Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 февраля 2022

Богдан

Керуючий, 5 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
53 года
Город проживания:
Дрогобыч
Готов работать:
Дрогобыч, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — выше среднего
  • Английский — средний
  • Польский — средний

Дополнительная информация

ВІТАННЯ!

Мене звати Дзюбан Богдан Миколайович, народився 16 вересня 1970 р. і постійно проживаю в місті Дрогобич, Львівська область.
З 1978 по 1988 рр. навчався в Дрогобицькій СШ № 3. Після закінчення школи поступив у Львівське СПТУ № 59, яке закінчив 04 липня 1989 р., та отримав диплом за спеціальністю “Монтажник радіоапаратури і приладів” четвертого розряду. З 04 вересня по 12 грудня 2000 р. навчався на курсах операторів ЕОМ при Дрогобицькому меблевому підприємстві “Карпати” УТОГ і здав кваліфікаційний екзамен з оцінкою відмінно. З 01 грудня 2001р. по 31 січня 2002 р. успішно закінчив курси комп’ютерної грамотності на базі Дрогобицького педагогічного ліцею. У 2013 р. закінчив Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, і отримав диплом “Бакалавра” історії, вчителя історії України, всесвітньої історії та історичних наук. З 01 вересня 2013 р. по 30 червня 2014 р. навчався в Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка, і здобув повну вищу освіту за спеціальністю “Історія” та отримав диплом “Магістра” історичних наук.
З 1989 р. по 1999 р. працював в НВМП “Ромашка” наладчиком радіоелектронної апаратури. Близько п’яти років, до 2006 р. включно працював на посаді інженера цеху РЕА (ремонт, продаж та сервісне обслуговування побутової та комп’ютерної техніки) у ВТП “Джерело”. Понад п’ять років, включно до 2010 р. працював верстатником в Дрогобицькому підприємстві “Добробуд”. Більше року, до 02. 09. 2013 р. працював головним інженером відділу сервісного обслуговування населення у сервісному центрі “ФОП”. Загальний робочий стаж понад 20 років. Знання мов: українська – рідна; російська, польська, англійська – іноземні.
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

З ПОВАГОЮ ДЗЮБАН БОГДАН МИКОЛАЙОВИЧ.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты