Резюме від 16 вересня 2021

Роман

Директор (ІТ), 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор департаменту, керівник вертикалі розвитку ІТ

з 09.1996 по нині (27 років 8 місяців)
ПАТ, БАНК з іноземним капіталом, Львов (Фінансова -банківська)

•Розробка інвестиційних планів в частині IT- бюджету, розробка і реалізації стратегії розвитку ІТ банку, узгодження розвитку банківських продуктів і технологій з планами розвитку IТ-технологій та IT - інфраструктури .
•Стратегічне планування та організація роботи підпорядкованих ІТ підрозділів по напрямках (: системний аналіз; ІТ архітектура та інтеграція; розробка, впровадження, супровід та експлуатація бізнес аплікацій та ІТ сервісів) . Використання аутсорсингу для оптимального досягнення запланованих цілей.
•Забезпечення вимог внутрішньої політики інформаційної безпеки та стандартів інформаційної безпеки (СУІБ, PCI DSS,…).
•Організація , управління та безпосередня участь в реалізації портфелю бізнес-проектів ( впровадження CRM- системи та інтегрованого CallCentre; кредитного фронт-офісу на платформі BPM (власна розробка); системи управлінського обліку; розробка і впровадження автоматизованої системи управління по цілях MBO (план-факт-мотивація) та системи розрахунку і контролю навантаження працівників операційного касового напрямку і бек офісу (власна розробка); впровадження фронт-офісної системи (єдиного вікна користувача); розвиток і супровід банківських інформаційних систем : АБС Б2, Card Processing (Front/Back), DWH,BI,… Розробка і впровадження автоматизованої системи тестування використовуваних інтерфейсів на основі створених тест-кейсів (web-сервісів, API)
•Організація , управління та безпосередня участь в реалізації портфелю інфраструктурних та інтеграційних IT проектів (Побудова в банку інтеграційної платформи ESB та інтеграція основних IT систем банку на платформі IBM Integration BAS, використання SOAP технології при розробці і впровадженню єдиної фронт-системи для користувачів. Автоматизація кредитних процесів (продаж ,інтеграція з БКІ, моніто-ринг, колектінг) на платформі JBossESB. Централізація IT інфраструктури багатофілійного банку з подальшою централізацією МФО (перехід на використання бездискових станцій і термінальну ферму Сitrix серверів з балансуванням навантаження). Впровадження DWH та аналітичної платформи OracleBI.)
•Проекти по впровадженню ITIL (Організація , впровадження і безпосереднє керівництво службою SERVICE DESK. Формалізація на методологічна та практична реалізація процесів управління змінами в ІТ системах (Change management, Reliz , Configuration management ) . Розробка і впровадження процедур забезпечення неперервності бізнесу, функціонально-рольової моделі . Запровадження автоматизованого процесу надання і контролю доступу до інформаційної системи банку, інтеграція системи обліку кадрів з Active Directory та ФРМ. Формалізація відносин бізнес-замовника банку, банківської ІТ служби та зовнішніх розробників і постачальників ІТ рішень на основі SLA і OLA угод.
•Розробка бізнес-вимог, узгодження специфікацій і впровадження систем захисту фінансової інформації (системи класу fraud detection) .
•Організація і проведення тендерів по купівлі програмно-технічного забезпечення і ліцензій.

Освіта

Університет ім.І.Франка

Прикладна математика, Львов
Вища, з 1984 по 1990 (5 років 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Kvazar-Micro education center: ITIL-SDESK

2012 ,5 днів

ITEA, Розробка програмних модулів на PL/SQL

2016, 5 днів

ITEA, Передові методи PL/SQL

2018 ,5 днів

Знання і навички

Розробка PL/SQL Робота з пакетами:SoapUi, Postmen,Swagger, Jmeter Практичне поєднання scrum і waterfall Знання стандартів :PSI DSS, СУІБ,COBIT

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Польська — вище середнього
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

•Досвід ефективної співпраці з «бізнесом» як замовником ІТ послуг так і з ІТ-розробниками, як постачальником цих послуг. Розуміння проблем і вимог бізнес-замовника і вміння викласти їх на мові зрозумілій ІТ розробнику і навпаки.
•Знання банківських технологій, продуктів, бізнес-процесів, міжнародних стандартів (МСФЗ,МСБО) та банківської стат.звітності , основних вимог фін.моніторигу та валютного контролю , стандартів інформаційної безпеки.
•Досвід впровадження і використання автоматизованої систем керування життєвим циклом ІТ аплікацій-Microsoft ALM (TFS,MS Visual Studio).
•Якісні знання банківських технологій, продуктів, бізнес процесів, міжнародних стандартів бух.обліку, стат.звітності, вимог валютного контрою і фін.моніторингу , стандартів інформаційної базпеки.
•Досвід побудови інтеграційної платформи на основі шини даних ESB , проектування та розробка архітектури прикладних систем, вибір способів та технологій інтеграції компонентів та сервісів інформаційної системи банку .
•Досвід роботи з вітчизняними і закордонними компаніями-розробниками і постачальниками технічних і програмних рішень : CS, IBM, Microsoft,Террасофт, Cipher, Integrity Vision (Україна), закордонними ІТ компаніями Tietoenator, Ultima,Inteligo Financial Services, Vsoft, BPC
•Досвід впровадження, супроводу і експлуатації программных комплексов НБУ (АРМ СЕП,СТП, Val_Cli, SertLine2, Kredinfo , KredLine2 , RSTNEREZ2, OVDP-online2, New_Stat, АРМ ЗАЯВКА).
•Досвід інтеграції різних бізнес-аплікацій і систем на основі Oracle Data Integrator (постановка , впровадження і супровід ETL- процесів інтеграції АБС-DWH і CRM) .
•Оптимізації задач СУБД Oracle 9і, 10g, 11g; організація резервування відновлення з застосуванням технології Oracle Data Guard. Досвідчений програміст PL SQL, SQL , Delphi , Pascal, Fox-Pro.
•Знання основ побудови комп’ютерних мереж, протоколів транспортного і мережевого рівня для локальних і корпоративних мереж , мережеве і комунікаційне обладнання
•Володіння офісними пакетами на рівні досвідченого користувача: Microsoft Office (MS Project, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Visio); ABBY Fine Reader; різними поштовими і комунікаційними системами та Internet навігаторами, спеціалізованим пакетом керування життєвим циклом ІТ аплікацій (ALM) .
•Знання мов: українська–рідна, російська–вільно, польська–середній рівень, англійська–середній рівень .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: