Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 сентября 2021

Роман

Директор (ІТ), 70 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
56 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор департаменту, керівник вертикалі розвитку ІТ

с 09.1996 по наст. время (27 лет 8 месяцев)
ПАТ, БАНК з іноземним капіталом, Львов (Фінансова -банківська)

•Розробка інвестиційних планів в частині IT- бюджету, розробка і реалізації стратегії розвитку ІТ банку, узгодження розвитку банківських продуктів і технологій з планами розвитку IТ-технологій та IT - інфраструктури .
•Стратегічне планування та організація роботи підпорядкованих ІТ підрозділів по напрямках (: системний аналіз; ІТ архітектура та інтеграція; розробка, впровадження, супровід та експлуатація бізнес аплікацій та ІТ сервісів) . Використання аутсорсингу для оптимального досягнення запланованих цілей.
•Забезпечення вимог внутрішньої політики інформаційної безпеки та стандартів інформаційної безпеки (СУІБ, PCI DSS,…).
•Організація , управління та безпосередня участь в реалізації портфелю бізнес-проектів ( впровадження CRM- системи та інтегрованого CallCentre; кредитного фронт-офісу на платформі BPM (власна розробка); системи управлінського обліку; розробка і впровадження автоматизованої системи управління по цілях MBO (план-факт-мотивація) та системи розрахунку і контролю навантаження працівників операційного касового напрямку і бек офісу (власна розробка); впровадження фронт-офісної системи (єдиного вікна користувача); розвиток і супровід банківських інформаційних систем : АБС Б2, Card Processing (Front/Back), DWH,BI,… Розробка і впровадження автоматизованої системи тестування використовуваних інтерфейсів на основі створених тест-кейсів (web-сервісів, API)
•Організація , управління та безпосередня участь в реалізації портфелю інфраструктурних та інтеграційних IT проектів (Побудова в банку інтеграційної платформи ESB та інтеграція основних IT систем банку на платформі IBM Integration BAS, використання SOAP технології при розробці і впровадженню єдиної фронт-системи для користувачів. Автоматизація кредитних процесів (продаж ,інтеграція з БКІ, моніто-ринг, колектінг) на платформі JBossESB. Централізація IT інфраструктури багатофілійного банку з подальшою централізацією МФО (перехід на використання бездискових станцій і термінальну ферму Сitrix серверів з балансуванням навантаження). Впровадження DWH та аналітичної платформи OracleBI.)
•Проекти по впровадженню ITIL (Організація , впровадження і безпосереднє керівництво службою SERVICE DESK. Формалізація на методологічна та практична реалізація процесів управління змінами в ІТ системах (Change management, Reliz , Configuration management ) . Розробка і впровадження процедур забезпечення неперервності бізнесу, функціонально-рольової моделі . Запровадження автоматизованого процесу надання і контролю доступу до інформаційної системи банку, інтеграція системи обліку кадрів з Active Directory та ФРМ. Формалізація відносин бізнес-замовника банку, банківської ІТ служби та зовнішніх розробників і постачальників ІТ рішень на основі SLA і OLA угод.
•Розробка бізнес-вимог, узгодження специфікацій і впровадження систем захисту фінансової інформації (системи класу fraud detection) .
•Організація і проведення тендерів по купівлі програмно-технічного забезпечення і ліцензій.

Образование

Університет ім.І.Франка

Прикладна математика, Львов
Высшее, с 1984 по 1990 (5 лет 10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Kvazar-Micro education center: ITIL-SDESK

2012 ,5 днів

ITEA, Розробка програмних модулів на PL/SQL

2016, 5 днів

ITEA, Передові методи PL/SQL

2018 ,5 днів

Знания и навыки

Розробка PL/SQL Робота з пакетами:SoapUi, Postmen,Swagger, Jmeter Практичне поєднання scrum і waterfall Знання стандартів :PSI DSS, СУІБ,COBIT

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Польский — выше среднего
  • Английский — средний

Дополнительная информация

•Досвід ефективної співпраці з «бізнесом» як замовником ІТ послуг так і з ІТ-розробниками, як постачальником цих послуг. Розуміння проблем і вимог бізнес-замовника і вміння викласти їх на мові зрозумілій ІТ розробнику і навпаки.
•Знання банківських технологій, продуктів, бізнес-процесів, міжнародних стандартів (МСФЗ,МСБО) та банківської стат.звітності , основних вимог фін.моніторигу та валютного контролю , стандартів інформаційної безпеки.
•Досвід впровадження і використання автоматизованої систем керування життєвим циклом ІТ аплікацій-Microsoft ALM (TFS,MS Visual Studio).
•Якісні знання банківських технологій, продуктів, бізнес процесів, міжнародних стандартів бух.обліку, стат.звітності, вимог валютного контрою і фін.моніторингу , стандартів інформаційної базпеки.
•Досвід побудови інтеграційної платформи на основі шини даних ESB , проектування та розробка архітектури прикладних систем, вибір способів та технологій інтеграції компонентів та сервісів інформаційної системи банку .
•Досвід роботи з вітчизняними і закордонними компаніями-розробниками і постачальниками технічних і програмних рішень : CS, IBM, Microsoft,Террасофт, Cipher, Integrity Vision (Україна), закордонними ІТ компаніями Tietoenator, Ultima,Inteligo Financial Services, Vsoft, BPC
•Досвід впровадження, супроводу і експлуатації программных комплексов НБУ (АРМ СЕП,СТП, Val_Cli, SertLine2, Kredinfo , KredLine2 , RSTNEREZ2, OVDP-online2, New_Stat, АРМ ЗАЯВКА).
•Досвід інтеграції різних бізнес-аплікацій і систем на основі Oracle Data Integrator (постановка , впровадження і супровід ETL- процесів інтеграції АБС-DWH і CRM) .
•Оптимізації задач СУБД Oracle 9і, 10g, 11g; організація резервування відновлення з застосуванням технології Oracle Data Guard. Досвідчений програміст PL SQL, SQL , Delphi , Pascal, Fox-Pro.
•Знання основ побудови комп’ютерних мереж, протоколів транспортного і мережевого рівня для локальних і корпоративних мереж , мережеве і комунікаційне обладнання
•Володіння офісними пакетами на рівні досвідченого користувача: Microsoft Office (MS Project, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Visio); ABBY Fine Reader; різними поштовими і комунікаційними системами та Internet навігаторами, спеціалізованим пакетом керування життєвим циклом ІТ аплікацій (ALM) .
•Знання мов: українська–рідна, російська–вільно, польська–середній рівень, англійська–середній рівень .

Похожие кандидаты

Керівник (ІТ)
Киев

CIO, CTO (VP of Engineering)
Киев

ІТ-директор
Киев

Руководитель IT-отдела
Днепр, Удаленно

Head of corporate development (IT M&A)
380000 грн, Киев, Львов, Удаленно

CIO, CTO, CDO, IT Teacher
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: