Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 февраля 2023 PRO

Володимир

Главный архитектор проекта, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний архітектор у службі замовника

с 02.2020 по наст. время (4 года 3 месяца)
Saga-development, Киев (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Менеджмент розробки архітектурної концепції:
- підготовка та уточнення технічного завдання на архітектурну концепцію
- перевірка комплектності
- перевірка на відповідність норм
Менеджмент разработки інженерної концепції:
- підготовка та уточнення технічного завдання із залученням: консультанта конструктора, консультантів інженерних спеціальностей
- перевірка комплектності згідно ТЗ у т.ч. BIM завантажень (інформація для формування бюджету)
- ведення наради із презентації інженерного концепту для всіх департаментів організації, формування протоколу зауважень, перевірка внесеннязмін відповідно до протоколу
- розробка карточки технічних рішень із залученням: консультанта конструктора, консультантів інженерних спеціальностей
- контроль заповнення акту узгодження ІК департаментами служби замовника, у т.ч. заповнення акту із точки зору архітектурних рішень
Менеджмент на стадії П:
- перевірка рішень стадії П на відповідність рішенням прийнятим у інж. концепції, узгодження відхилень та уточнень
- контроль супервайзингу, що проводитися автором архітектурної концепції, на предмет змін у бюджеті та комерційних площах, у співпраці іздепартаментом бюджетування
Менеджмент на стадії Р:
- контроль супервайзингу, що проводитися автором архітектурної концепції, на предмет предмет змін у бюджеті та комерційних площах, успівпраці із департаментом бюджетування
Задачі тимчасового значення, вирішення поточних питань на вимогу суміжних департаментів:
Департамент Керування проектами:
- участь у проектних нарадах
- взаємодія із субпідрядними будівельними організаціями, обговорення та підготовка завдань на корегування та доробку проектних рішень
- перевірка креслень стадии Р, на вимогу
Департамент продажу:
- варіантні проробки планувальних рішень на вимогу інвесторів. Формування завдання на відповідне корегування на всіх стадія проектування у т.ч.з конструктивних та інженерних питань, із залученнямнеобхідних спеціалістів

ГАП

с 01.2018 по наст. время (6 лет 4 месяца)
RRestate, Тбилиси (Девелопмент/будівницьтво/готельний бізнес)

Объект:

Гостиничный комплекс Waterfall г.Тбилиси



Взаємодія із замовником та менеджером проекту на предмет планування проектних робіт, погодження проектних рішень, оздоблювальних матеріалів, інтер'єрного обладнання та освітлення, матеріалів та обладнанняз благоустрою території.

Взаємодія з менеджером проекту щодо контролю термінів виконання проектних робіт.

Прийняття основних концептуальних архітектурно-планувальних, інтер'єрних рішень. Постановка завдань архітектурного відділу. Координація розробки необхідних презентаційних матеріалів, архітектурно-будівельнихкреслень. Перевірка комплектності проектної документації архітектурної частини проекту та правильності прийнятих рішень.

Участь у залученні спеціалістів з розробки арихітектурних креслень та презентаційних матеріалів, креслень технологічної частини проекту, креслень фасадних конструкцій, креслень розділу генеральний план;експертів із пожежної безпеки, акустиці тощо. Участь у координації взаємодії залучених фахівців із архітектурним відділом.
Взаємодія з головним конструктором та підрядними конструкторськими організаціями, на предмет формування завдання на проектування, координація роботи між архітектурним відділом та конструкторськоюсубпідрядною організацією на предмет відповідності їх документації з архітектурною частиною проекту.

Взаємодія з головними технічними фахівцями з механічного, електричного та слаботочного інжинірингу, підрядними інженерними організаціями щодо формування завдання на проектування інженерних розділів таперевірки інженерних рішень на предмет відповідності їх документації з архітектурною частиною проект

Кирівник проектного відділу

с 01.2017 по 01.2018 (1 год)
Maxibud, Київ (Будівницьтво)

Координація робіт із проектування фасадних конструкцій.

Контроль та перевірка проектної документації.

Розробка архітектурних фасадних концепцій. Співпраця зфахівцем з візуалізації, постановка завдання, підготовкавихідних даних, контроль виконання.

Організація розрахунку будівельних матеріалів для виконання підрядних робіт з монтажу фасадних конструкцій.

Кирівник архітектурної групи

с 01.2012 по 01.2017 (5 лет)
Renaissance construction, Київ-Мінск (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Объект:
Многофункциональный торгово-развлекательный комплекс Галлерея концепт с отелем Hilton Double Tree и паркингом г. Минск

Взаємодія зі службою замовника під керівництвом головного архітектора проектного відділу генпідрядної організації щодо координації та планування проектних робіт.

Взаємодія з координатором проектних робіт щодо контролю термінів виконання проектних робіт.

Взаємодія з залученими суміжними організаціями та службою замовника, під керівництвом головного архітектора, щодо отримання концептуальних архітектурно-планувальних та інтер'єрних рішень, як підстави длярозробки робочої документації.

Координація та розробка робочої архітектурно-будівельної документації. Прийняття рішень щодо доопрацювання та коригування концептуальних рішень. Участь у відповідності до проектних пропозицій,оздоблювальних матеріалів, обладнання, рішень щодо організації благоустрою території зі службою замовника. Постановка завдань та координація роботи архітектурного відділу. Участь у перевірці комплектності таправильності проектної документації, що видається.

Участь у залученні спеціалістів з розробки арихітектурних креслень та презентаційних матеріалів, креслень технологічної частини проекту, креслень фасадних конструкцій, креслень розділу генеральний план;експертів із пожежної безпеки, акустиці тощо. Участь у координації взаємодії залучених фахівців із архітектурним відділом.

Взаємодія з головним конструктором та з підрядними конструкторськими організаціями на предмет формування завдання на проектування, координація роботи між архітектурним відділом та конструкторською субпідрядною організацією на предмет відповідності їх документації з архітектурною частиною проекту.

Взаємодія з головними технічними фахівцями з механічного, електричного та слаботочного інжинірингу, підрядними інженерними організаціями щодо формування завдання на проектування інженерних розділів таперевірки інженерних рішень на предмет відповідності їх документації з архітектурною частиною проекту.

Участь у організації розрахунку необхідних для закупівлі матеріалів та обладнання.

Участь у взаємодії з керівником групи постачання щодо постановки завдань з пошуку спеціалізованих виробів, сантехнічного та технологічного обладнання, аксесуарів, оздоблювальних матеріалів, текстильної дверноїпродукції.

Взаємодія з субпідрядними організаціями та постачальниками обладнання. Організація та координація розробки креслень та технічних завдань, необхідних для співпраці з субпідрядними будівельними організаціямита постачальниками обладнання. Участь у складанні договорів на субпідрядні будівельні роботи

Участь у здійсненні авторського нагляду за будівництвом

Участь у організації адаптації проектної документації до місцевих норм з проектування та будівництва. Взаємодія з адаптуючою організацією

Провідний архітектор

с 01.2008 по 01.2012 (4 года)
Канцумая/ DIO/ Sinthesisform/, Київ (архітектурні/дизайнерскі бюро)

Фірми, об'єкти:

АГ Канцумая:

Розробка реконструкції мансарди багатоквартирного житлового будинкуна вул. Гончара м.Київ у т.ч. концепція інтер'єрних рішень

Корпорація Діо:

Розробка робочого проекту магазинів Longchamp та Camicissima у ТРЦОушен плаза та магазину Bo Concept у ТРЦ Діамант(адаптаціяконцептуальних дизайнерських рішень та вимог бренд бука)

Синтезформ:

- Архітектурна концепція реновації адміністративної будівлі на територіїбізнес-парку "Нивки Сіті": офісна функція з приміщеннями громадськогохарчування.

- Архітектурна концепція, що включає концептуальні інтер'єрнірішення, робочі креслення реновації виробничого цеху під офісніприміщення на території бізнес-парку "Нивки сіті"

- Архітектурна концепція, що включає інтер'єрні рішення, робочі кресленняреконструкції двох поверхових житлових будинків з надбудовою мансардипід офісні приміщення на території бізнес-парку "Нивки ситі".

- Переобладнання будівлі профілакторію під хостел на території бізнес-парку "Нивки сіті" - фасадні рішення.

- Концепції інтер'єрних рішень та робочі креслення магазинів у ТРЦ"Домосфера" та "Дрімтаун".

- Концепції інтер'єрних рішень та робочі проекти приватних апартаментів.

- Архітектурні концепції приватних житлових будинків

Обов'язки:
- Розробка архітектурних концепцій: реконструкція, новебудівництво, інтер'єрні рішення.
- Розробка робочої документації для виконання будівельних робіт
- Взаємодія із суміжними інженерними спеціальностями упроцесі розробки архітектурної робочої документації
- Взаємодія з представниками іноземних організацій щодоадаптації та доопрацювання їх концептуальних архітектурних рішень
- Авторський нагляд за будівництвом
- Взаємодія з представниками іноземних організацій щодо адаптації та доопрацювання концептуальних архітектурних рішень.

Провідний архітектор

с 01.2007 по 01.2008 (1 год)
Zotov & co, Київ (архітектурне бюро)

Об'єкти:

- Містобудівна концепція території 50га у м. Полтаві. Житлова забудова з розважально-торговим центром (співпраця з "Maxwan architects"Нідерланди)
- Концепція багатоквартирного житлового комплексу на вул.Полярна м.Київ
- Концепція торгового центру по вул. Полярна м. Київ

Обов'язки:
- Участь у розробц архітектурних та містобудівних концепцій
- Координація роботи та участь у підготовці презентаційних матеріал в. Співпраця з фахівцемз візуалзіац , постановка завдань, підготовка вихідних даних
- Взаємодія з ноземними проектувальниками,координація спільних проектних робіт
- Участь у презентації концептуальних рішень зі службою замовника

Архітектор

с 01.2005 по 01.2007 (2 года)
Перспектива АТ/Констракшен груп/Харківпроект, Харків (архітектурні/дизайнерскі бюро)

Фірми, об'єкти:
Констракшн груп:
- Ескізний проект офісного комплексу з підземним паркінгом, розташованого поруч із метро "Площа повстання", м.Харків.
- Концепція забудови території 50га на перетині пр. Перемоги та вул. Клочківській, м.Харків

Перспектива АТ:
- Ескізний проект житлового багатоповерхового будинку по вул.Отакара Яроша, м.Харків.
- Ескізний проект готелю по вул. Полтавський шлях, м. Харків

Харьківпроект АПМ рук.Пономарева В.В.:
- Ескізний проект супермаркету по вул. Лінецького м.Харків
– Детальний проект території району обмеженого вул. Героїв Праці, вул. Академіка Павлова, вул. Квітучої, і нар. Харків у Київському районі,м.Харкова

Обов'язки:
- Участь у розробці архітектурних концепцій: містобудування, нове буді вництво
- Розробка та оформлення ескізних планувальних та фасадних рішень, візуалізація.

Образование

Харьковский национальный университет строительства и архитектуры ХНУСА

Архитектурный, Харьков
Высшее, с 1999 по 2005 (6 лет)

Диплом специалиста: Архитектор зданий и сооружений

Знания и навыки

Adobe Photoshop ArchiCAD AutoCAD MS Office SketchUp

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Тропко Владимир Сергеевич

Харьковский национальный университет строительства и архитектуры ХНУСА (1999-2005)
Диплом: Архитектор зданий и сооружений
Опыт роботы по специальности 2005-2020
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Портофило: https://www.slideshare.net/TropTropko/portfolio-225639496

2018-2019 г.Киев-г.Тбилиси

Наименование организации: RRestate

Занимаемая должность: Главный архитектор проекта

Объект:
Гостиничный комплекс "Waterfall", включающий в себя:
- 17 эт. здание гостиницы на 162 гостиничных номера
- 2 эт. здание, встроенное в рельеф, включающее в себя: рецепцию, ресторан с производственными помещениями,
вспомогательными помещениями бассейна(раздевалки с/у т.п.) открытый бассейн на кровле
- открытая парковка ~80 машиномест

2017-2018 г.Киев

Наименование организации: Maxibud

Занимаемая должность:
Руководитель проектного отдела по проектированию фасадных конструкций

Объекты:
- Инженерные решения по организации фасадных конструкций офисно-торгово-развлекательного центра в квартале
ограниченном ул. Еленовской, Межигорской, Набережно-Луговой в Подольском районе г. Киева
- Архитектурный концепт фасадных конструкций офисно-торгово-развлекательного центра в квартале ограниченном
Еленовской, Межигорской, Набережно-Луговой в Подольском районе г. Киева
- Инженерные решения по организации фасадных конструкций офисного здания, рассположенного по ул. Энергитическая
Винница
- Архитектурный концепт реконструкции фасада офисного здания по ул.Болсуновской г. Киева

2012-2016 г.Киев-г.Минск

Наименование организации: Renaissance construction

Занимаемая должность
Руководитель архитектурного отдела в генподрядной организации

Объекты:
Многофункциональный торгово-развлекательный комплекс с отелем и паркингом. Объемно-пространственная композиция комплекса состоит из:
- Cтилобатная часть, 7 эт.над уровнем земли и 1 подвальный этаж, разделены на две автономные зоны: помещения
гостиницы (Hilton Double Tree) и торгового центра (Galleria Minsk)
- 14 эт. гостиничной (Hilton Double Tree) башни, надстроенной над стилобатом
- Отдельно стоящего здания паркинга на 1000 машино-мест, 4 эт. над уровнем земли и 1 подвальным этажом, соединенного
со стилобатом крытым мостом

2009-2012 г.Киев

Наименование организаций:
- АГ Канцумая
- Корпорация Дио
- Синтезформ

Занимаемая должность:
Ведущий архитектор

Объекты:

АГ Канцумая:
- Разработка реконструкции мансарды многоквартирного
жилого дома по ул. Гончара г.Киев в т.ч. концепция
интерьерных решений

Корпорация Дио:
- Разработка рабочего проекта магазинов Longchamp и
Camicissima в ТРЦ Оушен плаза и магазина Bo Concept в ТРЦ
Диамант(адаптация концептуальных дизайнерских решений и
требований бренд бука)

Синтезформ:
- Архитектурная концепция реновации административного
здания, на территории бизнес-парка "Нивки Сити": офисная
функция с помещениями общественного питания
- Архитектурная концепция, включающая концептуальные
интерьерные решения, рабочие чертежи ренованиции
производственного цеха под офисные помещения на
территории бизнес-парка "Нивки сити"
- Архитектурная концепция, включающая интерьерные
решения, рабочие чертежи реконструкции двух этажного
жилого здания с надстройкой мансарды под офисные
помещения на территории бизнес-парка "Нивки сити"
- Переоборудование здания профилактория под хостел на
территории бизнесс-парка "Нивки сити"- фасадные решения
- Концепции интерьерных решений и рабочие чертежи
магазинов в ТРЦ "Домосфера" и "Дримтаун"
- Концепции интерьерных решений и рабочие проекты
частных апартаментов
- Архитектурные концепции частных жилых домов

2007-2008 г.Киев

Наименование организации: Zotov&Co

Занимаемая должность:
Ведущий архитектор

Объекты:
- Градостроительная концепция территории 50га в г. Полтаве. Жилая застройка с развлекательно-торговым центром
(сотрудничество с "Maxwan architects" Нидерланды)
- Концепция многоквартирного жилого комплекса по ул.Полярная г.Киев
- Концепция торгового центра по ул.Полярная г. Киев

2007-2008 г.Харьков

Наименование организаций:
- Констракшн груп
- Перспектива АТ
- Харьковпроект

Занимаемая должность:
Архитектор

Объекты:
Констракшн груп:
- Эскизный проект офисного комплекса с подземным паркингом, рассположенного рядом с метро "Площадь восстания",
г.Харьков
- Концепция застройки территории 50га на пересечении пр. Победы и ул. Клочковской, г.Харьков
Перспектива АТ:
- Эскизный проект жилого многоэтажного дома по ул.Отакара Яроша, г.Харьков
- Эскизный проект гостиницы по ул. Полтавский шлях, г. Харьков
Харьковпроект АПМ рук.Пономарева В.В:
- Эскизный проект супермаркета по ул. Линецкого г.Харьков
- Детальный проект территории района ограниченого ул. Героев труда, ул. Академика Павлова, ул. Квитучей, и р. Харьков в
Киевском районе, г.Харькова

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: