Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 января 2019 PRO

Андрей

Менеджер по административной деятельности

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Специалист по отгрузке

с 01.2018 по 08.2018 (7 месяцев)
ЧП Транс Логистик, Днепр (Транспортные услуги, Грузовые автомобильные перевозки)

Начальник відділення

с 11.2012 по 05.2017 (4 года 6 месяцев)
Державна прикордонна служба України, Константиновка (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Опрацьовував та вів оперативно-службову та звітну документацію, організовував оперативно-службову діяльність на відповідно до визначених завдань та здійснював повсякденне керівництво службою підлеглого особового складу, проводив роботу щодо запобігання правопорушенням та корупційним проявам серед підпорядкованого особового складу.

Образование

Донецький університет економіки та права

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Бахмут (Артемовск)
Высшее, с 2016 по 2017 (1 год 4 месяца)

Фахівець зі спеціальності “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” – управлінець, здатний ефективно працювати в органах державного управління, інвестиційно-консалтингових фірмах, на промислових і комерційних підприємствах і організаціях різних форм власності, провідних українських і зарубіжних компаніях.
Випускник даної спеціальності здійснює розрахунки собівартості продукції, складає кошторис витрат, прогнозує стан економічної та фінансової діяльності підприємств і організацій, визначає шляхи підвищення ефективності господарської діяльності організації, може працювати у сфері консалтингової, страхової, банківської та рекламної діяльності. Часто саме від такого фахівця залежить успіх роботи як окремого підрозділу, так і всього підприємства.
Фахівець у галузі “Управління та адміністрування” може виконувати функції економіста, менеджера і керівника відповідних служб на підприємствах, у корпораціях, організаціях й установах – скрізь, де потрібно вміти будувати ділові стратегії, поточні плани, проводити біржові операції, он-лайн аукціони, а також організовувати їх здійснення на практиці, керувати економічними процесами та координувати роботу виконавців.

Українська державна академія залізничного транспорту

Інженер з транспорту (залізничний транспорт), Харьков
Неоконченное высшее, с 2011 по 2014 (2 года 8 месяцев)

За цією спеціальністю, координують діяльність усіх галузей та підрозділів залізничного транспорту з організації перевізного процесу.

Дополнительное образование и сертификаты

НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

2012, 7 месяцев

ДОСААФ

2008, 6 месяцев

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer MS Outlook Opera Mozilla Firefox Умение планировать и организовывать работу в стрессовых ситуация

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: