Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 января 2024

Володимир

Звукорежисер, музичний редактор, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
66 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
КОРНІЯКИ Володимира Володимировича

Освіта вища, технічна: Електроакустичний факультет Київського політехнічного інституту. Володіння мовами: українська, російська, польська – вільно (мешкав в Польщі 10 років), англійська (рівень STANAG 2222), грецька (STANAG 1111). Під судом та слідством не перебував.
Член Національної Спілки журналістів України з 2003 року. Пройшов курси підвищення кваліфікації із журналістики та зв’язків із громадськістю для старших офіцерів у НУОУ (2013) та Школі НАТО в Греції (2016).
У 2008 році брав участь у місії KFOR у Косово. У 2015 та 2016 роках виконував завдання у складі сил АТО. Учасник бойових дій.
Маю досвід з професійного вивчення, підбору та інсталяції звуко-світлотехнічного обладнання, звукорежисури, проведення теле-відео-фото зйомок та понад двадцятирічний досвід професійної роботи у ЗМІ й організації зв’язків із громадськістю. Володію ПК на рівні досвідченого користувача.
У вересні 2017 року звільнений з лав ЗСУ у відставку з посади «начальник Редакції збору та обробки інформації з регіонів Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія», військове звання – полковник.
З 1996 по 2017 рік обіймав керівні посади у військових ЗМІ, зокрема у Центральній телерадіостудії МО України, журналі «Атлантична панорама» та газеті «Народна армія».
Був автором та ведучім радіопрограм, які виходили на каналах УР1, Радіо «Промінь» та Іномовленні з 1997 по 2005 рік та низки матеріалів у газеті «Народна армія». У 2006-7 роках проходив службу у Департаменті міжнародного співробітництва МО України.
Народився в м. Київ 22 червня 1957 року. З 1982 року працював у Київському авіаційному виробничому об’єднанні, де забезпечував матеріально-технічне оснащення та організацію роботи дискоклубу при Палаці культури авіазаводу.
З вересня 1992 року обіймав посаду звукорежисера-начальника групи радіотехнічного забезпечення Зразково-показового оркестру Збройних Сил України. З 1993 по 1996 рік провів низку гала-концертів оркестру в Україні та за кордоном (Голландія, Франція, Німеччина, Польща).
З 1995 року у якості звукоінженера та звукорежисера співпрацював з компанією «Зінтеко»: озвучував концерти у Київському Палаці спорту («Акваріум» та ін.), Олімпійському стадіоні («Машина часу», «Deep Purple» та ін.), Львівському оперному театрі (Руслана). Був звукорежисером фестивалю «Таврійські ігри» 1996 року.
У 2000-02 роках на посаді доцента викладав звукорежисуру в Інституті кіно і телебачення КНУКІМ. З 2018 по 2022 рік виконував обов'язки світло-та звукорежисера у Академічному ансамблі пісні й танцю НГУ.
Постійно вдосконалюю знання та професійні навички у вищезазначених галузях.
Проживаю у м. Київ. Контактний тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: