Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 июня 2018

Анна

Агроном, інспектор з захисту рослин, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер зв'язків з громадськістю

с 02.2018 по наст. время (6 лет 3 месяца)
Агрохімічні технології, Киев (Сільське господарство, ЗЗР)

Обов'язки: організація та керівництво агрономічного відділу (консультантів з агрономічних питань). Організація планування, звітування, зворотнього зв'язку, робота зі скаргами. Організація сезонних заходів (дні поля, конференції... ), вчасна доставка продукту по регіонах України.

Технік-агрохімік

с 07.2016 по 10.2017 (1 год 3 месяца)
Agromonitor. Agro Flow System, Киев (Розробка та впровадження в господарства новітніх систем моніторингу (сенсори ґрунтові, водні, метеостанції, аналіз зібраних даних, доступ через особистий кабінет на сайті компанії))

Інформаційний супровід розробок. Організація виставок, конференцій та їх супровід. Розробка рекламних матеріалів, документів до продуктів компанії (патентування, інструкції з експлуатації та ін.) Залучення нових клієнтів, супровід угод.

Образование

Національний університет біоресурсі і природокористування України

Захист рослин біотехнології та екології, Киев
Высшее, с 2012 по 2017 (5 лет 3 месяца)

Володію необхідними знаннями з засобів захисту рослин, технологіями вирощування культур відкритого та закритого ґрунту. Маю практичні навики вирощування (навчальна практика та робота в теплицях).

Знания и навыки

Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW Adobe InDesign MS Excel MS Office MS Word MS PowerPoint Малювання Windows Adobe Linux

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Итальянский — начинающий

Дополнительная информация

Знання мов
Англійська - високий рівень
Російська - високий рівень
Українська - експерт
Італійська - починаючий.

Маю досвід організації вирощування овочевих культур в теплицях, знаю вимоги та технології їх вирощування. Здатна до аналізу стану умов вирощування, пошуку та реалізації альтернативних рішень та вирішення непередбачуваних проблем.

Слідкую за тенденціями та науковими досягненнями в галузі сільського господарства. Маю бажання розвиватись, навчатись та отримувати більше практичного досвіду.

Добре працюю в команді, маю лідерські якості, вмію організувати роботу. Виконувала обов'язки менеджера з продажу, PR менеджера. Хороший виконавець, мала досвід і на керівній посаді.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: