Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2024 PRO

Олександр

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 01.2019 по 02.2022 (3 года 1 месяц)
Голосіівська Печення, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Концепція. Відкриття закладу. Розробка меню. Закупка продуктів та інвентарю. Приготування різноманітних страв у печі та на мангалі

Старшій кухар

с 11.2017 по 01.2018 (2 месяца)
ГПУ, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Організація роботи м'ясного цеху

Шеф-кухар

с 09.2017 по 11.2017 (2 месяца)
Ресторація Staruj Lviv, Svebodzin (Польща) (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторації з нуля. Повний спектр обов'язків шеф-кухаря

Шеф-кухар

с 03.2015 по 04.2017 (2 года 1 месяц)
Ресторація "Софія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація фуршетів та банкетів

Кухар в сім'ї,та при офісі компанії

с 08.2013 по 03.2015 (1 год 7 месяцев)
Ефі-Транс, Київ (Транспорт, логістика)

Розробка меню,закупівля продуктів, приготування страв для працівників офісу і членів родини керівників компанії

Кухар - дієтолог

с 05.2009 по 04.2013 (3 года 11 месяцев)
Ноу Хау Мед, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Розробка індивідуального меню по картах для кожного клієнта клініки, приготування, консультування

Шеф-кухар

с 06.2008 по 01.2009 (7 месяцев)
Кухар у родині, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Розробка індивідуального меню. Закупівля продуктів. Приготування різноманітних страв для сім'ї та гостей. Стажування з шеф-кухарями з Англії та Німеччини

Кухар при офісі компанії

с 07.2007 по 05.2008 (10 месяцев)
Анжіо, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка меню, закупівля продуктів, приготування

Кухар при офісі компанії

с 02.2005 по 11.2006 (1 год 9 месяцев)
Будова Центр, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка меню. Закупівля продуктів. Приготування різноманітних домашніх страв

Кухар майстер - тепана

с 04.2003 по 03.2004 (11 месяцев)
Р-н "Якіторія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка інгредієнтів.Приготування 40 страв японської кухні на тепані

Образование

ВКУ 1 при КДТЭУ

Кухар 5 розряду, Київ
Среднее специальное, с 1996 по 1999 (3 года)

Вчився в спец групі з поглибленим вивченням кулінарного мистецтва

Дополнительное образование и сертификаты

Вище кулінарне учілище

1999рік. 6 місяців. 5 разряд кухаря

Знания и навыки

Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Уміння працювати в режимі багатозадачності Комунікабельність Українська кухня Європейська кухня Готування піци Готування на мангалі Готування фаст-фуду Приготування страв Пакування готової продукції Італійська кухня Неконфліктність Готування шаурми Випікання Складання технологічних карт Знання ДСанПіН Розробка меню

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Польский — начинающий
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Стаж 26 років. Дієтологія. Вегетаріанство. Дитяче.Спортивне харчування. Кухні світу. Готую самостійно сніданки, ланчі, вечері. Мангал меню. Також організовую кейтерінг з доставкою чи виїзний. Всім добра і процвітання

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: