Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 июня 2019

Ганна

Начальник відділення банку (ст. м. Золоті Ворота)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация


Телефон Моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
РЕЗЮМЕ
Терьохіна Ганна Миколаївна
Дані про себе
Народилась 6 жовтня 1982 р. в місті Вінниця
Освіта
2000-2004 р. Вінницька філія Європейського Університету фінансів , економічних систем та менеджменту
Економіка підприємства (диплом бакалавра)
2004-2005р. Вінницька філія Київського торгівельно-економічного університету
Економіка підприємства (диплом спеціаліста)
2005-206р. Вінницька філія Київського торгівельно-економічного університету
Економіка підприємства (диплом магістра)

Професійний досвід
в банківській системі
З 19 травня 2015 року по теперішній час. Директор відділень « Деміївське» та « Епіцентр» ПАТ «Укрсоцбанк». В обов’язки входить організація, контроль, управління персоналом; виконання планових показників відділень в розрізі за бізнесом; залучення нових клієнтів на депозитні, кредитні, зарплатні програми; супровід юридичних та фізичних осіб; Також займаюсь супроводженням портфеля юридичних та фізичних осіб підприємців ( кредитування, гарантія,еквайринг, тощо).

З 10 січня 2014 року по 27 жовтня 2014р. Директор відділення « Київське 2» ПАТ « Альфа Банк». В обов’язки входить організація, контроль, управління персоналом;виконання планових показників відділенням в розрізі по бізнесом; залучення нових клієнтів на депозитні, кредитні, зарплатні програми; супровід юридичних та фізичних осіб; Також займаюсь супроводженням іпотечного та малого середнього бізнесу міста Києва та Київського регіону.

З 05 травня 2010 року по 06.12.2013. Начальник Вінницького відділення №2 АТ « Ерсте Банк» .
В обов’язки входить організація, контроль, управління персоналом;виконання планових показників відділенням в розрізі по бізнесом; залучення нових клієнтів на депозитні, кредитні, зарплатні програми; супровід юридичних та фізичних осіб; зменшення , супровід та ліквідація проблемної заборгованості; контроль та виконання звітності до Головного офісу та центрального Подільського регіону. Навчання персоналу за новими умовами стандартів продуктів Банку та нормативних документів; проведення тестування; та ін.
З вересня 2009 - 20 квітня 2010 року. Лівобережний центр зайнятості у Вінницькій області.
З Квітня 2009 - 05 серпня 2009 року. Начальник відділення Вінницького регіонального управління ВАТ “Універсал Банк”
В обов’язки входло організація, контроль, управління персоналом;виконання планових показників та супровід проблемної заборгованості.
Травень 2008 р. ВАТ “ Банк Універсальний” Вінницьке відділення №3 .У вересні 2008року Начальник відділення ВАТ “Універсал Банк” Вінницьке відділення №3
В обов’язки входило організація, контроль, управління персоналом;виконання планових показників відділення в розрізі по бізнесом; залучення нових клієнтів на депозитні, кредитні,
зарплатно - карткові програми; супровід юридичних та фізичних осіб; зменшення , супровід та ліквідація проблемної заборгованості; контроль та виконання звітності до Головного офісу та центрального Подільського регіону.
квітень 2007р. ВАТ “ Банк Універсальний” Вінницьке відділення №1 Кредитний спеціаліст з споживчого кредитування
В обов’язки входило залучення клієнтів на кредитування
(споживче, авто, іпотека та розвиток середнього та малого бізнесу), аналіз фінансових показників для отримання кредиту та представлення клієнта на кредитному комітеті; супровід кредитного портфелю та проблемної заборгованості.
квітень 2006р. Вінницька філія ВАТ “ Банк Універсальний» - операціоніст операційного відділу.
В обов’язки входило обслуговування клієнтів по депозитним вкладам, перекази по системам Анелік та Western Union, обслуговування рахунків фізичних та юридичних осіб
(відкриття, закриття та супровід рахунків)
З 01 вересня 2005 р. – 20 квітня 2006р. Вінницька філія ВАТ “ Банк Універсальний” ( за трудовою угодою).
Кредитний інспектор у побутовому магазині « Альпарі» . На займаній посаді займалася видачею споживчого кредиту на товари тривалого користування.
З 2004 березень. – 2004 травень.ЗАТ “ Банк Петрокоммерц – Україна» – касир. Займалася переказами системи Western Union, обміном валюти,видачею та прийняттям готівки, вивезенням готівки до НБУ.

Знання іноземних мов
Англійська – читаю, перекладаю з словником . Українська, російська – володію вільно.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: