Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 февраля 2018 PRO

Тетяна

Технолог пищевого производства

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

повар

с 10.2016 по 11.2017 (1 год 1 месяц)
ГК ресторан "Європа", Кропивницкий (надання послуг,проводження заходів,конференцій.)

Обслуговування відвідувачів, приготування страв

Образование

Кропивницький коледж харчування та торгівлі

Виробництво харчової продукції, Кропивницкий
Среднее специальное, с 2014 по 2018 (3 года 4 месяца)

Технолог громадського харчування - це фахівець з розробки, виробництва, реалізації та контролю якості кулінарної та кондитерської продукції, обслуговування споживачів і надання послуг в якості технолога в підприємствах громадського харчування.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: