Александр
Директор ресторану
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 32 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4612026
Опыт работы
Менеджер
с 02.2023 по наст. время
(1 год 3 месяца)
Ресторан "МАЯК", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Удосконалення навички роботи в даному напрямку.
- Формування плану та реалізація.
- Вирішення всіх супутніх ситуацій для продуктивної та щоденної роботи закладу.
- Навчання персоналу, внесення коректив.
- Формування коректної пропозиції, додавання послуг супутніх розвитку із збільшенням дохідної складової.
- Робота над івентами, святковими днями, креативність у їх проведенні.
- Прийняття та проведення заходів різного формату, відповідно до преміуму запитів гостей.
- Ведення різної касової дисципліни згідно з політикою закладу.
- Контроль якості продукції, що видається.
- Налагодження довірчих відносин із гостями для його подальшого відвідування закладу. Робота із персоналом тренінги.
- Уміння замінити будь-якого співробітника за підрозділами у моменти навантаження чи інших ситуацій.
- Складання графіка, табелювання персоналу.
- Рішення різного виду ситуацій.
- Ведення бази гостей.
- Технічна частина, пошук комплектуючих, витратних матеріалів для продуктивної роботи закладу.
- Брифінг, підготовка персоналу до різного виду заходів та розподілу обов'язків.
- Внутрішня та зовнішня політика компанії, дотримання.
- Розставляння пріоритетів.
Зам. Директора ТРЦ
с 02.2021 по 09.2022
(1 год 7 месяцев)
Развлекательный центр премиум класса "White Ball", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Зміна у пропозиції продукції, удосконалення, під Актуальний / Сучасний аспект ресторанного бізнесу.
- Перерозподіл пріоритетності завдань.
- Перерозподіл бюджету на актуальні, критичні проблеми.
- Робота над саморозвитком персоналу з поглибленням в актуальний ринок пропонованої продукції та послуг.
- Формування пропозиції, перегляд цінового формування.
- Рішення всіх дизайнерських завдань, проєктування.
- Робота з персоналом, поняття якість, душевність, винятковість.
- Організація роботи з огляду на всі аспекти, з максимальною перспективою зростання / популярності в найкоротші терміни, не виходячи з рамок бюджету.
- Повноцінний контроль всіх процесів.
- Формування та відповідальність за звітність.
- Формування бюджету, з обґрунтуванням.
- Робота з сильними та слабкими сторонами.
- Підготовка до запуску ще одного закладу.
-***Але на жаль, не вдалось відкрити +1 заклад, почалась війна.
Керівник / Співвласник бару
с 04.2020 по 02.2021
(10 месяцев)
BRUNCH, Київ (Послуги для населення та бізнесу)
- Перезапуск та кардинальні зміни в пропозиції (зміна формату, та пропрацювання іншого аспекту, враховуючи рекреацію закладу).
- Робота з сильними та слабкими сторонами.
- Організація роботи з огляду на всі аспекти максимальною перспективою зростання / популярності в найкоротші терміни, не виходячи з рамок бюджету.
- Робота з підлеглими, закріплення поняття "Якість" + "Винятковість".
- Повноцінний контроль всіх процесів.
- Виведення закладу на самоокупність/ прибутковість.
Менеджер
с 09.2018 по 03.2020
(1 год 6 месяцев)
Four Seasons Dubai Jumeirah beach "Mercury", Dubai (Готельно-ресторанний бізнес)
- Робота в міжнародній компанії.
- Адаптація до системи ведення бізнесу за кордоном.
- Упевнене розуміння/знання якості пропонованої продукції та послуг (знання міжнародної системи обслуговування).
- Робота з величезною кількістю інформації.
- Підтримка найвищої якості обслуговування мережі.
- Розстановка пріоритетів.
- Опрацювання плану розвитку, з її подальшою реалізацією.
- Щоденні брифінги, планування цілей.
- Складання графіків
- Ведення обліку згідно із законодавством іншої країни.
- Ведення різного формату переговорів.
- Внутрішня та зовнішня політика компанії, дотримання.
- Участь та просування ресторану в міському та всередині країни масштабах.
- Раціональне та доцільне управління фінансами.
***Досягнення:
- Перше місце у Forbs та щорічне підтвердження класу Lux/5, по сфері обслуговування Дубая.
- Підтримка та відповідність стандарту ТОП 10 у даному регіоні.
- Нагорода Travellers' Choice
- Перше місце Bacardi Legacy global
Керівник
с 03.2018 по 07.2018
(4 месяца)
Караоке-бар "Фа-Соль", Киев (Послуги для населення та бізнесу)
- Удосконалення навички роботи в даному напрямку.
- Формування плану та реалізація.
- Розв'язання супутніх питань для продуктивної та щоденної роботи закладу.
- Навчання персоналу, внесення коректив.
- Формування коректної пропозиції, додавання послуг супутніх розвитку із збільшенням дохідної складової.
- Робота над івентами, святковими днями, креативність у їх проведенні.
- Перерозподіл бюджету, з більш актуальним застосуванням.
- Безпосередня участь у підборі постачальників, з формуванням бази мінімальних цін, без втрати якості.
- Приймання та проведення заходів різного формату, відповідно до преміум запитів гостей.
- Ведення різної касової дисципліни згідно з політикою закладу.
- Контроль якості продукції.
- Налагодження довірчих відносин із гостями для його подальшого відвідування закладу. Робота із персоналом тренінги.
- Введення нових позицій у меню, креативність.
- Складання графіка, табелювання персоналу.
- Рішення різного виду ситуацій.
- Ведення бази гостей.
- Брифінг, підготовка персоналу до різного виду заходів та розподілу обов'язків.
- Інвентаризація, ведення та контроль переобліку.
- Відповідальне ставлення до роботи, з довірливо / дружні відносини з власником.
Менеджер
с 12.2015 по 02.2018
(2 года 2 месяца)
White Ball, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Пропрацювання преміум стандартів сервісу.
- Контроль та правильне ведення розрахунку з трьох кас, відповідальність в фінансовій звітності.
- Створення пропозиції банкетного меню.
- Формування пропозицій, ведення різного формату заходів.
- Гнучкість, з використанням максимальних можливостей закладу, для надання послуг, з урахуванням побажань гостів.
- Налагодження довірчих відносин з гостем.
- Формування меню, введення коректив.
- Моніторинг цін, своєчасна коректива.
- Формування графіків, табелювання.
- Вміння, в разі потреби, замінити кожного з співробітників.
- Брифінг - згідно з завданнями (Що потрібно/ Як довго/ Чому не змогли і тд...)
- Контроль переобліку, та звітності.
- Проведення тренінгів
- Доля в прийняті рішення для подальшого розвитку ТРЦ
- Робота з максимальною віддачею, для закріплення в ніші преміум надання послуг..
Бар-менеджер
с 04.2014 по 12.2015
(1 год 8 месяцев)
Р.Ц. "White ball", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття торгівель но - розважального центру (бар + кухня + боулінг + більярд + дитяча розважальна зона)
- Формування першочергового меню + коктейльної карти.
- Вирахування ідеальної цінової політики.
- Створення меню, робота з Ilustratorom.
- Постійний контроль видачі позицій, підтримка єдиного стандарту.
- Пропрацювання та навчання бартендерів за міжнародними стандартами (обізнаність в продукції (*ніколи не розумів як можливо, щось налити/ продати не розуміючи, що це), розмова (*зацікавленість гостей прийти до тебе), процес наливу(*ефектний та впевнений) і тд...)
- Створення сезонних / івент пропозицій.
- Виїзний заходи - заявки / інвентар / прорахунок згідно з побажаннями замовника.
- Розповсюдження та робота з гостем над їх зацікавленістю в пізнані барної культури та алкогольних напоїв.
- Ведення каси, формування звітності, та дотримання касової дисципліни.
- Контроль (перевірка знань у барменів та офіціантів) для забезпечення коректної роботи.
- Моніторинг цін, та своєчасне введення коректив.
-***Першокласний досвіт, з можливістю на реалізацію, не дивлячись на місце знаходження
Бар-менеджер
с 10.2013 по 04.2014
(6 месяцев)
Паб "BierStadt, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Своєчасне введення нових позицій, коктейлів.
- Формування технологічних карт, згідно з всіма нормативних зауважень.
- Розповсюдження та робота з гостем над їх зацікавленістю в пізнані барної культури та алкогольних напоїв.
- Ведення каси, формування звітності, та дотримання касової дисципліни.
- Стажування барменів (стандартизація їх роботи, з прив'язанням базових навичок, а також надання інформації щодо алкогольної продукції з якою вони працюють).
- Контроль (перевірка знань у барменів та офіціантів) для забезпечення коректної роботи.
- Ведення переобліку.
- Своєчасне замовлення барної продукції, прораховуючи всі можливі ситуації.
- Тісний контакт з постачальниками, розуміючі їх можливості (не купувати, що й так повинні тобі дати, за співпрацю).
- Моніторинг цін, та своєчасне введення коректив.
-*** Почав працювати вже під закриття закладу, намагався допомогти, для відновлення минулого статусу, але було занадто пізно (не можливо, на жаль, в ресторанній справі вкластись в запуск, а потім йти від товарообороту... Постійно потрібен розвиток + частковий ребрендинг)
Бар-менеджер
с 05.2013 по 09.2013
(4 месяца)
Гриль-бар "Фонтан", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Своєчасне введення нових позицій, коктейлів.
- Формування технологічних карт, згідно з всіма нормативних зауважень.
- Розповсюдження та робота з гостем над їх зацікавленістю в пізнані барної культури та алкогольних напоїв.
- Ведення каси, формування звітності, та дотримання касової дисципліни.
- Стажування барменів (стандартизація їх роботи, з прив'язанням базових навичок, а також надання інформації щодо алкогольної продукції з якою вони працюють).
- Контроль (перевірка знань у барменів та офіціантів) для забезпечення коректної роботи.
- Ведення переобліку.
- Своєчасне замовлення барної продукції, прораховуючи всі можливі ситуації.
- Тісний контакт з постачальниками, розуміючі їх можливості (не купувати, що й так повинні тобі дати, за співпрацю).
- Моніторинг цін, та своєчасне введення коректив.
Бартендр / Бар-менеджер
с 01.2011 по 05.2013
(2 года 4 месяца)
Ресторан-паб "Компас", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Формування дружніх та довірливих відносин з гостями, для подальших їх відвідин закладу.
- Приготування коктейлями різної складності "Екстрим / Шоу / Флейринг"
- Своєчасне введення нових позицій, коктейлів.
- Формування технологічних карт, згідно з всіма нормативних зауважень.
- Розповсюдження та робота з гостем над їх зацікавленістю в пізнані барної культури та алкогольних напоїв.
- Ведення каси, формування звітності, та дотримання касової дисципліни.
- Стажування барменів (стандартизація їх роботи, з прив'язанням базових навичок, а також надання інформації щодо алкогольної продукції з якою вони працюють).
- Контроль (перевірка знань у барменів та офіціантів) для забезпечення коректної роботи.
- Ведення переобліку.
- Своєчасне замовлення барної продукції, прораховуючи всі можливі ситуації.
Официант / Ст. Официант
с 04.2010 по 09.2010
(5 месяцев)
Гриль-Бар "Фонтан", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Формування завдань / чек листів, для колег
- Зустріч гостей. Допомога у виборі замовлення, з урахуванням максимальної продуктивності для закладу враховуючи побажання гостей.
- Надання першокласного сервісу.
- Розрахунок, та знання касової дисципліни.
- Навчання / Стажування / Перевірка стандартів сервісу та повсякденний контроль відповідності їх в роботі.
- Табелювання співробітників.
- Переоблік та доцільне й обґрунтоване формування замовлення інвентарю / посуду / витратних матеріалів.
Образование
КУТЕП
Гостиничнный-ресторанный бизнес, Киев
Высшее, с 2009 по 2015 (5 лет 8 месяцев)
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — средний
- Немецкий — начинающий
Дополнительная информация
- Чудове знання та розуміння класу обслуговування.
- Раціональне управління фінансами.
- Управління персоналом.
- Робота в міжнародній компанії.
- Барне ремесло.
- Навчання / тренінги персоналу.
-Врегулювання конфліктних ситуацій.
- Організаторські навички.
- Креативний підхід до роботи.
- Контроль якості.
- Багатофункціональність
- Раціональне розставлювання пріоритетності.
- Саморозвиток та відстеження нових тенденцій у розвитку сфери гостинності.
- Вміння працювати в команді.
- Діловий етикет.
- Адміністрування.
- Внутрішній контроль.
***Знання та вміння працювати в: adobe illustrator (формування меню / дизайн). 1С. exсel, word, r-keeper, а також, аналоги програм, ресторанного бізнесу.
Похожие кандидаты
Керуючий готелем, рестораном
Киев
Керуючий рестораном
Киев
Управляющий сетью ресторанов, бизнес-тренер, операционный директор
Киев, Винница
,
еще 6 городов
Директор ресторану
Киев
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Керуючий рестораном
Киев