Резюме від 30 червня 2019

Ганна

Начальник відділення банку (ст. м. Золоті Ворота)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Телефон Моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
РЕЗЮМЕ
Терьохіна Ганна Миколаївна
Дані про себе
Народилась 6 жовтня 1982 р. в місті Вінниця
Освіта
2000-2004 р. Вінницька філія Європейського Університету фінансів , економічних систем та менеджменту
Економіка підприємства (диплом бакалавра)
2004-2005р. Вінницька філія Київського торгівельно-економічного університету
Економіка підприємства (диплом спеціаліста)
2005-206р. Вінницька філія Київського торгівельно-економічного університету
Економіка підприємства (диплом магістра)

Професійний досвід
в банківській системі
З 19 травня 2015 року по теперішній час. Директор відділень « Деміївське» та « Епіцентр» ПАТ «Укрсоцбанк». В обов’язки входить організація, контроль, управління персоналом; виконання планових показників відділень в розрізі за бізнесом; залучення нових клієнтів на депозитні, кредитні, зарплатні програми; супровід юридичних та фізичних осіб; Також займаюсь супроводженням портфеля юридичних та фізичних осіб підприємців ( кредитування, гарантія,еквайринг, тощо).

З 10 січня 2014 року по 27 жовтня 2014р. Директор відділення « Київське 2» ПАТ « Альфа Банк». В обов’язки входить організація, контроль, управління персоналом;виконання планових показників відділенням в розрізі по бізнесом; залучення нових клієнтів на депозитні, кредитні, зарплатні програми; супровід юридичних та фізичних осіб; Також займаюсь супроводженням іпотечного та малого середнього бізнесу міста Києва та Київського регіону.

З 05 травня 2010 року по 06.12.2013. Начальник Вінницького відділення №2 АТ « Ерсте Банк» .
В обов’язки входить організація, контроль, управління персоналом;виконання планових показників відділенням в розрізі по бізнесом; залучення нових клієнтів на депозитні, кредитні, зарплатні програми; супровід юридичних та фізичних осіб; зменшення , супровід та ліквідація проблемної заборгованості; контроль та виконання звітності до Головного офісу та центрального Подільського регіону. Навчання персоналу за новими умовами стандартів продуктів Банку та нормативних документів; проведення тестування; та ін.
З вересня 2009 - 20 квітня 2010 року. Лівобережний центр зайнятості у Вінницькій області.
З Квітня 2009 - 05 серпня 2009 року. Начальник відділення Вінницького регіонального управління ВАТ “Універсал Банк”
В обов’язки входло організація, контроль, управління персоналом;виконання планових показників та супровід проблемної заборгованості.
Травень 2008 р. ВАТ “ Банк Універсальний” Вінницьке відділення №3 .У вересні 2008року Начальник відділення ВАТ “Універсал Банк” Вінницьке відділення №3
В обов’язки входило організація, контроль, управління персоналом;виконання планових показників відділення в розрізі по бізнесом; залучення нових клієнтів на депозитні, кредитні,
зарплатно - карткові програми; супровід юридичних та фізичних осіб; зменшення , супровід та ліквідація проблемної заборгованості; контроль та виконання звітності до Головного офісу та центрального Подільського регіону.
квітень 2007р. ВАТ “ Банк Універсальний” Вінницьке відділення №1 Кредитний спеціаліст з споживчого кредитування
В обов’язки входило залучення клієнтів на кредитування
(споживче, авто, іпотека та розвиток середнього та малого бізнесу), аналіз фінансових показників для отримання кредиту та представлення клієнта на кредитному комітеті; супровід кредитного портфелю та проблемної заборгованості.
квітень 2006р. Вінницька філія ВАТ “ Банк Універсальний» - операціоніст операційного відділу.
В обов’язки входило обслуговування клієнтів по депозитним вкладам, перекази по системам Анелік та Western Union, обслуговування рахунків фізичних та юридичних осіб
(відкриття, закриття та супровід рахунків)
З 01 вересня 2005 р. – 20 квітня 2006р. Вінницька філія ВАТ “ Банк Універсальний” ( за трудовою угодою).
Кредитний інспектор у побутовому магазині « Альпарі» . На займаній посаді займалася видачею споживчого кредиту на товари тривалого користування.
З 2004 березень. – 2004 травень.ЗАТ “ Банк Петрокоммерц – Україна» – касир. Займалася переказами системи Western Union, обміном валюти,видачею та прийняттям готівки, вивезенням готівки до НБУ.

Знання іноземних мов
Англійська – читаю, перекладаю з словником . Українська, російська – володію вільно.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: