, займалась формуванням реєстрів соціальних виплат та ін.
Легко та швидко навчаюсь новому і маю на це бажання, не конфліктна, цілеспрямована, відповідальна, уважна, готова допомагати іншим.

28.10.2017 р.

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: