Андрій
F&B менеджер, керівник
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 32 года
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4442058/
Опыт работы
Керівник служби рестораного сервиса
с 12.2020 по наст. время
(3 года 9 месяцев)
ТОВ ГК"Юність". Premier Hotel Odesa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
-Постановка завдань та цілей
-Створення, опрацювання, оформлення та друк меню
-Контроль касової дисципліни
-Ведення звітності
-Фінансове планування
-Складання бюджету та планів за ключовими показниками роботи
-Складання штатного розкладу
-Автоматизація та оптимізація робочих процесів
-Організація командної роботи
-Звіти
-Контроль витрат на госп матеріали, посуд та обладнання
-Розробка мотиваційної програми для персоналу
-Реклама (контент план, бюджетування)
Менеджер ресторану
с 05.2020 по 12.2020
(7 месяцев)
ТОВ ГК "Юність" Premier Hotel Odesa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник ресторану
с 10.2018 по 03.2020
(1 год 5 месяцев)
Готель "Дюк" р-н ЛенМар, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Фінансове планування
-Складання бюджету та планів за ключовими показниками роботи
-Складання штатного розкладу
-Автоматизація та оптимізація робочих процесів
-Організація командної роботи
-Робота з постачальниками
-Укладання договорів
-Інвентаризації
-Звіти
-Контроль витрат на госп матеріали, посуд та обладнання
-Підбір та навчання персоналу
- -Реклама (контент план, бюджетування)
F&B Менеджер
с 07.2014 по 10.2018
(4 года 3 месяца)
Готель-Bristol 5*, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- управління та контроль роботи персоналу (складання графіків роботи персоналу);
- прийом замовлень на проведення банкетів, організація та контроль їх проведення;
- організація та прийом участі у планових інвентаризаціях;
- Проведення закупівлі та облік товару;
- Складання внутрішньої звітності в кінці робочої зміни;
- організація кейтерингу;
- Створення комплексу заходів, спрямованих на залучення гостей.
Завідувач виробництвом
с 02.2011 по 07.2014
(3 года 5 месяцев)
Одеська обласна державна адміністрація, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Розвиток підприємства, організація роботи персоналу, закупівля продуктів, розробка меню. Відновлення функцій підприємства.
- розробка та оновлення меню
- підбір, навчання, організація та контроль роботи персоналу
- Складання заявок на закупівлю необхідних продуктів
- Складання технологічних карт, контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технології приготування.
Образование
ОНАПТ
Гостинично-ресторанный бизнес, Одеса
Высшее, с 2022 по 2024 (2 года)
ОВПУ, МТС
Технолог громадського харчування, Одеса
Среднее специальное, с 2009 по 2013 (4 года)
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- MS PowerPoint
- Profit
- MICROS
- Fidelio
- Кулинария
Знание языков
Английский — начинающий
Дополнительная информация
- Досвід управління у сфері обслуговування понад 5 років
- моніторинг ринкових цін, підбір постачальників, забезпечення роботи відділу постачання;
- координація господарської діяльності;
- підбір, навчання персоналу, дотримання кадрової політики;
- складання та дотримання квартального та річного бюджетів, мінімізація витрат;
- Розробка нових страв, систематизація та оптимізація меню
- є бронзовим призером міжнародного конкурсу кухарів;