Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 февраля 2024 PRO

Александр

Директор ресторану

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер

с 02.2023 по наст. время (1 год 3 месяца)
Ресторан "МАЯК", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Удосконалення навички роботи в даному напрямку.
- Формування плану та реалізація.
- Вирішення всіх супутніх ситуацій для продуктивної та щоденної роботи закладу.
- Навчання персоналу, внесення коректив.
- Формування коректної пропозиції, додавання послуг супутніх розвитку із збільшенням дохідної складової.
- Робота над івентами, святковими днями, креативність у їх проведенні.
- Прийняття та проведення заходів різного формату, відповідно до преміуму запитів гостей.
- Ведення різної касової дисципліни згідно з політикою закладу.
- Контроль якості продукції, що видається.
- Налагодження довірчих відносин із гостями для його подальшого відвідування закладу. Робота із персоналом тренінги.
- Уміння замінити будь-якого співробітника за підрозділами у моменти навантаження чи інших ситуацій.
- Складання графіка, табелювання персоналу.
- Рішення різного виду ситуацій.
- Ведення бази гостей.
- Технічна частина, пошук комплектуючих, витратних матеріалів для продуктивної роботи закладу.
- Брифінг, підготовка персоналу до різного виду заходів та розподілу обов'язків.
- Внутрішня та зовнішня політика компанії, дотримання.
- Розставляння пріоритетів.

Зам. Директора ТРЦ

с 02.2021 по 09.2022 (1 год 7 месяцев)
Развлекательный центр премиум класса "White Ball", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Зміна у пропозиції продукції, удосконалення, під Актуальний / Сучасний аспект ресторанного бізнесу.
- Перерозподіл пріоритетності завдань.
- Перерозподіл бюджету на актуальні, критичні проблеми.
- Робота над саморозвитком персоналу з поглибленням в актуальний ринок пропонованої продукції та послуг.
- Формування пропозиції, перегляд цінового формування.
- Рішення всіх дизайнерських завдань, проєктування.
- Робота з персоналом, поняття якість, душевність, винятковість.
- Організація роботи з огляду на всі аспекти, з максимальною перспективою зростання / популярності в найкоротші терміни, не виходячи з рамок бюджету.
- Повноцінний контроль всіх процесів.
- Формування та відповідальність за звітність.
- Формування бюджету, з обґрунтуванням.
- Робота з сильними та слабкими сторонами.
- Підготовка до запуску ще одного закладу.

-***Але на жаль, не вдалось відкрити +1 заклад, почалась війна.

Керівник / Співвласник бару

с 04.2020 по 02.2021 (10 месяцев)
BRUNCH, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

- Перезапуск та кардинальні зміни в пропозиції (зміна формату, та пропрацювання іншого аспекту, враховуючи рекреацію закладу).
- Робота з сильними та слабкими сторонами.
- Організація роботи з огляду на всі аспекти максимальною перспективою зростання / популярності в найкоротші терміни, не виходячи з рамок бюджету.
- Робота з підлеглими, закріплення поняття "Якість" + "Винятковість".
- Повноцінний контроль всіх процесів.
- Виведення закладу на самоокупність/ прибутковість.

Менеджер

с 09.2018 по 03.2020 (1 год 6 месяцев)
Four Seasons Dubai Jumeirah beach "Mercury", Dubai (Готельно-ресторанний бізнес)

- Робота в міжнародній компанії.
- Адаптація до системи ведення бізнесу за кордоном.
- Упевнене розуміння/знання якості пропонованої продукції та послуг (знання міжнародної системи обслуговування).
- Робота з величезною кількістю інформації.
- Підтримка найвищої якості обслуговування мережі.
- Розстановка пріоритетів.
- Опрацювання плану розвитку, з її подальшою реалізацією.
- Щоденні брифінги, планування цілей.
- Складання графіків
- Ведення обліку згідно із законодавством іншої країни.
- Ведення різного формату переговорів.
- Внутрішня та зовнішня політика компанії, дотримання.
- Участь та просування ресторану в міському та всередині країни масштабах.
- Раціональне та доцільне управління фінансами.


***Досягнення:
- Перше місце у Forbs та щорічне підтвердження класу Lux/5, по сфері обслуговування Дубая.
- Підтримка та відповідність стандарту ТОП 10 у даному регіоні.
- Нагорода Travellers' Choice
- Перше місце Bacardi Legacy global

Керівник

с 03.2018 по 07.2018 (4 месяца)
Караоке-бар "Фа-Соль", Киев (Послуги для населення та бізнесу)

- Удосконалення навички роботи в даному напрямку.
- Формування плану та реалізація.
- Розв'язання супутніх питань для продуктивної та щоденної роботи закладу.
- Навчання персоналу, внесення коректив.
- Формування коректної пропозиції, додавання послуг супутніх розвитку із збільшенням дохідної складової.
- Робота над івентами, святковими днями, креативність у їх проведенні.
- Перерозподіл бюджету, з більш актуальним застосуванням.
- Безпосередня участь у підборі постачальників, з формуванням бази мінімальних цін, без втрати якості.
- Приймання та проведення заходів різного формату, відповідно до преміум запитів гостей.
- Ведення різної касової дисципліни згідно з політикою закладу.
- Контроль якості продукції.
- Налагодження довірчих відносин із гостями для його подальшого відвідування закладу. Робота із персоналом тренінги.
- Введення нових позицій у меню, креативність.
- Складання графіка, табелювання персоналу.
- Рішення різного виду ситуацій.
- Ведення бази гостей.
- Брифінг, підготовка персоналу до різного виду заходів та розподілу обов'язків.
- Інвентаризація, ведення та контроль переобліку.
- Відповідальне ставлення до роботи, з довірливо / дружні відносини з власником.

Менеджер

с 12.2015 по 02.2018 (2 года 2 месяца)
White Ball, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Пропрацювання преміум стандартів сервісу.
- Контроль та правильне ведення розрахунку з трьох кас, відповідальність в фінансовій звітності.
- Створення пропозиції банкетного меню.
- Формування пропозицій, ведення різного формату заходів.
- Гнучкість, з використанням максимальних можливостей закладу, для надання послуг, з урахуванням побажань гостів.
- Налагодження довірчих відносин з гостем.
- Формування меню, введення коректив.
- Моніторинг цін, своєчасна коректива.
- Формування графіків, табелювання.
- Вміння, в разі потреби, замінити кожного з співробітників.
- Брифінг - згідно з завданнями (Що потрібно/ Як довго/ Чому не змогли і тд...)
- Контроль переобліку, та звітності.
- Проведення тренінгів
- Доля в прийняті рішення для подальшого розвитку ТРЦ
- Робота з максимальною віддачею, для закріплення в ніші преміум надання послуг..

Бар-менеджер

с 04.2014 по 12.2015 (1 год 8 месяцев)
Р.Ц. "White ball", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття торгівель но - розважального центру (бар + кухня + боулінг + більярд + дитяча розважальна зона)
- Формування першочергового меню + коктейльної карти.
- Вирахування ідеальної цінової політики.
- Створення меню, робота з Ilustratorom.
- Постійний контроль видачі позицій, підтримка єдиного стандарту.
- Пропрацювання та навчання бартендерів за міжнародними стандартами (обізнаність в продукції (*ніколи не розумів як можливо, щось налити/ продати не розуміючи, що це), розмова (*зацікавленість гостей прийти до тебе), процес наливу(*ефектний та впевнений) і тд...)
- Створення сезонних / івент пропозицій.
- Виїзний заходи - заявки / інвентар / прорахунок згідно з побажаннями замовника.
- Розповсюдження та робота з гостем над їх зацікавленістю в пізнані барної культури та алкогольних напоїв.
- Ведення каси, формування звітності, та дотримання касової дисципліни.
- Контроль (перевірка знань у барменів та офіціантів) для забезпечення коректної роботи.
- Моніторинг цін, та своєчасне введення коректив.

-***Першокласний досвіт, з можливістю на реалізацію, не дивлячись на місце знаходження

Бар-менеджер

с 10.2013 по 04.2014 (6 месяцев)
Паб "BierStadt, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Своєчасне введення нових позицій, коктейлів.
- Формування технологічних карт, згідно з всіма нормативних зауважень.
- Розповсюдження та робота з гостем над їх зацікавленістю в пізнані барної культури та алкогольних напоїв.
- Ведення каси, формування звітності, та дотримання касової дисципліни.
- Стажування барменів (стандартизація їх роботи, з прив'язанням базових навичок, а також надання інформації щодо алкогольної продукції з якою вони працюють).
- Контроль (перевірка знань у барменів та офіціантів) для забезпечення коректної роботи.
- Ведення переобліку.
- Своєчасне замовлення барної продукції, прораховуючи всі можливі ситуації.
- Тісний контакт з постачальниками, розуміючі їх можливості (не купувати, що й так повинні тобі дати, за співпрацю).
- Моніторинг цін, та своєчасне введення коректив.

-*** Почав працювати вже під закриття закладу, намагався допомогти, для відновлення минулого статусу, але було занадто пізно (не можливо, на жаль, в ресторанній справі вкластись в запуск, а потім йти від товарообороту... Постійно потрібен розвиток + частковий ребрендинг)

Бар-менеджер

с 05.2013 по 09.2013 (4 месяца)
Гриль-бар "Фонтан", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Своєчасне введення нових позицій, коктейлів.
- Формування технологічних карт, згідно з всіма нормативних зауважень.
- Розповсюдження та робота з гостем над їх зацікавленістю в пізнані барної культури та алкогольних напоїв.
- Ведення каси, формування звітності, та дотримання касової дисципліни.
- Стажування барменів (стандартизація їх роботи, з прив'язанням базових навичок, а також надання інформації щодо алкогольної продукції з якою вони працюють).
- Контроль (перевірка знань у барменів та офіціантів) для забезпечення коректної роботи.
- Ведення переобліку.
- Своєчасне замовлення барної продукції, прораховуючи всі можливі ситуації.
- Тісний контакт з постачальниками, розуміючі їх можливості (не купувати, що й так повинні тобі дати, за співпрацю).
- Моніторинг цін, та своєчасне введення коректив.

Бартендр / Бар-менеджер

с 01.2011 по 05.2013 (2 года 4 месяца)
Ресторан-паб "Компас", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Формування дружніх та довірливих відносин з гостями, для подальших їх відвідин закладу.
- Приготування коктейлями різної складності "Екстрим / Шоу / Флейринг"
- Своєчасне введення нових позицій, коктейлів.
- Формування технологічних карт, згідно з всіма нормативних зауважень.
- Розповсюдження та робота з гостем над їх зацікавленістю в пізнані барної культури та алкогольних напоїв.
- Ведення каси, формування звітності, та дотримання касової дисципліни.
- Стажування барменів (стандартизація їх роботи, з прив'язанням базових навичок, а також надання інформації щодо алкогольної продукції з якою вони працюють).
- Контроль (перевірка знань у барменів та офіціантів) для забезпечення коректної роботи.
- Ведення переобліку.
- Своєчасне замовлення барної продукції, прораховуючи всі можливі ситуації.

Официант / Ст. Официант

с 04.2010 по 09.2010 (5 месяцев)
Гриль-Бар "Фонтан", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Формування завдань / чек листів, для колег
- Зустріч гостей. Допомога у виборі замовлення, з урахуванням максимальної продуктивності для закладу враховуючи побажання гостей.
- Надання першокласного сервісу.
- Розрахунок, та знання касової дисципліни.
- Навчання / Стажування / Перевірка стандартів сервісу та повсякденний контроль відповідності їх в роботі.
- Табелювання співробітників.
- Переоблік та доцільне й обґрунтоване формування замовлення інвентарю / посуду / витратних матеріалів.

Образование

КУТЕП

Гостиничнный-ресторанный бизнес, Киев
Высшее, с 2009 по 2015 (5 лет 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Adobe Illustrator

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

- Чудове знання та розуміння класу обслуговування.
- Раціональне управління фінансами.
- Управління персоналом.
- Робота в міжнародній компанії.
- Барне ремесло.
- Навчання / тренінги персоналу.
-Врегулювання конфліктних ситуацій.
- Організаторські навички.
- Креативний підхід до роботи.
- Контроль якості.
- Багатофункціональність
- Раціональне розставлювання пріоритетності.
- Саморозвиток та відстеження нових тенденцій у розвитку сфери гостинності.
- Вміння працювати в команді.
- Діловий етикет.
- Адміністрування.
- Внутрішній контроль.

***Знання та вміння працювати в: adobe illustrator (формування меню / дизайн). 1С. exсel, word, r-keeper, а також, аналоги програм, ресторанного бізнесу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: