Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Андрій

F&B менеджер, керівник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник служби рестораного сервиса

с 12.2020 по наст. время (3 года 9 месяцев)
ТОВ ГК"Юність". Premier Hotel Odesa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

-Постановка завдань та цілей
-Створення, опрацювання, оформлення та друк меню
-Контроль касової дисципліни
-Ведення звітності
-Фінансове планування
-Складання бюджету та планів за ключовими показниками роботи
-Складання штатного розкладу
-Автоматизація та оптимізація робочих процесів
-Організація командної роботи
-Звіти
-Контроль витрат на госп матеріали, посуд та обладнання
-Розробка мотиваційної програми для персоналу
-Реклама (контент план, бюджетування)

Менеджер ресторану

с 05.2020 по 12.2020 (7 месяцев)
ТОВ ГК "Юність" Premier Hotel Odesa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник ресторану

с 10.2018 по 03.2020 (1 год 5 месяцев)
Готель "Дюк" р-н ЛенМар, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Фінансове планування
-Складання бюджету та планів за ключовими показниками роботи
-Складання штатного розкладу
-Автоматизація та оптимізація робочих процесів
-Організація командної роботи
-Робота з постачальниками
-Укладання договорів
-Інвентаризації
-Звіти
-Контроль витрат на госп матеріали, посуд та обладнання
-Підбір та навчання персоналу
- -Реклама (контент план, бюджетування)

F&B Менеджер

с 07.2014 по 10.2018 (4 года 3 месяца)
Готель-Bristol 5*, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- управління та контроль роботи персоналу (складання графіків роботи персоналу);
- прийом замовлень на проведення банкетів, організація та контроль їх проведення;
- організація та прийом участі у планових інвентаризаціях;
- Проведення закупівлі та облік товару;
- Складання внутрішньої звітності в кінці робочої зміни;
- організація кейтерингу;
- Створення комплексу заходів, спрямованих на залучення гостей.

Завідувач виробництвом

с 02.2011 по 07.2014 (3 года 5 месяцев)
Одеська обласна державна адміністрація, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Розвиток підприємства, організація роботи персоналу, закупівля продуктів, розробка меню. Відновлення функцій підприємства.
- розробка та оновлення меню
- підбір, навчання, організація та контроль роботи персоналу
- Складання заявок на закупівлю необхідних продуктів
- Складання технологічних карт, контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технології приготування.

Образование

ОНАПТ

Гостинично-ресторанный бизнес, Одеса
Высшее, с 2022 по 2024 (2 года)

ОВПУ, МТС

Технолог громадського харчування, Одеса
Среднее специальное, с 2009 по 2013 (4 года)

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS PowerPoint
  • Profit
  • MICROS
  • Fidelio
  • Кулинария

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

- Досвід управління у сфері обслуговування понад 5 років
- моніторинг ринкових цін, підбір постачальників, забезпечення роботи відділу постачання;
- координація господарської діяльності;
- підбір, навчання персоналу, дотримання кадрової політики;
- складання та дотримання квартального та річного бюджетів, мінімізація витрат;
- Розробка нових страв, систематизація та оптимізація меню
- є бронзовим призером міжнародного конкурсу кухарів;