Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024

Ігор

Інженер, економіст, помічник юриста

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Робота з оргтехнікою Правознавство, економіка, сільське господарство, будівництво... Теми: "щось цікаве", "природничі науки", "ринок Форекс" та інше. Контроль якості продукції Уважність Основи з тестування ПЗ

Дополнительная информация

Тимошенко Ігор Станіславович

Дата народження: 08.12.1969
Адреса:
с. Червона Слобода,
Черкаський район,
Черкаська область, 19604

моб. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета пошуку роботи.
Отримати роботу:
- у виробничій сфері;
- по спеціальності "економіка і право";
- в IT галузі.

Освіта, перепідготовка.

1. Вища технічна, по спеціальності гідромеліорація, кваліфікація інженер-меліоратор; Рівненський інститут інженерів водного господарства (рік закінчення – 1993).
2. Перепідготовка по спеціальності “Економіка і право”; Черкаський інженерно-технологічний інститут (рік закінчення – 1995).

Підвищення кваліфікації:

- QA тестування програмного забезпечення, Prog Academy (м.Київ), 2022р.

- за курсом “Офісні комп’ютерні системи в забезпеченні економічної діяльності”; Черкаський національний університет ім. Б.Хмельницького (2007 р.).

Професійна діяльність.

З 2010р. по даний час - формувальник спіненого полістиролу ТОВ “БАЗИС-ЧЕРКАСИ” (м. Черкаси) - безпосереднє виробництво корпусів і кришок для інкуботорів з полістиролу.

У 2010р. - старший державний інспектор відділу контролю цін на ринках продовольства Державної інспекції з контролю за цінами в Черкаській області.
Обов’язки: перевірка суб’єктів господарювання щодо дотримання ними цінового регулювання на продовольчих ринках.

З 2008р. по 2010р. – начальник відділу водних ресурсів та водокористування Правобережного міжрайонного управління водного господарства (м. Черкаси).
Обов’язки: здійснення керівництво відділом у сфері дотримання водного законодавства на водних об’єктах.

У 2008р. - головний державний інспектор з охорони праці відділу організації та правового забезпечення державного нагляду територіального управління Держгірпромнагляду по Черкаській області.
Обов’язки: планування роботи відділів; правове забезпечення у здійсненні контролю з охорони праці; підготовка розпорядчих документів управління; участь у комісіях з розслідування нещасних випадків.

З 1995р. по 2007р. – спеціаліст І категорії, провідний спеціаліст та головний спеціаліст відділу досліджень і розслідувань Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Обов’язки економіко - правового характеру:
Сприяння та захист конкуренції у підприємницькій діяльності, зокрема:
- проведення дослідження ринків: цінового моніторингу, визначення меж товарних ринків, територіальних меж, а також становище, у т.ч. монопольне (домінуюче) суб’єктів господарювання на цих ринках;
- розгляд заяв і справ про порушення конкуренційного законодавства та проведення розслідування за цими заявами та справами;
- перевірка суб’єктів господарювання (зокрема - аналіз господарської діяльності) та контролю щодо дотримання ними вимог конкуренційного законодавства;
- підготовка документів: подань, наказів, постанов щодо порушення конкуренційного законодавства.

Додаткова інформація.

Особисті якості: працелюбність, відповідальність, порядність, емоційна стійкість, комунікабельність, вміння самонавчатися.

Користувач ПК (Word, Excel, Internet), робота з іншою оргтехнікою.

Добре володію українською, російською мовами; англійську читаю, перекладаю зі словником.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: